Gördüğüm rüya hakkında yorumlarınız nelerdir?

Baştan söyleyeyim lütfen dalga geçecekler, yazmasınlar. Ciddi bir durum söz konusu.

Rüyayı en başından anlatıyorum uyurken yatağın ayak ucunda köyde çekilmiş eski bir fotoğraf üç tane aynı fistani giyinmiş teyze fotoğrafı vardı hiç birisini tanımıyorum hemen yanında bir kaç tane daha nesne vardı tam net hatırlamıyorum fakat zincir , kağıt benzeri şeylerdi Yatağın üstünde kafası ve vücudu beyaz havlu ile sarılmış bebek vardı alıp bebeği seviyordum, öpüyordum, annem odaya girip o bebeği hemen bırak sevme diyordu garip olan sürekli farklı bebekler yatak üstüne gelip kayboluyorlardı. Hemen arkasından uyku moduna geçtim uyurken sanki kriz geçiriyormuş gibi titreyerek üstüme doğru gelen bir baskı hissettim nefes almakta zorlanıyorum aynı zamanda bağırmaya çalışıyorum bağırdım çığlık attım garip olan şey ise asla korkmuyordum çığlığı kalkabilmek için atıyordum ve besmele çekerek çığlık atarak üstümde ki karabasını yakaladım o güçle fırlattım öyle bir güc geldi ki yaşamayan kesinlikle inanmayacaktır bu ne demek arkadaşlar açıklayabilecek var mı bana?

Gördüğüm rüya hakkında yorumlarınız nelerdir?