ben varım söyle abıcım ama bıraktım artık neye lazım
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üzerimde çocukluğumdan beri varlıklar var ama hani büyük akrabalardan biri muska yazmasına rağmen oldu. Bunlardan kurtulmanın yolunu arıyorum çünkü cidden hayatıma yüksek etkiler de bulunuyorlar. Yani hem hayatımın akışına hem de üzerimde gerginlik, agresiflik vs kalp ağrıları arttı. Ki bu konularla uzun zamandır ilgilenen biriyim. Yardımcı olur musunuz?
Üzerimde çocukluğumdan beri varlıklar var ama hani büyük akrabalardan biri muska yazmasına rağmen oldu. Bunlardan kurtulmanın yolunu arıyorum çünkü cidden hayatıma yüksek etkiler de bulunuyorlar. Yani hem hayatımın akışına hem de üzerimde gerginlik, agresiflik vs kalp ağrıları arttı. Ki bu konularla uzun zamandır ilgilenen biriyim. Yardımcı olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben varım söyle abıcım ama bıraktım artık neye lazım
var abıcım anne adı dogum tarıhını yaz bana
Mesajları açar mısınız yazayim?
İnstagram bıraksam ordan yazar mısınız? Mesaj seviyem yetmiyor?
Aslında buradan istek attım siz yazabilirseniz de olur
Yazar mısınız bana istek attım can diye başlayan
ne yapcan medyumu
Ciddi sıkıntılar var da kendi adıma ondan ötürü yardım isteyecektim.
psikoloğa git bence dolandırıcı medyumlar falan
İlgilendiğim için bu konularla düşünmüyorum ama dolandırıcılar var doğru.
Benim
Ben takılmıştım da namaz kılıyor musun
Yok hayır benim din hristiyan. Ama öyle dinime inançtan çok ben deistim.
Bu konuda bir şeyler yapmalısın. Müslümanlara özellikle de dikkat ediyorsa pek yanaşamıyorlar. Ya da diğerleri kadar olmaz
Bakim yapiyor musunuz
Anlamadım
Medyumum demiştiniz. Yapabiliyor musunuz temizleme vs
@askerahmetbey Dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum ki başınıza gelse aynı tepkiyi verebileceğinizden şüpheliyim
Dedim ya işk önce takıldım sonra tavsiye verdim.