Rüya: Eski sevgilimle okul gezisindeydik elimi bir yere mi sıkıştırdım bir yere mi çarptım hatırlamıyorum ama elim kanlar içindeydi canım yanmiyordu birden o gelip yüzünde tebessümle bana sarıldı napiyosun dediğimde "bizi ayıramayan şey sevgi, asıl buna ihtiyacın olduğunu biliyorum" dedi ve sımsıkı sarıldı bana bende ona sarıldım. Sonra elim birden iyileşti kanlar gitmişti yaralarda kabuk bağlamıştı sonra uyandım. Eski sevgilimle lise de aynı sınıftaydık o benim lise aşkındır ayrılalı 1 yıla yaklasti ama ben onu hiçbir zaman unutamadım hala çok seviyorum barışmayı defalarca kez istedim ama o istemedi hatta beni heryerden engelledi. Rüyalarıma girmiyordu uzun bi süredir uyumadan önce de arkadaşlarıma "artık rüyalarıma da gelmiyor biz o kadar sağlam bitmişiz" demiştim uyuduğum da bu rüyayı gördüm çok etkilendim yorumu ne çok merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
rüyanın yorumunu sen zaten çok açık bir şekilde yapmışsın özlüyorsun böyle rüyalar gördüğün için şanslısın da bu tarz rüyalar yalnızlık hissettiğin için gördüğün rüyalardır ben de defalarca gördüm hiç tanışmadığım bir kız yıllardır aralıklarla rüyama girer o sırada rüya gördüğümü de analrım sohbet ederiz vs hatta son gördüğümde hala birbirimizi bulamadık farkında mısın demişti bana ben de ona bir gün gerçek hayatta da birbirimizi göreceğiz o gün sen beni tanımayacaksın çok uğraştırma olur mu demiştim gülüşmüştük uyandığımda hala gülüyordum. Şimdi bu rüyadan gerćek bir beklentim var mı hayır neden görüyorum çünkü kafamdaki ruh eşi gerçek hayatta karşılaşmadığım bir olgu benim için ve bunun hasretini içten içe de çekiyorum farkındayım. Yine bazı zamanlar rüyamda bir kardeşim olduğunu görüyorum onu ben eğitiyorum ben okutuyorum harçlığını ben veriyorum vs. kardeşim hiç olmadı mesela olmasını ister miydim pek sanmıyorum ama lise dönemlerimden beri kendime verdiğim bir söz var bir gün en az bir çocuğa burs vereceğim öyle kıytırıktan bir şey değil giderlerini karşılayabilecek bir miktarda hala da aynı şeye sadığım o raddeye gelemesem de ne zaman girdiğim bir resturantta genç bir garson görsem veya bir yerde çırak görsem ya da genç bir kurye görsem bahşiş veririm bu rüyanın sebebi de muhtemelen kendi kendime verdiğim bu burs sözü
Anlattığınız cok güzel rüyalar umarım o kişiyle birgün yollariniz kesişir ama ben sadece özlediğim için bu rüyayı gördüğüme inanmak istemiyorum şahsen normalde özlediğim için gördüğüm rüyalarda karşı taraf hiç konusmaz bu rüyanın bi anlamı olduğunu düşünüyorum ama bilen biri hiç bulamıyorum
Bu rüyaları gerçek arkadaş çevrene anlatmanı tavsiye etmem bu arada bunlar arkadaşlar arasında hoş karşılanmaz ve yaranı göstermiş olursun. birkaç gün sonra etkisinden çıkarsın zaten hayattan zevk almaya bak yeni ortamlara gir ya da bir şeylerle uğraş sevdiğin bir kitap serisini okuyabilirsin yeni dizilere başlayabilirsin ya da yeni bir hobiye başlayabilirsin. ancak maalesef ki bizimki gibi rüyalar hatta tüm rüyalar bilinç altınla alakalıdır bazen kendinden bile sakladığın şeyleri gün yüzüne çıkartır.
Bu rüya, duygusal bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Eski sevgilinin rüyada sana yardım etmesi ve sevginin sizi bir arada tuttuğunu söylemesi, belki de ilişkinizin bitişinden sonra yaşadığınız duygusal zorlukları yansıtıyor olabilir. Rüyada elinin kanlar içinde olması ve acı hissetmemen duygusal yaralarının hala iyileşmemesi de belliki hala duygusal olarak derin bişeyler var. Eski sevgilinin seni hala sevdiğini hissettirmesi ve senim de ona sarılman belki de hala duygusal olarak bağlı olduğunu gösteriyor olabilir. Ancak gerçek hayatta yaşadığınız ayrılık ve engellemeler, duygusal olarak tam olarak iyileşmediğinizi ve hala eski sevgiline olan duygularını taşıdığını gösterebilir