İnsan bazen durup dinlenmeli değil mi? Araçlara bile 4.30 saatlik sürüşten sonra 45 dakika mola hakkı tanıyorlar. Ömrünüzün 45 dakikalık molasını verdiniz mi? Yoksa hala devam mı?
Aşk haricinde her şeye mola veriyorum; ama aşkı aramak için sürekli aşırı isteklerdeyim ve kendimi durduramıyorum. Aşkta mola vermek benim için yasaklandı. En kötü riskim, aşkı bulmak için; Bursa ve Kütahya haricinde Balıkesir, İzmir, Denizli, Muğla ve Antalya yolculuklarında ihtiyaç dışında zerre mola vermeyeceğim! Belki de bir depo benzini bitirene kadar hiç durmayabilirim!
Sen gecelerin Batmanisin senseşm ama hep dediğim gibi Batman de olsan molaya hep ihtiyacın var 😁 geceyi kendine mola seçmen çok güzel, insanlar en güzel geceleri dinlenir çünkü
Uzun yol şoförü bir kız olarak söylüyorum, herkesin mola hakkı var ama kimse kimseye “şimdi ineceksin” diyemez 🚗✨
Ben kendi 45 dakikalık molalarımı küçük küçük alıyorum; bazen sahilde tek başıma yürürken, bazen arabayı kenara çekip sevdiğim şarkıyı son ses dinlerken, bazen de hiçbir şey yapmayıp tavana bakarken aslında ömrüme ara veriyorum 😌
Sen bence güzel bir manzara bul, kafanda da olsa, oraya çek arabayı. Kontağı kapatma ama, sadece rölantide kalsın. Devam etme zamanı geldiğinde zaten içinde bir yer ufaktan gaza basmak isteyecek 💫