Astroloji & Burçlar Burçlara göre hediyeni seçebilirsin. Yeni yıl hediyeni aldın mı? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çekiliş yaptık! Sevdiklerime alıyorum No kimse de bana almıyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Burçlara göre hediyeni seçebilirsin. Yeni yıl hediyeni aldın mı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yeni yıl hediyesi alacağım kimse yok bana da alan yok zaten 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Bana alanlara sadece alıyorum bi de Aileme. gerisi beni ilgilendirmiyor. 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 Aslan +1 yıl Benim yeni yılımı falsepeti hesabıma 10.000 kredi yükleyerek kutladı 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. Rast gele bir markete girip çalışanlara çikolata almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeni yıl hediyesi alacağım kimse yok bana da alan yok zaten
Bana alanlara sadece alıyorum bi de Aileme. gerisi beni ilgilendirmiyor.
Benim yeni yılımı falsepeti hesabıma 10.000 kredi yükleyerek kutladı
Rast gele bir markete girip çalışanlara çikolata almayı düşünüyorum
Kimse almıyor
Hayır almadım hediye alacağım kimse yok maalesef