Birine aşığım çocukluk askimdi yıllar sonra tekrar denk geldik (isteyip buldum) arkadaş kaldık 1-2 sonra açıldım ve red yedim 4 kez aralıklarla açıldım şans istedim vermedi ben onu unutmak istiyorum ama rüyalarımda o beni bırakmıyor haftada en az 1-2 görüyorum ve unutmami engelliyor ne yapmalayim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilincaltin , ulasamadigin için takıntı olmuş , zaman lazım
Araya ne kadar bir vakit lazım tam olarak uzmanlar 6 ay diyo
Valla benimki çok uzun sürmüştü ama geçti , kişiye göre değişir bence
Benim ilk okulda tanıdığım 3 sene beraber okuduğum sonrasinda aynı mahelleden 2 mizinde taşınıp 2025 in başına kadar ulasamam ulaştıktan sonra konusmaya başladık ilk başta arkadasca gezip dolasiyoduk sanki ben yeşil ışık yaktı gibi algıladım veya öyle olmasını umduğum için öyle düşündüm alkollü bir gecede açıldım mesaj olarak sabahında ilk iş mesajlari sildim. Çok pişman oldum sonra ben seni arkadaşım gibi görüyorum vs vs ben sana o gözle bakmıyorum dedi ve bundan sonra konuşmayalım rahatsız oluyorum dedi ve ben bu konuşmadan sonra 2-3 kere daha kendimi tutamayıp yazdım neden olamayiz veya hiç şans vermiyosun gibisinden ben 18 yaşındayım yaşıtlarima göre her konuda çok ilerdeyim yakışıklıyim diksiyonum güzel cahil biri değilim saygılı ve ahlakliyim yani bulunmaz Hint kumasiyim nerdeyse kolay kolay hiç bir kıza yazmam veya sürekli bir ilişki arayışı içinde deilimdir bu mevzu yaklaşık 5-6 ay önce oldu bu arada başka bir kızla sevgili oldum ondanda bugün ayrıldım sadece cekil hissetmedigim için ten uyumu vs ısınamadım isteksizdim her buluşmaya gittiğimde sadece bu aşkımı unutmayi umarak başladım ama oda olmadı ne yaptıysam unutamıyorum rüyalarimda bende özür diliyo beraber oluyoruz cinsel bişey olmuyor kesinlikle sadece yanımda oturuyo ve rüyaları gayet net hatırlıyorum artık bu durum beni bitirdi çok yoruldum ne yapmam lazım ;(
Zaten kıza birden çok kez açılmış ve red cevabı almışsın, yani bu konuda elimden gelen çabayı göstermişsin, önce acıdan önünü goremeyip dibe vuracaksın, stalk yapacaksin , kimseyle konuşmak istemeyeceksin , kalabalıklar fazla gelecek , duygusal müzikler dinleyeceksin, bundan kaçış yok , ama bu bir süreç... sonsuza kadar sürmüyor , karşındaki de senin gibi bir insan... zaman içinde hiç bir hissi kalmıyor insanın... umarım çabuk iyilesirsin ☺️
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben aşık olmadığım kişiyi yıllarca belli aralıklarla gördüm. Deli gibi aşık olduğum varken başkasını görmek zoruma gidiyordu.
Ya ben 1 kere aşık oldum ondada yerle yeksan etti beni acaba sadece olamadığımiz icinmi bu kadar takıntı yaptım bilmiyorum
Büyük ihtimal öyle düşünüyorum
İki vakte kadar düğün var
Keşke
Red etmiş zate unut gitsin
İşte sıkıntı orada zaten unutamıyorum ve bu durumdan mağdurum
Boşuna görme bir şey değişmeyecek. Umuda kapılma.
Elimde degilki
Hiçbirimizin değil ama üzülme aslan. Hayat acımıyor.
O kadar zor şeyler atlattımki anlatsam bunami takiliyosun dersin ama elimde değil aq
Hakkında hayırlısı olsun 👍
Ne zaman süredir ayrisiniz?
Hiç beraber olmadikki ;(