Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık, her şeye kırılıyorlar. Duyguları hassas bir şey söyle hemen yanlış anlıyorlar ki kırılmakla aynı oldu ama. Sonra duygularında kararsızlık var sevdiği kişiyi aldatmayı pek iyi bilirler daha nice nice, tabi her balık burcu kadını yapar diye söylemiyorum ama bu burçlara kafayı yoranlar yapıyor çünkü ben bu ayda doğdum bu benim burcumm yuppii diye seviniyorlar sonra özelliklerini ezberliyorlar sonra da burcuyla hareket ediyorlar, kalbiyle ve akıllarıyla hareket etmeyi unutuyorlar.
06 Yorumla
Balık+1 yılSanki bir balık kadını inceliyip yazmışsın. Tanıdığım hiç bir balık böyle değil.
Cevap sahibi+1 yılEvet inceledim bizzat bana rastladı, sen de balık burcu gibisin eğer öyle olmasaydın bu kadar çok atarlanmazdın bana.
Balık+1 yılYok niye atarlanayım kardeşim annem de balık bir çok balık kadını tanıyorum senin dediğin gibi sadece bir kisi var. Genellemeni doğru bulmadım sadece fikrimi belirttim
Cevap sahibi+1 yılBen de sadece gördüğümü söyledim.
Soran+1 yılVallahi çok doğru yazmışsın balık burcunun kendine ait bir dünyası var her boka alınıyor ve çok takıntılı sürekli olay çıkartıyor Sen bana şunu yapmıştın bunu yapmıştım çocuk gibi vallahi çekilmezdi
Cevap sahibi+1 yılBen bunu bizzat yaşadığım için söyledim kendisine ama sanki uyduruyormuşum muamelesi gördüm. Haklıyım çünkü gördüm geçirdim, ama bir anlamda söylediğim gibi bazıları burçlara takık oldukları için de özelliklerini iyi bilmeliyim ama ben şimdi o ay da doğdum yaa! Diye diye öyle yapındıkları için de öyle o havalara giriyorlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılYengeç ve balıklar sorunlu. Ne istediklerini bilmeyen fazla duygusal ve kötü düşünen kişiler oluyorlar. Bence burçların kralı kovalar hem zeki hem asiller
11 Yorumla
Soran+1 yılBalık konusunda haklısınız ama kova burcuna katılmıyorum pek Zeki olduklarını düşünmüyorum
u +1 yılHerkesin var bi falsosu. Ama balık cidden manipüle etmekte bir numara, ikizler aşırı dengesiz, başak eleştirmeye bayılıyor kendini mükemmel sanıyor falan 😅
119 Yorumla
u Boğa+1 yılAhah ettiklerim söylesin 😃
u Boğa+1 yılKendini avutma şeklin :D
u Boğa+1 yılNoldu yahu “acaba?” mı 😅
u Boğa+1 yılYoo sen?
u Boğa+1 yılOlabilir 😏
Soran+1 yılSenin burcun ne @sosyetic_sheqiil
u Boğa+1 yılBoğa
u Boğa+1 yıl@perlamare kimseyi boğduğumuz yok, hepsi fazla özgür fazla başı boş
u Boğa+1 yılBurcumu hiç tanımıyorsun perla 😅
u Boğa+1 yıl😕 kahvaltıda palyaço mu vardı
- Astroloji & Burçlar konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKova kesinlikle. Hayatımda bir tane bile normal ve akıl sağlığı yerinde kova burcu tanımadım 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılNihayet benimle aynı düşünen biri gerçekten çok haklısın ve insanı bu kadar yoran bir burç yoktur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBence boğa, kedi, ve akrep burçları
01 Yorumla
Soran+1 yılKedi burcu ne oluyor tam olarak 😂😂
+1 yılAslan koc terazi.
Aslan egolu ben anlaşamam egoist insanlarla. Koc yersiz inatlaşır ve dikkafalı.
Terazi de duygusuz olur balik kadını ile uyumsuz.11 Yorumla
Soran+1 yılHava grubundan olduğu için aklı bir karış havada bu terazilerin 😛😂
+1 yılAman biz senin burcuna bayılıyoz. Kurban ol sen balıklara 🤨
22 Yorumla
Soran+1 yılBalık burcu son burç olduğu için bütün burçların özelliklerini almış balık burcu dengesizliği de ayrı bir itici
Balık+1 yılBi başak burcundan başka bi yorum bekleyemezdim zaten. Başak burcu birini tanıyıpta iyi ki tanımışım dediğim hiç kimse yok 😂
Balık manipülasyoncu, İkizler çift karakterli zaten ikizleri seven kimse ile karşılaşmadım ve başak burcu.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen başak burcuyum ama hiç eleştirmem kimsenin hayatına karışmam
Soran+1 yılSenin burcun ne balık gerçekten çok manipülasyoncu bir burç vallahi şeytana pabucunu ters giydirir kendini duygusal gösterip saman altından su yürütüyor
Soran+1 yılProfilinin yanında balık emojisi var da doğum tarihini mi yanlış girdin 😛
Balığı ilk defa sıkıntılı gösteren bir soru-yoruma denk geldim. 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki herkesin anlaştığı anlaşamadığı burçlar farklı ama balık dengesiz bir burç bunu herkes biliyor su grubu ve son burç olduğu için bütün burçlardan almış 😬😂
+1 yılEn sıkıntılısı burçlara göre yargılayanlar bence 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılYükselen alçalan Bunlar da çok fark ediyor doğrudur bana öyleleri de denk gelmiş olabilir mayası bozuk falan 😂😂😬
Ikizler sevmiyorum, sağı solu belli degil. En yakin kankam ikizler ve gercekter yillardir çekiyorum dengesizliginden😂
10 Yorumla
+1 yılEn sıkıntılı hangisi bilemem ama biri oğlak burcuna sallayınca çok üzülüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılOğlak burcu şakaya gelimeyen aşırı resmi ciddi bir burç
Oğlak+1 yılŞakaya gelemeyen aşırı resmî bir burç mu? Yalanın tillahı yani….. aşağıda ki arkadaşın dediği gibi yakın ve samimi olduklarımla reality show bile çekerim
Soran+1 yılYükselene göre değişiyor farkındaysan sıkıntılı bir burç demedim
Oğlak+1 yılAynen allahtan demedin
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİkizler diyenler geliyor hissediyorum jjsjd
En sıkıntılı burç Akrep çok kindarlar01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim akrep burcu gerçekten hiçbir şeyi unutmuyor doğrudur
+1 yılBen balık burcuyum seviyorum en sıkıntılı ikizler aslan yengeç
01 Yorumla
Soran+1 yılAslan de bı tuhaf aynen
oğlak erkekleri kendilerini bir halt sandıkları için
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBaşak burçları iyi olsa da takıntılılar yeto dedirtirler insanı valla. Sıkıntılı burç.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkova aptal kızları sevmez haklısın. senin uzak durman lazım
12 Yorumla
Soran+1 yıl😛😛😛😂😂
Cevap sahibi+1 yılUzak dur kovalardan.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂 ben kovayım en yakın dostumun burcuda balık hahahhahaha senin ne burcun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl denk geldi şaka gibi 😃
Soran+1 yılBaşak yükselen ikizler
+1 yılBurca göre yorum yapmak zor
Ama balık olarak üzdün beni😒01 Yorumla
Soran+1 yılKız herkes manipülasyoncu yazmış onların dediğine alınmadin da benim dediğime mi alındın
Kova İkizler Oğlak denendi
ikizler = içten pazarlıklı ( Kastamonu)
oğlak = canım bir şey ( Aydın )
kova = Düşman başına ( Sakarya)030 Yorumla
Soran+1 yılCanim bir şey ne yaag sansürlemis
Soran+1 yılNeden şehir yazdin
Soran+1 yılDüşman başına derken Ne yönden biraz açar mısın
Soran+1 yılKova burcu gerçekten çok sıkıntılı balık da çok manipülatif belki karşına çıkmamıştır ama
Soran+1 yılOğlak burcu yazdığın şeyi anlayamadım
Soran+1 yılYalnız kovanın şöyle bir huyu da var işi düşünce arkadaşın arkadaşısın Sen onun işi görünce seni gözü falan görmüyor çok yalaka
Soran+1 yılOğlak burcunda ne var
Soran+1 yılBaşak
Soran+1 yılOğlak ne yazdın ama canım bişey diye sansürlemis
Soran+1 yılAhahaha
Soran+1 yılYaz bakalım başaklar nasılmış
Soran+1 yılBoğa burcu hiç karşı cinsten birini tanımadın mı şimdi burçların erkeği ve kadını farklı oluyor ona göre yorum yapıyorum ben de yıllardır takip ettiğim için
Soran+1 yılBoğa burcu mu nasıl biriydi peki özellikleri nasıl
Soran+1 yılEvet benim halam var oda öyle ama çok sabit fikirli
Soran+1 yılDevirmistik derken nasıl yani 😬
Yengeç+1 yılkök salmış bir iktidarı yıktık koç burcuydu kız ağladı ve küfür etmeye başladı bana o kadar hirsliydiki sürekli hakaret ediyordu sonra bu hakaretler bitti sercancima döndü 3 ay sonra anladım Sercan beraber yonetelimmi bırak şu Osmani seni kıskanıyor cekemiyor bu yorgun olduğun zamanlarda bana devrede bilirsin ilerleyen zamanlarda yardımcı ol canım beraber hallediriz Sınıf onun de zedelen imajını böyle onaricakti koskoca Osmanlı gitti Hürrem koskoca cekostavakya gitti yine kadın
Soran+1 yılE ben sana sıkıntılı burçları sordum Koç yazmamışsın Bu üçünü yazmışsın neden Koç gerçekten böyle baskın ve lider olmaya çalışıyor tuhaf
Soran+1 yılBuna dayanarak derken ne demek istedin onu anlayamadım
+1 yılBana göre de kova büyük sıkıntı kardeşimden biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl özellikleri
+1 yılBu kova niye ne etti yav
11 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim Benim tanıdıklarım çok çıkarcıydı menfaatleri için insanlara yalakalık yapıyorlardı
+1 yılcanını çok yakmışızdır :D
123 Yorumla
Soran+1 yılYok kimse canımı sikamaz sen rahat ol
Soran+1 yılShshshshshs
Soran+1 yılAyrıca sen yay burcu değil misin neden üstüne alındın
Yay+1 yılprofil fotosundaki de ben değilim yaşım da doğru değil :D
Soran+1 yılProfil fotoğrafına bakmadım beni ilgilendirmiyor balık mısın kova mı ona göre yorum yapacağım
Yay+1 yılkova
Soran+1 yılKova 1 dakikası 1 dakikasına uymuyor kendi çıkarları için yalakalık yapabilir başkalarına anlayamazsın işi görülür seni görmez Bu sefer gözleri tanıdıklarım hepsi böyle
Yay+1 yılaynen tarif ettiğin gibi :D
Soran+1 yılO zaman yanında gerçek bir arkadaşın yok üzüldüm senin adına arkadaşlarına karşı böyle misin sevgiline falan mı ya da genel mi 😂
Yay+1 yılben kimseyi ayırmam genele karşı böyleyim :D
Soran+1 yılEğer böyle yapıyorsan zaten kimse seninle görüşmüyordur gerçek bir arkadaşın olmaz bunu demek istemiştim
Soran+1 yılAsla yalakalık yapmam
Soran+1 yılTarzimm değil 😬😬😬
Yay+1 yılyok zaten arkadaşım sevgilim eşim dostum. yoksa bu sitede ne işim var :P
Soran+1 yılBöyle bir karakter değilsen olmaması normal dim ne alakası var ya acil durum butonu olarak çok iyi bir site düşünce yapısına bak 😂😂
Soran+1 yılBöyle bir karakterdeysen
Soran+1 yılKarakter yapını değiştir olur
Yay+1 yılben halimden memnunum :D
Soran+1 yılHmm sevilmemek çok kötü bir duygu Bence senin için asıl
Yay+1 yılyoo hiç problem değil. seven zaten candan sevmiyor :D
Soran+1 yılŞaka yapmıştım aslında vallahi o biraz da sana bağlı huylarını değiştirirsen seven her şekilde sever
Soran+1 yılboncuk arar gibi aramaya devam et sen 😬
Yay+1 yıltamam :D
İkizler aga.. ne istediğini kendi de bilmiyor
24 Yorumla
Akrep+1 yılEloooon ❤️
Başak+1 yıl@simgee_yuuna buyur canim
Akrep+1 yılSeviyorum seni
Başak+1 yıl@simgee_yuuna bende seni hayatım
+1 yılBende öyle ikiside sorunlu 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBalık ve kova mı diyorsunuz
Soran+1 yılAslında Bunlar haricinde sorunu sevmediğin var ama bu ikisi gerçekten başka bir itici
Soran+1 yılSorunlu ve sevmediğim
İkizlere fazla yüklenmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ikizler gayet de iyi bir burç en azından kartları açık oynuyor biraz sinsiliği var ama o kadarlık olsun Bence tehlikeli bir burç değil en azından belli ediyor kendini ama kova ve balık Çok tehlikeliydi tanıdığım bütün bu burçtan çıkan insanlar tuhaf ve değişkenlerdi
Astroloji & Burçlar konusunda 731 cevap paylaştı. Başak, hayatı sadece kendine dar eden bir burç.
00 Yorumla
+1 yılBen kovayım
Sıkıntılıyızdır doğru jdjf00 Yorumla
+1 yılBurçlara göre insan yargılayan da ne bilim
00 Yorumla
+1 yılOğlak ikizler yengeç
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcu ve kova anlaşamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence İkizler ve Yengeç ikiside berbat
02 Yorumla
Soran+1 yılYengeç neden kötü sence
Hiç takip etmem burçları
00 Yorumla
+1 yılYay burcu😅
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı kolpa oluyorlar ciddiyetsizzz
+1 yılNeden kova
02 Yorumla
Soran+1 yılYanar döner çıkarcı menfaatleri için yapamayacakları şey yok Çok yılışık
Kova+1 yılKovayı yanlış biliyor olman çok üzdü beni.
Kova duygusuz gibi görünür. Soğuktur dışardan
her şey içinde patlar.
Özgürlükçüdür. Rahat olmayı sever. Kalıplara uymaz. Bahsettiğinin kova ile alakasıyok
+1 yılkova candir
011 Yorumla
Soran+1 yılnesi canı ya çok tuhaf bir dakikası bir dakika sana uymuyor
Balık+1 yılben kovayim oyle deme🥲
Soran+1 yılKaç Şubat
Balık+1 yıl23 ocak
Soran+1 yılOğlak burcuna da yakın olabilir misin belki özelliklerini taşıyorsunuz dur
Balık+1 yılbilmiyorum ki
Soran+1 yılYa yükselen falan da çok fark ediyor
Soran+1 yılBelki sen iyi olan kovalardan ısınır ama istisnalar kaideyi bozmaz tatlım ;))
Balık+1 yıloh iyi bari ben yırttim😄
Soran+1 yılBalık burcuna yakınsın ya evet balık da gerçi sıkıntılı oluyor ama kova kadar değil sanki ya aslında yükselen de çok önemli hele bir de yükselen kolaysa düşman başına aman 😬😬
Balık+1 yılhiç bilmiyorum valla bacım😄
Biye balık sevmiyorsun gücendim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok manipülatif oluyorlar benim tanıdıklarım öyleydi
+1 yılniye sevmiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusala bağlayıp insana istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar yapmayınca sen kötü oluyorsun kendilerine ait bir hayal dünyaları var oradan çıkamıyorlar
+1 yılbende aslan ve ikizler asla anlaşamadığım burçlar
03 Yorumla
Soran+1 yılİkizler burcu Çok değişken ya
Yengeç+1 yılevet o yuzden gelemıyorum dengesız ınsana kendim de dengesizim çünkü
Soran+1 yılİkizlerde dikkat ettiğim bir şey var şey diyorlar Mesela bu her burçtan 3 çeşit varmış iyi huylu kötü huylu bir de dengesiz ama ikizler burcu arkadaşlarım birçoğu çok arkadaş canlisiyken diğerleri de çok içten pazarlıklıydı hem seviyorum hem sevmiyorum gibi bir şey
+1 yılakrepler
117 Yorumla
Yay+1 yıl
Yay+1 yıl
Yay+1 yıl
Yay+1 yıl
Yay+1 yılsöyle bana onun doğduğu aya pişman edeyim ösndnsn kimmiş o aralık da doğan yay burcu pprenses şakdnsnmsks
Yay+1 yıl
Yay+1 yıl
Yay+1 yıl
- Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep
00 Yorumla Aslan ve Akrep
00 Yorumla
+1 yılAkrep
00 Yorumla
+1 yılİkizler olabilir
00 Yorumla
+1 yılKovayi neden sevmiyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılTerazi
00 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmıyorum
00 YorumlaYengeç ve aslan
00 Yorumlaİkizler
00 YorumlaBaşak.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılbalık
00 Yorumla Burçlara çok inanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık, kova
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de bendensin eğer ciddi yazdıysan tabi
Cevap sahibi+1 yılCiddi yazdım ve sadece başlığını görerek yazdım, alttaki ana yazını yeni okudum birini soruna cevap yazdı deyince 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılBalığı neden sevmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları manipüle etmeye çalışiyor ben anlıyorum
burç olarak bilmem
02 Yorumla
Soran+1 yılYengecmisin
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. İkizler kadını
00 Yorumla
+1 yılKoç nefret ediyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor nedenini yazarmisin
Akrep+1 yılLiderlilik aşırı baskınlar dik başlılar istedikleri için diretirler nefret ediyorum bu yüzden
Soran+1 yılKesinlikle doğru söyledin amcam koç burcu aynen böyle
Soran+1 yılKova ve balık nasıl sence
Akrep+1 yılOnlarda farklı şeylere rastladım anlatayım istersen özelden
Soran+1 yılOrdamisin anlat tabi bilmek istiyorum
Akrep+1 yılBuradayım
Neden balık
01 Yorumla
Soran+1 yılManipülasyoncu
+1 yılKovadır nettttt
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kesinlikle kesinlikle
+1 yılSizin kafanız