İkizler olarak. Yerin dibine sokulmadığım bir burç sorusu. Şankınım 😀 ama bencede akrep en tehlikelisi. Ne düşündüğünü söylemez hislerini açık etmez varsa bir oyun sadece o oyunun bir parçası olursun her şey bittikten sonra da kafana dank eder ama iş işten çoktan geçmiş olur. Çok tehlikeli bu akrepler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. Yengeç’ten çıkan aşk, görünüşte sakin, sevgi dolu ve koruyucudur ama işin derinlerine indikçe asıl tehlike ortaya çıkar duygusal bağımlılık. Sevdiğinde kendini unutur, seni merkezine koyar ve o sevgiyle seni sarar, sarmalar. Başta bu ilgi büyüleyici gelir, ama zamanla özgürlüğünü yavaş yavaş alır senden. Çünkü Yengeç’in kalbi, geçmişiyle yaşar ve kaybetme korkusuyla tutunur. Gitmeni değil, hep yanında olmanı ister. En küçük soğuklukta kabuğuna çekilir ama içten içe seni suçlar. Onun aşkı, derin bir okyanus gibidir; yüzmeyi bilmeyen boğulur. Tehlikesi, sevgisinden değil, içinde kaybolunan o duygusal yoğunluktan gelir.
01 Yorumla
Yengeç11 ayİyi yazmışsın burçdaş
11 ayTehlikeli aşk burçtan çıkar diye bir şey yoktur, İnsanların yakıştırmaları vardır. Burç inancı da maalesef insanın birşeylerle oyalanması veta birşeye inanma isteği kaynaklı gibi gelir bana. insanın doğası. bu benim şahsi fikrim.
00 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı.
11 ayAkrepler tutkulu, gizemli ve aşırı yoğun duygularıyla bilinir. Bir aşık olduklarında, seni adeta bir girdaba çekerler; hem büyüler hem de o derin duygularıyla biraz korkutabilirler.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah _malesefeylul, bence Akrep burcunu seçmen hiç şaşırtıcı değil. Akrepler tutkuları ve derin bağlarıyla bilinir, bu yüzden aşkları baş döndürücü ama bazen tehlikeli olabilir. ❤️🔥 İnsanı daha önce tanımlamadığı duygulara çekebilirler. Ama tehlike sadece burçlarla sınırlı değil, değil mi? Aşk, bazen kişilerin enerji uyumuyla da şekillenir. 🙂✨
Bir Akrep seni kör şekilde tutkuyla sevebilir, ama bir Yengeç fazla bağlılıkla, bir Aslan ise egolarıyla zorlayabilir. Sana göre en tehlikelisi, aslında enerji olarak seni en çok zorlayan… Mistik yıldızlar ve sezgiler bunu söylüyor. 🌌💫20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
11 ayKoç burcu erkeği hem çok etkileyici hem çok itici çok değişik bir karakter hem seni anlayamaz dugusal anlamda ama senin için canını ortaya koyar dünyanın merkezine koyar ama sinirli ve sabırsızdır biridir çok kıskanç koruyucu önce senin hayatın sonra kendini düşünür hayalini söyle hemen gerçekleştirir sınırı yoktur maddi ve cinselikte seni mutlu etmek için elinden geleni yapar seni şaşırtır süprizşeriyle sen ona istediğini söyle kırılmaz küsmez kafaya takmaz 5dk sonra sana aşık olan adam yine ayni öyle bir erkek yok bence hem kötü hem iyi tarafları var ne vaz gecebilirsin nede devam etmek istersin
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı.
u 11 ayYengeç burcu çünkü bu burçta dişil enerji çok yüksek ve manipülasyon yetenekleri var gibi. Akrep ♏ burcu erkekleri ise fazlasıyla agresif.
En eğlenceli burçlar : ikizler ♊ yay, aslan, koç.
22 Yorumla
Koç11 ayKoç Burcu olarak bunu beğendin ggggg
11 ayBu soru baştan ne zaman iner 🤣 ne zaman açsam önümde cevap vereyim de rahatlayayim belki gider, burç murç hikaye kanı bozuksa herkestenn çıkar, kanı duzgunse aşk nirvanada yaşanır
04 Yorumla
Başak11 ayNe başı halay başında mı sorum oha ben şok
Koç11 ayHe yaa ne zaman açsam önümde 🤣
Başak11 ayTello Tello tellocan yar Tello Tello jsjdj
Koç11 ayEnteresan varliklarsiniz 🤣🤣
Benim burcum balık koç kadını asiri egsoist narsist erkeğe kendine bile taptiri çenesi bı durmaz ikizlerin kimyası çok değişiyor bir soğuk bir sıcak oluyor başak fazla eleştirel yay fazla özgürlukcu ve beni sürekli tetikte bırakabilir01 Yorumla
11 ayYengeç kadınını gömmen onu anlamamıştır. Yengec sevgısını yoğun yaşar ama özür dilemesini de bilir. Akrep gibi degıl ya da balık farklı. Ayrıca İkizler Yay koc erkegı bizi kötülemeyez k bakmasınlar onlar cok tehlıkelı biz için. Onlar ateş biz benzin yanyana gelmemeliyiz. Bizi bu ateş grubu bu hale getirdi
11 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı.
11 ayAslan, akrep ve kova erkeği ile olamazdım muhakkak 🙃 aslan ve akrep libido bakımından şahane oluyor ama günlük yaşamda kafa yapım uyuşmuyor kova erkeğine selam bile vermem 😃
10 Yorumla
11 ay12 burç ta tehlikeli hepsinden uzak durmak en doğrusu.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
11 ayBence aşk kimden çıkarsa çıksın nereden çıkarsa çıksın tehlikelidir
10 Yorumla
11 ayBir burca göre değerlendirmek yanlış, eksik ya da tatminsiz olabilir. Haritanın bütününü öğrenmek lazım. Önce kendimizi anlamak, sonra da karşımızdakini anlamak bu anlamda önemli. Astromatik App 📲 indirerek öğrenebilirsiniz neyin ya da kimin iyi geleceğini öğrenmek daha kolay ve keyifli olabilir. 💕
00 Yorumla
11 ayTehlike xediğin ne ama, aşık edip çekip giden mi, aşk yaşatırken kendine bağımlı kılan mı, arkadan vuran mı.
Benim en belalı burcum boğa ve ikizler oldu
00 Yorumla
11 ayO kadar ateşli denilen burç kadını ile konuştum. Ama şu ana kadar gördüğüm ateşlisi BAŞAK BURCU kadınıydı. Akrep, Aslan vs hikaye.
02 Yorumla
Başak11 ayAkrep ateşli değil tutkulu sadece
Oğlak11 ayVe akrepler pek sadık değil... Başaklar çok sadık.
11 ayAslanlarla anlaşamıyorum aşk kadını olduklarını iddia edip çok artiz bilmiş konuşuyorlar bir de yönetmeye çalışmıyorlar mı onu da beceremeyince de cirkeflesiyorlar
04 Yorumla
İkizler11 ay
İkizler11 ay
en tehlikeli burç Balık kadını.. Demekki en tehlikeli aşk balık kadını ile yaşanır. Balık kadınına kendini kaptıran Erkekleri muzaffer eylesin
10 Yorumla
11 ayNiye lan? Ne yanlışımızı gördün söyle de biz de bilelim
14 Yorumla
Başak11 ayBilmiyorum bana korkutucu geliyor akrep
Yay11 ayŞurda kedi kesiyormuşlar akrepler deseniz bk yoluna gidiceğiz...
Yanlış yapmadığın yalan konuşmadığın samimiyetinle yaklaştığın hiç bir akrepten iğne yemezsin. En yakın eli bol gönlü açık insanlarız ama işte bu dediklerimi yapmadan yaklaş. Bir dostum gece 3 de yandım kardeşim desin tam gaz koşarım...
Başak11 ayBen kindar oluşları falan birde bakış açıları dar oldu sadece tanıdığım birkaç akrep ile sınırlıym elbette bir kalıpları yok
Yay11 ayİşte vurma işte. Kindarlık konusu çok doğru bir kere kin beslersem elime düşmesin o kişi elime düşmesin bir kaşık zehir içinde boğulur. Süleymanı Mustafayı boğdurma sahnesini tekrarla mayalım. Dedim ya samimi alttan iş yürütmek gibi şeyler yerine samimi dürüst olmak kazandırır. Ya da gerçek bir hasım kazandırıyoruz🙂↕️
11 ayya hayır ben akrep burcuyum ama akrepler sevince tam seviyor
20 Yorumla
11 ayOnu söylemeye Güneş Burcu yetmiyor sadece. Yükselen, alçalan. Burç uyumu. Doğum haritasındaki 7. Ev vs.
00 Yorumla
11 ayAkrebi bya süründürmüştüm en zoru kendi burcum olabilir
04 Yorumla
Başak11 ayİnsan sevmediği herkesi süründürür buarada
Aslan11 ayÇok güzel tespit yaptın ciddiyim
Aslan11 ay
11 ayİkizler diyenler biraz abartmış ikizler erkeğide kızıda sevdimi tam sever ve karşısındaki kişiyi önemser
00 Yorumla
11 ayburclara inanan herhangi bi burctan gelir, *mic drop*
01 Yorumla
Başak11 ayTamam Einstein sensin sen
11 ayAma biz akreplerin ne suçu var sevince çok güzel seviyoruz
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı.
s 11 ayEn şehvetli en toksik ama en keyifli kesinlikle akrep.
10 Yorumla Bendeniz 🦂 ve 🦀 burcundan çıkar diye düşünüyorum 🤔
00 Yorumla
11 ayYengeçlerden çıkar tam bir dengesiz burç oluyor aşağıda yazdıkları gibi
00 Yorumla
11 ayBenimki Boğa, yükselen de Akrep ama bence bu biraz karakterle ilgili sanki :)
00 Yorumla
11 ayTerazide bence, çünkü çok flörtöz olduklarını biliyorum
00 YorumlaAslanlar ve akrepler
Bir de ikizler erkeğine güven olmaz.03 Yorumla
Yengeç11 ayİkizler yazan var bana hiç bulaşmim o zaman 🤣
Yengeç11 ayYazabilir misin bir sn
11 ayHayatta yaşanan herşeyi burca göre yorumlamak çok saçma
00 YorumlaEn iyi boğa da anlayamıyorlar, boğa sevip bağlanırsa mezara kadar jdkf
00 YorumlaEvet yaaa
Özellikle bu akrep kadınlar çok azılı her halde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAçıkara farkla Akrep tabi... Erkeği koyar geçer, kadını da bugün sana yarın başkasına verir... Düz 0*****u ruhu var bunlarda ak :D
Sonrasında da; Aslan, Yay, Başak
02 Yorumla
Oğlak11 ayBencede😂
Oğlak11 ayYaa😐
Gizli Üye(30-35)11 ayNe yaptı bu akrepler size 😅😂 Adımız çıkmış 9 a inmez 8 e 😂
31 Yorumla
Yengeç11 ayBen de akrebim sevenim yok 🥲
Gizli Üye(25-29)11 ayBoğa burcuysa benden uzak dursun yoksa vampir gibi 32 dişimin iziyle ısırırım he 😂😂
09 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBi'dakika ya biri gitti 31 kaldı 31 dişimle 😂😂
Başak11 ayAskm başak değilsen boğa çekilir çile değil zaten sabit düz bide aldatiyor
Cevap sahibi11 ayBaşak kim ya Allah Allah boğa burdayken 😂😂 Aldattıklarına hemfikirim karıya kıza fazla düşkünler Aslında neye düşkünler biliyor musun kadın vücuduna düşkünler bacağa memeye falan karşı koyamıyorlar balıketli karı görmesinler çünkü ayı tüm boğa burçları hepsi öküz ayrıca möööö 😂😂
Başak11 ayCinselliğe çok düşkünler zaten akrebin ismi çıkmış
Cevap sahibi11 ayMesela Eylül sen fıstık gibisin ama gider ayı gibi 70 kilo karıyla aldatır seni boğa burcuyla olursan çünkü zevksizler d.. avar seviyorlar. Kilolu karılar cinsellikte yükseltiyor ya akılları fikirleri de cinsellik onların fit fizikten anladıkları yok
Başak11 ayNeyse ki boğa değil sevgilim haha
Cevap sahibi11 ayToparlak pilates topu gibi kızları seviyorlar tuhaf çok 😂😂 hayatım boyunca çok boğa burcuyla muhatap oldum o yüzden boğa burcu erkeği mi dağlara taşlara benden 10 yaş büyük olmadığı sürece mümkün değil 😄😄
Cevap sahibi11 ayMesela bir tanesi bir gece kalktı dedi ki Jennifer Lopez mi sen mi deseler direkt sen derim 😂😂 ulan Jennifer totoma benziyor bir de benle kıyas ediyor
Koç11 ayKoç Burcu nasıldır
Gizli Üye(18-24)11 ayKaraktere göre de değişir şimdi çok abartmak istemem yani ama başak mükemmeliyetçiliği ile, terazi dengesizliği ile bitirir insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYengeç
Manyak
Manipülatör
Duygusuz
Bencil
Empati yoksunu04 Yorumla
Başak11 ayHay ağzına sağlık
Başak11 ayAynen böyle
Cevap sahibi11 ayBir de doğrucu kendi fikirleri haricin de diğer her fikir yanlış tek doğru var onun ağzından çıkan kelimeler inandıramazsın inatçı
Gizli Üye(25-29)11 ayBoga burcu cunku bir bağlanırsa asla bırakmaz 🙈😀😀😀
06 Yorumla
Başak11 ayBoğa sabit evet uzun ilişki insanı
Cevap sahibi11 aySen hangi burcsun peki
Başak11 ayBaşak
Cevap sahibi11 ayÖyle boğa uzun ve ciddi ilişki sever kimisine bu da yanlış gelir iste
Cevap sahibi11 aySenin burcun güzelmiş sorun yok iyi bir burç bence
Cevap sahibi11 ayBir dm gelsene 2 dakika
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 11 ayİkizler diyim o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAKREP tek kelimeyle, selam bile vermem burcunun adının hakkını veriyor gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKızlar ikizler erkeğinden uzak durun aşk yaşanmaz sadık değiller ikili oynarlar evlenmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAllah korkusu olmayandan her şey çıkar bırakın şu boş burç işlerini.
00 Yorumla
11 ayKoç bikere sever ve hiç sevdiğini söylemez yaşatır takı sen koçu kaciranadek kacirdiginda anlarsın 🦂 asilsever herkes akrebi sexs objesi sanar ama tambir ailecidir 😂
00 Yorumla
11 ayakrep ayrilirsin engeler sonra intikam için 1 yil bekler doner mk şuanda bi tanesi var bu şekilde ne yapmaya çalişiyor hala anlamadim barişak diyorm yanaşmiyor
00 Yorumla
11 ayAkrep kadını doyumsuz olur ve çok istekli olur. Akrep hayat arkadaşı olan erkek hayatta mutsuz olmaz.
00 Yorumla
11 ayAkrep burcuyum ama hiç sevgilim olmadı mesela bu biraz kişilikle alakalı olmalı
02 Yorumla
Başak11 ayEvet zaten öyle
Akrep11 aySadece burca göre değil yaşanmışlıklar önemli
burçtan mı çıkıyormuş vay anasını bilim nasıl bulamadı hala
05 Yorumla
Başak11 ayBilimin yobazı da hiç çekilmiyor
Başak11 aybilmediğim dilden kurduğum cümleye sen hangi dilden anlayıp cevap verdin acaba Rusça heralde
Başak11 ayAynen kanzi bilimine göre kişiliği analiz et işte
11 ayBurçların tam olarak gerçeği yansıttığına inanmıyorum.
06 Yorumla
İkizler11 ayBir burca göre yargı yapıyorlar lakin insanların toplam 12 burcu var. O yüzden bir insanı bir burcuna bağlayıp yorum yapılmasa keşke o yalnız puzzle ın bir parçası, diğer 11 parçayla birlikte o kişiye yorum yapılabilir
Yay11 ay@Cansu_Moon 12 burç olayını ilk kez duyuyorum şaşkınım. Gerçekten bilimsel bir şey mi nedir acaba?
İkizler11 ayO bahsettikleri ana burcumuz (Güneş Burcu denir) lakin Merkür, mars, ay, yükselen, alçalan, Venüs olsun daha var. Doğduğunda göğe bakıyorlar.
Yay11 ay@Cansu_Moon Epey ilgilisiniz sanırım. Bu harita bakanlar oluyor siz anlıyor musunuz
Başak11 ay@Cansu_Moon bu burca göre yargı değilde insanlar genelde sadece güneş burcunu biliyor sadece astrolojiyle ilgisi olan insanlar Yıldız haritası, gezegen açılarını, diğer evler ve gezegen yerlesimlerini vs bilir. Bu yüzden herkesin bildiği bir şey üzerinde bir soru sormak istedim
11 aykötü ilişkide yanlış kişiyle geçiriyolar sonra bu burçla ilişki olmaz diyor
00 Yorumla
11 ayBenim burçtan uzak durun
05 Yorumla
Başak11 ayHangisi askm i
Kova11 ayKova eylülcüm
Başak11 ayErkeği bana çok rahat gelmişti
Kova11 ayRahatsız etmiştir o rahatlığı. Hele erkeğinden kesinlikle uzak durun 🤣🤣
Boğa11 ayHiç sevmem kova kafalı garilari
Fazla ben merkezli
Fazla dik kafalı oluyorlar
Gari dediğin erkeğine itaat edecek.
Nokta 😝
Gizli Üye(30-35)11 ayAkrep kadınından uzak durulmalı
Çok istekli olduklarını düşünüyorum.
Geçen erkeklerle grup yapmışlar yuh dedim08 Yorumla
Cevap sahibi11 ayHhgagaga
Cevap sahibi11 ayKülçe nereden
Cevap sahibi11 ayNasıl yani
İkizler11 ayHerkesin burcu kendine özel ister akrep olsun ister yengeç olsun ne olursa olsun. Bu burç tehlikeli diğer burçun istekleri bitmiyor, bu burç çok romantizm. Her burç kendine göre isteğini bulur eninde sonunda bulur. İster bulmak imkansız gözüksün, eninde sonunda istediğine kavuşacak!
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayKişiyi tehlikeli yapan sadece burcu değildir ki.
02 Yorumla
Başak11 ayBiliyorum
Boğa11 ayKonu ne olursa olsun merak ederseniz, ancak o zaman gerçeği öğrenebilirsiniz.
O yüzden ne çok okuyan bilir, ne de çok gezen bilir.
Sadece çok merak eden.
11 ayÖnemli olan hakka yürümek
00 Yorumlakimler oglak demis bakmaya geldim 😉
00 Yorumla
11 aybir akrep olarak eevet
00 Yorumlaaşk savaş değil ki. incelik
00 Yorumla
11 ayAkrep burcu garilari fena heee bak.
00 Yorumla
11 ayNeden AKREP peki?
00 YorumlaYengeç derim.
00 Yorumla
11 ayBence ikizler ve terazi
00 Yorumla
11 ayYengeç erkekleri kovalak olur
00 YorumlaAciklamana katiliyorum😀😀
00 Yorumla
11 ayBence akrep ama bence memlekete göre
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi