Astroloji & Burçlar Aşkta en çok toksik ilişki yaşatan hangi burcun insanıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burçlar, aşk hayatında önemli bir işarettir fakat birçok insan burçlara önem vermediği gibi inanmıyor. Aşk ilişkilerinizde hangi burca sahip olan partner, sizi aşktan bezdirdi? Aşkta en çok toksik ilişki yaşatan hangi burcun insanıdır? Cevapla İlişki Soruları İş Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Burçlara inanmıyorum burca göre de belirlemem. ama terazi burcu bence. 0 0 Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan burcuyum ve aslan burcu ile anlaşamadık toksik yani hemde fazlasıyla shsjsjd bitti gitti o günler çok eskide kaldı tabi. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Yay +1 yıl Her burcun toksik insanı olur bence aslan hariç hiç toksik aslan görmedim. Daha asil oluyorlar. 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yengeç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oh be sonunda adam gibi adam. Nickinin hakkını veren. Yengeç dedin, kalbimi kazandın Mülayim abi👏 Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Ne demek agaaa kendimden bilirim böyle şeyleri Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yay oglak koc 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burçlara inanmıyorum burca göre de belirlemem. ama terazi burcu bence.
Aslan burcuyum ve aslan burcu ile anlaşamadık toksik yani hemde fazlasıyla shsjsjd bitti gitti o günler çok eskide kaldı tabi.
Her burcun toksik insanı olur bence aslan hariç hiç toksik aslan görmedim. Daha asil oluyorlar.
Akrep yengeç ikizler boğa koç
Aslan, kova 🤮
Yengeç
Oh be sonunda adam gibi adam. Nickinin hakkını veren. Yengeç dedin, kalbimi kazandın Mülayim abi👏
Ne demek agaaa kendimden bilirim böyle şeyleri
Yay oglak koc
Oğlak, yay,
Oğlaklar bezdirdi
Akrep ve koç.