Astroloji & Burçlar Dikkat Güneş tutulması! Peki ya etkileri neler? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor İl-gi-len-mi-yo-rum Fal Sepeti blog-sosyal medya hesaplarından takip ediyorum. Bir bu eksikti. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dikkat Güneş tutulması! Peki ya etkileri neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. İl-gi-len-mi-yo-rumGüneş tutulması beni etkilemediği gibi bende güneş tutulmasını etkilemiyorum. ama izlemesi keyifli olabilir. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Tutulmayla beraber 💃 yıldızlarla dans etmeye gideceğim. ✨💫🌟 1 0 Yorumla
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 76% Başak +1 yıl Manyetik alan kuvvet çekimi kayar. mesela denizdeki gel git dalgası. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl O bana tutulmadıktan sonra güneş tutulsa ne olur dermişim fdjdk 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Fotoğraf çekmek için harika fırsatlar galerim için 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astronomiye ilgim var, astrolojiye değil. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu tutulmadan bi mucize bekliyorum hadi bakiimm 1 0 Yorumla
GodBreath Takip Et Xper 4 Yaş: 27 İkizler +1 yıl Saturn'ün enerjisi günümü mahfetmesin de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İl-gi-len-mi-yo-rum
Güneş tutulması beni etkilemediği gibi bende güneş tutulmasını etkilemiyorum. ama izlemesi keyifli olabilir.
Tutulmayla beraber 💃 yıldızlarla dans etmeye gideceğim. ✨💫🌟
Manyetik alan kuvvet çekimi kayar. mesela denizdeki gel git dalgası.
O bana tutulmadıktan sonra güneş tutulsa ne olur dermişim fdjdk
Fotoğraf çekmek için harika fırsatlar galerim için 🍀🗝️
Astronomiye ilgim var, astrolojiye değil.
Bu tutulmadan bi mucize bekliyorum hadi bakiimm
Güneş tutulsa nolur o bana tutulmadıktan sonra
Saturn'ün enerjisi günümü mahfetmesin de