Üniversitede kaldığım yurdun birinde başlarda temizlikçi vardı. Sonradan gelmemeye başladı ve bu bize dendi. Biz de oda arkadaşımla iki gün ben , iki gün o yapacağımız şekilde odayı temizledik. Okuldan geldim. Katlardan bulmak oldu ilk işim süpürgeyi ve odayı süpürüp tozunu aldım. Lavoboyu, tuvaleti, banyoyu falan temizledim. Halının üstünde görmemişim , dikkatimden kaçmış. ( Görünmüyordu. Oradan anla minik bir şey olduğunu.) Oda arkadaşımın da ayağının altına bir şey batmış. Bana odayı temizleyip temizlemediğimi sordu. Ben temizlerken o yemeğe inmişti. Ondan görmedi. Ben de temizlediğimi dedim. Kör galiba odada toz da yoksa , diğer tarafların da temiz olduğunu göremiyorsa. 😂😂Bana ne dese beğenirsin? “ Annenin ölüsü üstüne yemin etsene.” dedi. Ben de “Benim vicdanım rahat. Allah her şeyi görüyor. Ederim gönül rahatlığıyla.” dedim. Yani sen kimsin de benim annemi ağzına alıyorsun deyip saçını başını yıkabilirdim orada onun. İlk kez de günahımı almadı. Yurtta hırsız vardı ve bilgisayarının şifresini denemiş. Onu da benden bilmişti. Benim eşyalarım çalındı ama onun eşyalarına bir şey de olmadı. Ben , yine de ondan bilmedim. Giderken odada çantasını unutmuş. Kaybolmasın diye hatta giderken yurtta bizimle ilgilenen ablaya bıraktım da gittim. Yani paylaşımcı biriydi. Bu iyiydi. Bu açıdan bir şey verdimse helâl olsun ama aldığı günâhlarım ve annemi ağzına alması yüzünden geri kalan her şey haram olsun. Benim annemi ağzına alan kız kendi eniştesi ağlayınca hüngür hüngür ağlayarak cenazeye gitti. Yani elin adamı bir yerden sonrasında enişten. O benim annem yani. Şimdi gel de buna timsah gözyaşları deme. Bir de kapalı, namazlı olacak. Giderken bir hakkını helâl et bile demedi. Bir sonraki sene o yurtta durmayacak olduğumu da biliyordu.
Resmen o kız yüzünden baş örtülü kişilerden soğudum. Normalde ben de namaz kılıyordum o sene ve birlikte kılacağım bir arkadaş istemiştim ama resmen tiksinti yaşıyorum.
Tatil için alaçatıya gidecektim kız doludur oralar dedi köye gittim😅😅 dalmaya gittim ayvalığa erken bitti dalış Cunda’ya gideyim dedim gezmeye hop bir dünya kavga oy oy daha neler sonra yol verdim artık ne yapayım istedikçe istedi
Olm sen benim unuttuklarını yeni öğreniyorsun ::))) Biliyorum da böyle bi tabiri neden kullanma ihtiyacı hissediyorsunuz ve hadi hissettiniz neden kullanıyorsunuz Daha düne kadar bu kavramlar yoktu ki Size EMREDİLEN hayatları yasayan özenti canlılar sizi