Yeni Yıl Yeni yıl hediyesi alıp verecek misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler6 ay Xxxx Güncellemeler6 ay Xxxxx Yeni yıl hediyesi alıp verecek misiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 6 ay Planladığım bir hediyeleşme yok ama aklıma sen geldin hediyelerini çok severim bu yüzden bana da sürpriz 😊 1 7 Yorumla Soran 6 ay Keşke görüşürüz diyip engellemeseydin... Yorumla Cevap sahibi 6 ay Keşke hatırladığım gibi kalsaydin Yorumla Soran 6 ay Bianda değiştiğime nasıl karar verdin ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Öyle hissettim Yorumla Soran 6 ay Yanlissin ama sözüm yok ne zaman istersen bu kapı sana hep açık Yorumla Cevap sahibi 6 ay Teşekkürler Yorumla Soran 6 ay Ne demek bu sefer kırdın gittin sadece belki de ben aynı ben iken gelen sen başka türlüsün ama ne olursan ol kapı hep açık olacak değer verince başka türlüsü olmuyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Belki kuzenlerle filan 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet aklımda bir kaç kişi var 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. hayır hediye almayacağım, vermeyeceğim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Yok bende 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Planladığım bir hediyeleşme yok ama aklıma sen geldin hediyelerini çok severim bu yüzden bana da sürpriz 😊
Keşke görüşürüz diyip engellemeseydin...
Keşke hatırladığım gibi kalsaydin
Bianda değiştiğime nasıl karar verdin ki
Öyle hissettim
Yanlissin ama sözüm yok ne zaman istersen bu kapı sana hep açık
Teşekkürler
Ne demek bu sefer kırdın gittin sadece belki de ben aynı ben iken gelen sen başka türlüsün ama ne olursan ol kapı hep açık olacak değer verince başka türlüsü olmuyor
Belki kuzenlerle filan
Evet aklımda bir kaç kişi var
hayır hediye almayacağım, vermeyeceğim
Yok bende
hayır yeni yılda yatıp uyuyorum
Evet
hayır