Rüya gördüm yorumlayabilirmisiniz?

Arkadaşlar gece kabus gördüm yani korktum da uyandım anlatıyorum hemen bi erkek arkadaşım var bu karı satıyor ama benim normal arkadaşım çağırdı beni aldı arabayla yanında da 2 3 erkek vardı kısa süreliğine gittiğimi düşünüyordum ki nerde olduğumu sorduğumda maraştayız dedi bana beni eve bırakın o zaman dediğim de yarın dönüşte bırakırız dedi biraz gittikten sonra arabaya bi teyzeyi aldık bide bi kaç kiz nasıl sığdık bilmiyorum geceydi biyere geçtik Kızlar ayrı yerde erkekler ayrı yerde uyuyordu sabahı bekliyorduk ama teyzeyle ben erkeklerin olduğu taraftaydık teyzedede tam bir büyücü tipi vardı hatırlıyorum ama tüm gözler benim üstümde o karanlıkta sadece yanımdakilerin ve teyzenin gözleri bana bakıyordu gözlerinin akını görüyordum korktum daha fazla dayanamam diyip ben gidiyorum dedim eşyalarımı toplamaya çalışırken teyze kolumdan tuttu beni okudu inşallah giderken kaza yaparsın arabaların altında kalırsın diyerek koluma tükürdü tükürürken de kolumda YUMURTA kırdı sonra direk rüyadan uyandım anneme sordum annem yumurtanın bebek getireceği haberini söyledi bana rüyalar hakkında bilgisi olan açıklayabilir mi?
Rüya gördüm yorumlayabilirmisiniz?