Hiçbiri
Aslan
Yay
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En iyi burç diye bişiy yok her insanın karakterini belirleyen ana burç, yükselen ve ay burcu vardır
Ben mesela terazi burcunu hoş bulsamda yükselen burcu oğlak olması soğumam için yeterli olabilirii
Bu 3 seçenek çok karmaşık olduğu için en iyi seçenek budur diyemiyorsunuz
"2006 yılında Personality and Individual Differences dergisinde yayınlanan akademik bir çalışmada, 15.000'den fazla kişinin doğum tarihleri ile kişilik özellikleri arasındaki ilişki incelenmiş ve tek bir kişide bile istatistiki olarak anlamlı sonuç elde edilememiştir. "
"1 metre uzaktaki arkadaşınızın uyguladığı kuvvet, o koca gezegenin Dünya'ya en yakın olduğu anda size uyguladığı kuvvetten, 1.27 kat daha fazla! "
Hiçbiri çünkü kadınların en büyük düşmanı başka bir kadındır. Reelde far ediyorsunuzdur ayni evde yan yana yaşayan kadın sayısı çok az ve nadirdir.
Cevap
6Cevap
Bence kadınlar ile en iyi anlaşan burç yengeç burcu olabilir. ben de yengeç burcuyum kadınlar ile çok iyi anlaşıyorum hatta en iyi arkadaşlarım kadın oluyordu genelde, Yengeç burcu insanları duygusal ve hassas bir yapıya sahiptir. Duygularını derinlemesine hissederler ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarına duyarlılık gösterirler. Empati yetenekleri kuvvetlidir. Aile ve ev önemli bir rol oynar. Yengeç burcu insanları, aile bağlarına büyük önem verir ve sevdikleriyle güçlü ilişkiler kurarlar. Evleri, güvenli ve sıcak bir sığınak olarak görürler.
Garanti bir anlaşma sağlayan burç yok. Her çiftin uyumu kendilerine özel. Burçlarla belirlenmesi akla mantığa sığmıyor 🦉
İkizler burcuyum ve şahsen anlaşabildiğimi düşünüyorum. Eskiden iyi anlaşırdım fakat şu an çevremde kız olmadığı için pek emin değilim.
aşko aslan erkoları egoist, yay gevşek, ikizler flörtözdür. evlilik için terazi, yengeç falan mutlu eder kadınları
Kadınlar kendi hemcinsleriyle anlaşamıyor ki biz erkeklerle anlasabilsinler işimiz burçlara kaldıysa yandik
yay erkeği için ölürüm
Hicbiri
Yengeç ve Başak erkekleri iyi
Hiçbiri
Benim burcum.😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?