Yani bir insan sürekli neden bu yakışmış mı bu güzel olmuş mu deme ihtiyacı duyar ki? Yok güzel miyim bilmem ne :) bu kadar onaylanmaya ihtiyaç duymak normal mi? Bin kere 'tabi canım güzelsin, ay ne güzel olmuş' demekten bıkıyorum.
Kendimi bildim bileli, onaylanma ihtiyacını hiçbir zaman yoğun olarak hissetmedim,,, Herhangi bir gruba girmek için ya da beğenilmek için kendimden taviz vermedim. Eleştiri alacağını düşündüğüm herhangi bir tavrım bana göre doğruysa keyfime baktım, onay almak adına şekilden şekile girmedim...
Olmuş mu, olmamış mı diye etrafımdaki insanlara sorarım ama düşüncelerini merak ettiğimden sorarım. Onaylanma ihtiyacı güttüğümden değil. Onlar olmamış dese bile tercihlerimde değişiklik olmaz.
İhtiyaç duymuyorum aslında çok nadiren sevdiğim kişilere kıyafet konusunda soru sorarım genelde denemeden kıyafet alan biriyim bu güzelmiş olur bana derim alırım. İstisna kaideyi üflemez bende.
Ben hayatta takılmam öyle şeylere. Bu zamana kadar da hep kendi beğendiklerimi aldım, kimseye de onaylattırmadım.
Kadınlarda daha çok var bu maalesef.. Ya hatunun üzerine öyle çok yakışıyor ki giydiği kıyafet, 1-2 kıza soruyor onlarda onu çekemiyorlar kesin '' aaa berbat görünüyor, buna para mı verdin birde'' diyorlar kız iptal..
Hiçbir zaman böyle bir şeye gerek duymadım, yaptığım her şeyi kendim için düşünerek yapmışımdır, başkasının fikri de beni çok irdelemez. Kendi düşüncelerim, önem verdiğim...