Boğa: takıntılı olur genelde sınırları zorlar aşırı derecede duygusal ve inatçı olduğu için bezdirebilir. Yengeç: sağ gösterip sol vurabilir, dengeleri alt üst edebilir. Akrep: kıskançlık krizleri çok aşırıya kaçabilir, kendinide partnerini de zehirler. Yay: sakin, uyumlu bir kişiliği olmasına rağmen gergin ve öfkeli olduğunda kırıcı olabilir çok üstüne gidilmemeli incitebilir. duyarsızlaşabilen yapısı vardır. Balık: gizli kapaklı işleri sever saman altından su yürütür falan bilmece gibi olması gizemli olması yorar
İkizler: Yay ile benzer yönleri vardır, ek olarak sorumluluk almak pek hoşlanmazlar, bir kişiye bağlı kalma fikri uzaktır. Duygu hamallıktır Aslan: sürekli kendini ön plana atar ilişkide bencildir narsisttir. Koç: kontrol etmek ister baskı uygular her hareketini takip eder kendi dediğine getirir. Kova: çok çabuk sıkılır vazgeçebilir aniden soğuma gelir hayatından çıkar veya çıkarır
-İkizler burcu çok sevimsiz mıymıy devamlı tuhaf bi yapısı var. -Akrep çok sinsi içten pazarlıkcı oluyor. -Balık ta dengesiz kendi duygusal psikolojisi için her şeyi mübah görür. Sonra ben çok iyiyimde şundan yaptımda ayaklarına girer. Aşkta bu üçüne güvenmem , tabi herkes ayni olmaz. ( bunlar burcunun özelliğini taşıyanlar için geçerli)
Kova, ikizler ve akrep bence. kova asiri umursamaz ve bencil bir yapiya sahip iliskide insani yorar. ikizler cok takintili, soyledigin her lafin altinda birsey arar tutar denen seyin grami yoktur. Surekli fikir degistirir ama sabit fikirliymis gibi davranir. Akrep asiri tehlikeli cok kiskanc hadi kiskacligi sevdigi icin diyelim bide stalklayip intikam falan alma surekli goz onunde olup herkes tarafindan begenilme gibi huylari var. ( Bogalar, baliklar, yengecler, oglaklar, yaylar bunlari huy olarak cok severim. Iliskide tehlikeli olduklarini sanmiyorum. )
Kesinlikle ve tartışmasız ikizler burcu. Daha tutarsız bir burç yok. Bu sadece aşk için geçerli değildir. Her konuda böyleler. Bu burcun mensuplarının tamamı için geçerlidir. Ve istisnalar kaideyi bozmaz.
@sekizcierayaklarimm valla bu yaşıma kadar zarar gördüğüm her insan ikizler burcuydu. Ve tutarsızlıkları dillere destan 😀 Ama @johnyx' in de dediği gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Çok sevdiğim bir arkadaşım ikizler 😂 Galiba yükseleni etkiliyor onu diğer ikizlerle bir tutmayışımı 🙄
Tutaraızlığa bişey demiyorum çok karar değiştiriyoruz seçenek çok napalım yani amaaa iyi vakit ikizler ile geçer kanaatindeyim ikizler olan arkadaşlarımla zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamayız hiçte bir zararlarını görmedim. Yazık biz aslında çok duygusalızdır 🥺