Yükselenim akrep burcum balık nasılım?
Yükselen burcumuz, güneş burcumuz kadar etkiler mi bizi?

Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 💐 Yorumcumuz Duygu Aura sizler için sorunuzu yanıtlıyor. 😊
Merhaba 🎉
Yükseleni akrep olan balık burcu kişiler; kültürel açıdan zengin olmaktan hoşlanırlar. Aşırı hassas olan balık burcu kişiler; akrep burcundan gelen katı ve sert tutum sayesinde bu özelliklerini törpüleyebilirler. Analitik düşünme yetenekleri ve dominant yapılarından dolayı kişileri ve durumları kolaylıkla idare edebilir ve kontrol altından tutabilirler. Çevreleri tarafından neşeli, sevecen ve güvenilir özellikleri ile bilinmelerine rağmen dış dünyaya karşı soğuk ve agresif bir tutum sergileyebilirler. Şüpheci ve evhamlı yapıları sebebi ile bazı zamanlar negatif ve içine kapanık bir tutum içerine girebilirler. Aşk hayatlarında duyguları ile hareket etmekten hoşlanan bu kişiler; partnerlerine karşı nazik, kibar ve romantik davranışlarda bulunurlar. Sevdiklerini mutlu etmekten keyif aldıkları için büyük jestler ve sürprizler yapmayı severler. Her konuda yönetici olmayı sevmelerine rağmen aşk hayatlarında yönetilmekten hoşlanırlar. Kıskanç ve tutucu olabildikleri için partnerlerini sıkabilir ve ilişiklerine zarar verebilirler. Dürüst ve sadık olduklarından dolayı ideal eş olma potansiyeline sahiplerdir. Ancak baskıcı kişileri hayatlarına almazlar. İlgiden hoşlandıkları için partnerlerinden beklentileri fazla olabilmektedir. İstedikleri ilgiyi göremedikleri zaman hırçın, üzgün ve eleştirel bir tutum sergileyebilirler. Sağlıklı Günler Dilerim ❤
Akrep oğlak ve koç burçlarıyla anlaşabilirsin
Elbette önemlidir. 💫
Yükselen burcumuz kendimizi dış dünyaya nasıl yansıttığımız ve dışardan bakan birine neler hissettirdiğimiz ile ilgilidir. Güneş burcu özümüzü oluştururken yükselen burcumuz ise dışımızı oluşturur diyebiliriz.
Yükselen burcunuzun akrep olmasından dolayı içinizde yaşadığınız ve balık burcunun vermiş olduğu duygusallığı dışarıya yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızı belli etmek pek size göre olmayabilir.
Sevgiye ve ilgiye önem veren kıskanç, gizemli, çekici bir yapınız olması muhtemeldir.✨
Benm burcum terazi ve yükselenim de akrep. Yorumlar mısın
Cevap
16Cevap
Evet yükselen burç kişiliğe önemli ölçüde etki eder güneş burcu kimliğimizi yükselen burcumuz ise dış dünyamıza etki eder.
yükselen burç söylenenin aksine dışarıdan nasıl göründüğümüzü etkiler karakteri etkileyen ay ve güneş burcudur onun dışında venüs burcun güzelliğini ve aşkı temsil eder mars burcun zekanı değişkenlik gösteriyor doğum haritana bakmalısın
Aşko ikiside manipülatif burçlardır burcumuz karakterimizi yükselenemiz dışardan nasıl göründüğümüzü gösterirmiş akrepler sadık olur ama herkesle anlaşamazlar balıklar ya çok samimidr ya da çok soğuk ortası yoktur ben senin dışardan soğuk göründüğünü ama yakın olunca samimi olduğunu düşünüyorum
Sanıldığının aksine çok benzer özellikleri var ikiside su grubundan ama sen bi ay burcunuda bak bence o da doğum saatiyle hesaplanıyor
Aşko bildiğim kadarıyla ay burcu ailene davranışını bakışını vs gösteriyo koçun zaten en belirgin özelliği sinir
Akrep umursamaz olmaz sadece aşşşırı iyi saklar
Yengeçler ve yaylarla iyi anlaşırsın bence
Zıt kutuplar birbirini çeker 😉
Aşkım bak şimdi yengeçlere ne kadar ağlak derler bilirsin benim bff yengeç hayatımda ondan daha dik duran bi insan görmedim annesi balık ondan da daha dan dan konuşanını görmedim
Aşko benim büyük üçlüm oğlak aslan balık
Annesi ay burcuna kadar su grubu
Asıl bizi etkileyen yükselen burcumuzdur astroloji yorumlarını okurken ya da dinlerkende buna göre hareket etmeliyiz.
Benimde burcum balık ay burcum balık yükselenim yengeç anlayacağınız zodyağın en duygusal burçlarını taşıyorum haritamda
Bilmem belki vardır ;)
Ben yaptığım şeyin manipüle olduğunu sonradan fark ettim yani biri bana kötü baktığında mesela direk iyi bir şey söyleyip onu şaşırtıyodum ama içimde hiç davrandığım gibi olmuyorum
sözleriniz benim için değerlidir hanımefendi yani tahminleriniz
Kısmen etkiliyor. Burçlarda ana arter kendi burcundur.
Temel olan nokta demek istiyorum.
Bence etkiliyor mesela ben yay burcuyum yükselenim balık ikisinide özelliklerini taşıyorum
o biraz aya bağlı çekim noktalarında suyun vicudumuzdaki gelgitlerinin moleküler boyutta dalgalanmaları ve bunun sonucunda oksijen atomunun alt quarklarındaki radikalleşsizleşme nedeni ile kendini bazı günler kötü hissedebilirsin.
Büyümeye başladıkça güneş burcumun etkisi azaldı ve yükselenimin özellikleri ortaya çıktı. Şu an neredeyse tamamen yükselenimin özelliklerini yaşıyorum, güneş burcumun etkileride azda olsa devam ediyor.
İkizler
Çok etkiler diye biliyorum. Çevrem balık burcu olduğumu duyunca çok şaşırıyorlar ama yükselen kova diyince şimdi oldu diyorlar 😂
Aynen öyle 😊
Burcum ikizler, yükselenim yay. 30 yaşından sonra yükselenin etkisi daha belirginleşir diğeri geride kalır dedi bu işlerle kafayı bozmuş bi adam bi keresinde bana.
Ben şimdi akrep 🦂 burcu yum şimdi baligami yukseliyorum nasi oluyor
Ona benzer bir şey yazmışsın ya bilmedimden sordum ya yanlış anlıyorsunuz hemen
Tamam anladım
etkiler iki burcuda takip etmen senin için iyi olur
evet bende tam tersi burcum akrep yükselenim balık ikiside beni çok etkiler birde ay burcumuz var oda iç dunyamızi etkiler benim ay aslan ve bu beni çok konuşturur
bu ara bir koç ile aslaaa anlaşamassın ilişki olarak aslan koç yay uzak durmalisin
arada diyecektim 😅
haha evet
arkadaş olarak bende anlaşıyorum ama sevgili vesayre oldumu bir yereden sonra uyuşmazlik başlar aslan yüzeysel düşünür balik akrep derin düşünür duygusaldır
😁yengeç, boğa en cok yengeçle iyi anlaşırsiniz basakda fena olmaz yine kendi borcunuzdan akrep ile
mizac ilmini araştirmanizida tavsiye ederim ya da özelden konuşabiliriz
yengeçler 😄 duygusallığımızı iyi anlarlar kendileride öyledir
akrebe gelince gerçekten seviyormu gönülmü eğlendiriyor onu ayırt etmek gerekir
özelden sizinle konuşmak isterim
burada yazilan şeyler gerinsilinmiyor instagram hesabimi nasilnyazacagim size mesaj gonderemiyorum
seviyem yeterli değil
__gulaab__ bu hesaba mesaj atin
yine olmadı
Yükselen burcum yay güneş burcum olan başağın özelliklerini bastırıyor yani yay olan yükselen burcun özelliklerini daha fazla taşıyorum
Benim burcum aslan yükselenim boğa her ikisinin de özelliklerini taşıyorum
Kisiden kisiye gore degisiyor bazilarinda yükselen daha cok etkiliyor
Benim burcum terazi yükselenim akrep ve ay yay
İki su burcu duygusallık biraz fazla
Güneş burcumuz %60 yükselen %40 etkiler
Kişiliğini yüzde 60 balık yüzde 40 akrep burcu etkiliyor ikisinede bak
Hayır ikiside çok benzer aslında su grubunda belki sen yanlış bakmışsın dır yükslen burcuna akrep burcunun özelliklerini gösteriyor msun
Akrep pek umursayan bir burç değil balık ise fazla alıngan bir burç mesela.
Ve birbirlerinden ayrılan çok yön var.
Akrep sır küpü gibidir.
Balık ise için de olan her şeyi dışarıya verme eğiliminde.
Veremedikçe Çok zorlanan bir burç balık.
Akrep ise içinde tutmak konusunda oldukça alışkın olduğundan daha rahat mesela.
Ve kesinlikle su grubu arasından en az alıngan olanı akrep.
Ben sanırım ikisinin de özelliğini gösteriyorum.
Evet akrep yengeç ve balığa göre daha yüzeysel ama ay burcu da etki ediyor benim ay burcum koç yükslen Terazi iksi arasında gidip duruyorum
Evett koçlar zor burç ben genel olarak uyumluyum herkesle venüs ikizlerde benim
Evett😊
Venüs cidden aşk hayatini etkiliyor mu ki?
Terazi özellikleriniz varsa herkes ile uyumlu olmanız aşırı normal sebebiyse terazilerin görünüşte herkesle geçinebilmesi
Muhtemelen siz dışarıdan bakılınca efradı kalabalık birisiniz ama gerçek dostunuz bir elin beş parmağını geçmiyordur.
Venüs ilişkiler konusunda rol oynuyor evet aşk hayatını da etkiliyor mesela ben yeni tanıştığım birinden çabuk sıkılıyorum karşımdaki kişi fazla konuşmazsa yine sıkılıyorum dışarıya gösterdiğin davranışların biriyle konuşma şeklin kullandığın dil ama benim koç burcu herşeye etki ediyor herşeye çabuk sinirlenen bir yapım var 😄
Evet evet bana enerjik biri lazım benimde modum yüksek olsun karamsar üzgün birilerini yanımda istemem duruma göre asosyal sosyal oluyorum şu sıralar asosyalim mesela birinin beni çıkarması gerek bu durumdan 😐
Kolay değil ki kalbim çok kırıldı benim
Benim daha fazla kırılıyor önüne geçen kırıyor sonrada ben kırıyorum ama 🙂
Aynen öyle sonra daha da güçleniyorum ama kolay kanıyordum önceden şimdi öncelik benim 🙂
Evet hepsi birer tecrübe oluyor ama bazıları kendini çok iyi saklıyor anlayamıyor insan
Aynen ya artık herkesi aynı sanıp o güvensizlikle yaklaşıyorum zor güveniyorum
Evet dersimizi aldık 😃
Evet böyle konuşuyoruz ama akıllanmayız biz
Acı çekmek bende bağışıklık yaptı 😃
Duruyorum ama kısa sürüyor ben buluyorum yine canımı sıkacak birşeyler bu hiç değişmiyor
Ben bulamadım çözümünü
Her zman böyle değilim ruh halim böyle sonuçta yükslen terazi
Bu bütün su burçlarında az olsa da oluyor genelde koç burcunun özelliklerini daha çok taşıyorum
Ay burcunun açılarından dolayı öyle karşıt Bi gezegen veya burç yok o yüzden tüm özellikleri var evet herkesin içinde var bir dert dışarıdan göründüğü gibi değil
Evet geceleri daha farklı insan bide kendiyle yalnız kalınca sorguluyor çoğu şeyi
Yükselen burcumuz, güneş burcumuz kadar etkiler mi bizi?
Doğum haritasının başlangıç noktası Yükselen Burç dediğimiz doğum saati ile belirlen kısımdır. Tüm haritanın konumlandırılması bu alana bağlıdır. Yükselen; bizim dış dünyaya olan maskemizdir. Güneş ise canımız, karakterimiz, babamızdır. Burçları okurken Yükselene göre okumak daha faydalı olacaktır. Ancak doğum haritası bir bütündür.
Güneş; haritanın kalbidir ve çok kıymetlidir. Yükselen ve yükselen yöneticisi ise bizim bu yolculukta arabayı nasıl kullandığımızı izah eder. Yükselen, dış görünüşümüzü, genel sağlığımızı, sosyal dünyada ki kişiliğimizi net şekilde belirler.
Bizim doğduğumuz anda ki çevresel koşullarımızı da yansıtır. Yükselene alacağımız bir tutulma ile hayatımız kökten değişebilir. Evlenebilir, boşanabilir, anne olabiliriz, ya da iş değiştirebiliriz. Yükselen burç için en önemli kısım doğum saatinin net olmasıdır. eğer net bir doğum saatine sahip değilseniz bir astrologdan destek alıp retrifikasyon yani doğum saati bulma çalışması yaptırabilirsiniz. Astroloji de burç kavramından ziyade haritanın potansiyeli, gezegenlerin birbirleriyle olan açısı mühimdir. Aklınıza takılan başka sorular varsa cevaplamak istrerim.
Yükselenim akrep yorumlar mısınız güzel hanfendi Laçin hanımmmcığımmm
Güçlü , sır seven , kendini kolay açamayan biri olabilirsiniz. Balık ise kişiye fedakarlık verebilir, Balık ise merhametli bir kişili yapacak sizi. Bu yorumlar yüzeyseldir önemli olan doğum haritasıdır.
Doğum haritamı yorumlamanız mümkün mü
Doğum saatini bilmeyen peki?
@Vatanist_ Merhaba, eğer doğum saatinizi bilmiyorsanız Retrifikasyon çalışması yapılmalı. Doğum saatini hesaplama. Bunun için sizden en az 10 15 adet sizin hayatınızda çok önemli olacak tarihleri istiyoruz.
Anladım, teşekkür ederim
Ben koç 28 Mart
Yükselenim nedir Laçin abla
İnt ten baksana
Laçin Abla'ya sordum
Ayrıca internetten baktım doğum saati bilmeyorim