Yaklaşık 2,3 aydır nerdeyse her gün rüyama giriyo sanki gerçek gibi onu çok seviyorum o da beni çok garip bir duygu ve böyle bişiy olması da ilginç. Bana benim yaşadığım şehirde bir adres söylüyo ve oraya gel bekliyorum diyo gidiyo sonra ertesi gün ama gelmedin sevgilim diyo yani ilginç, ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum gitmeli miyim dediği yere
Güncellemeler
+1 yıl
Her gün kalktığımda rüyamı hemen yazıyorum onu çok seviyorym hiç bileti unutmamak için sürekli okuyorum yazdıklarımı ama kararsızım gitmek konusunda
Bak ben başkasının işine normalde de karışan biri değilim ama rüyalar ve varlıklar üzerine çok eğitim aldığım için buna bir yorum yapma gereği duydum. Bu İnan öyle bişey değil
Detay bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. Renkler önemli. Rüyaların netliği önemli. Elemanın tipine kadar önemli. Rüyalar kabaca olan şeylerden ziyade ayrıntılara göre konuşulur. Ayrıca net bir bilgi akışı sağlanması için bazı terkip ler var onların yapılması gerekir. Ama net olabileceğim tek şey rahmani bir bilgi akışında asla bu tarz bir durum aşk yakınlaşma filan yaşanmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gerçekte var olan bir yer mi bu adres? Hiç sanmıyorum. Sevişme durumu filan oldu mu rüyada? Yakınlaşma filan
Gerçekte var olan bir yer bir kere gitmiştim önceden. Sevişme olmadı ama yakınlık oldu
Şimdi sorucam bir kaç soru yanlış anlaşılcak. Bu nahoş bir durum olabilir bak. Eleman yakışıklı mı? Reddedemicek kadar
Öyle bişey olduğunu sanmıyorum o kadar yakışıklı değil ortalama
Peki.
Bana yardımcı olabileceksen gerçekten aklında bir şey varsa ne sormak istiyorsan sor çünkü ben artık çaresix kaldım
mesaj atın bana sorucaklarım var. Ulu orta sormak istemiyorum
Mesaj atamıyorum yeterli seviyede değilmişim
@krsderdgn ya da @erdgnkrsd
İnstagram hesaplarım. Birine mesaj at
Süper... Gerçek hayatın bunaltısından uzak tertemiz bir aşk :))))
Nasıl ya ciddi ciddi gitmelimiyim soruyosun😂
Evet soruyorum sence?
Ablam bilemedim yanı 1 ay gecmis uzerinden. Sen gittinmi oraya
Cin dir dua oku öyle yat
Gidince hiç bişey bulamaman olası...
Bilinç altına yerleşmiş biri var
Bu bir tahmn mi yoksa bu konuda bilgili misn
Bilgim var bu konularda
Ekrem tok mashar osman civarında mi adres
düğüne çağırçeyreğin hazır
Doktorluk...
?
Git dene kiz
Ondan sonra da tecavüz vakaları filan.. Dene diyor ya
@haydi_bakalim adami ruyasinda gormus ruyasinda
Tabi ki gitsin dimi. Her rüya da rahmani zaten.
@haydi_bakalim. Belki degildir ama kafansindaki soru isaretleri gider
Bir seyin kafamin etini yemesindense sonuclanmasi daha iyi
Bak ben başkasının işine normalde de karışan biri değilim ama rüyalar ve varlıklar üzerine çok eğitim aldığım için buna bir yorum yapma gereği duydum. Bu İnan öyle bişey değil
@haydi_bakalim bu konuda gercekten ne dusunuyorsun
Detay bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. Renkler önemli. Rüyaların netliği önemli. Elemanın tipine kadar önemli. Rüyalar kabaca olan şeylerden ziyade ayrıntılara göre konuşulur. Ayrıca net bir bilgi akışı sağlanması için bazı terkip ler var onların yapılması gerekir. Ama net olabileceğim tek şey rahmani bir bilgi akışında asla bu tarz bir durum aşk yakınlaşma filan yaşanmaz
@haydi_bakalim diger mesaj lara baksana
git kacirma
Serin hikaye
Dene şansını
cok ilginc
hadi seytani bir ruyaysa?