Ne tutulması, böyle şeylere hiç takılmam
Ups! sarsabilir
Her şeyi kendi hayrıma yoracağım, olumlu düşüneceğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Beni etkilemeyecek çünkü bu tür şeylerin insanlar üzerinde etkisi olduğuna ben inanmıyorum hiç bir şekilde. burçlara da inanmıyorum kusura bakmayın. ama saygı duyuyorum bazen hatta sırf eğlence için ya da merak ettiğim için burç yorumlarına bakarım Güneş tutulması, gökyüzündeki güneşin, Ay'ın yörüngesi boyunca Dünya'nın önünden geçtiği ve güneş ışınlarının kısmen veya tamamen engellendiği bir doğa olayıdır. Güneş tutulması sırasında, Dünya üzerinde bazı fiziksel değişiklikler ve etkiler görülebilir, ancak bu etkiler doğrudan insan sağlığına zarar vermez. Güneş tutulması sırasında, hava sıcaklığı düşebilir, gökyüzü karanlıklaşabilir ve kuşlar gibi hayvanlar karışabilir. Ayrıca, bazı insanlar bu doğa olayını ilgi çekici buldukları için seyahat ederek gözlemlemeye çalışırlar. Ancak, güneş tutulması sırasında doğrudan güneş ışınlarına bakmak gözlerinize zarar verebilir, bu nedenle bu olayı izlerken güvenli önlemler almanız önemlidir. Genel olarak, güneş tutulması insan sağlığı üzerinde doğrudan bir etki yapmaz. Ancak bu olay, birçok insan için ilgi çekici bir doğa olayıdır ve bazı insanlar için dini veya kültürel öneme sahip olabilir.
Güneş tutulmaları, astronomik olaylar olarak bilimsel açıdan oldukça önemlidir ve insanlar üzerinde belirgin bir etkiye sahip değillerdir. Güneş tutulmaları, Dünya üzerindeki iklim ve hava koşullarında ani bir değişikliğe neden olmazlar ve insan davranışlarını doğrudan etkilemezler.
Bununla birlikte, bazı kültürlerde güneş tutulmaları, farklı inanç ve geleneklere bağlı olarak farklı yorumlarla ilişkilendirilmiştir. Astroloji gibi pratiklerde, güneş tutulmaları ve diğer astronomik olaylar, burçlar ve insan davranışları üzerinde bazı etkileri olduğuna inanılır. Ancak, bu tür yorumlar bilimsel olarak desteklenmez ve astroloji bir bilim olarak kabul edilmez.
Sonuç olarak, güneş tutulmaları insan davranışlarını doğrudan etkilemezler ve bilimsel olarak açıklanabilirler. Falcılık veya burçlar hakkında yorumlamak bilimsel olarak geçerli değildir.
Güneş tutulmasını hemen hemen herkes biliyor, buna rağmen insanlar üzerindeki etkisi hakkında fikir sahibimiyiz? herkes adına yazamam ama;Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerinde gözlemlenecek,
Astrolojik öngörülerin dışında ise tutulma sırasında radyasyon yayıldığına dair yanlış bilgiler geniş bir yayılım ağı buluyor. Bu radyasyon nedeniyle hamile kişilerin bebeklerine zarar vereceği ve tam güneş tutulmasının körlüğe neden olabileceğine dair çok fazla saçmalıklar okuyorum, Ay'ın Güneşi kaplaması sırasında elektromanyetik radyason bir oluşum söz ve bu insanlara bir zarar vermeyecek kadar düşük olduğu söz konusu, yinede bir hatırlatma asla Güneş veya Gübeş tutulmalarına çıplak gözle bakmayın
Cevap
23Cevap
TC simülasyonunda Güneş tutulması Merkür Retrosu Ay gel giti cart curttan çok daha fazla etkileyecek şey olduğu için :) :) bunlar etkilemez ya
Güneş tutulmasından sonra veya hemen önce çok fena şeyler olmuştur şimdiye kadar. Allah yardımcımız olsun.
Yine iç Anadolu bölgesinde deprem bekleniyor 2 ay içinde. Artık kafayı yedik de bundan sonrası ne olur bilemem.
Tutulunca ne olucak bilmiyorumda, tutulmasına günler kala her kesde bi keder...
Her ne kadar olumlu düşünsemde genel olarak hayat gün geçtikçe zorlaşıyor.
Ne zaman bu tarz olaylar olsa ardından felaket getiriyor. Umarım kötü bişeyler olmaz.
Kesin olumsuz etkiler beni kesin. Ups sarsabilir yani
En son 11 Ağustos 1999 da oldu güneş tutulması hiç unutmam birkere bakmıştım
Fark etmem bile muhtemelen, umursamıyorum bu tarz şeyleri
Hayırlısı olsun. Çok Güneş tutulması gördüm.
Kesin etkilenirim ben olumsuz bir şekilde. En ufak doğa olayında dengem bozuluyor zaten.
Bunların insan veya başka şey üzerinde etkisi
Mi var
Umarım kötü bir etkisi olmaz iyi etkisi olur da yeterince çok kötü şeyler yaşadık
cok etkiler baya baya etkiler gunes tutulmasi ne butun hayatim degisicek
Her şeyi kendi hayrıma yoracağım, olumlu düşüneceğim
Enson 11 Ağustos 1999da görüldü güneş tutulması hiçbir zaman unutmam
Umarım kötü bir etkisi olmaz. İyi etkisi olur, yeterince çok kötü şeyler yaşadık ne yazık ki.
Güneş tutulurken 2 rekât Sükûf namazı kılın
Hayatıma güzellikler katmasını diliyorum
Tutulmalara çok takılmıyorum ama etkileyebilir 🥴
Yani hiç takilmam böyle şeylere.
Hiç bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Etkilemez. Takılmam böyle şeylere
ben farketmem bile 💁♀️
-Beni etkilemez.
etkilenmem diye düşünüyorum.
Küsuf namazı kılmak lazım
Bilmiyorum yaşayıp göreceğiz
Etkileyeceğini sanmıyorum 🙃
Her şeyin bu haftaya denk gelmesi peki?
Ne tutulması, böyle şeylere hiç takılmam.😃
Hiç bir şey olmaz
#Hükümdar
tutulursa Kasım ayını tutulmazsa ekim
sarsabilir. öyle diyor astrologlar.
tam doğum günğmde :D
Bilmem kahin değilim
Kâhin degilsin... sen sadece bir leydi olabilirsin.
Etkilemicek
güzel olacak
Bilmem ki ya da hiç Olmaya bilir
orucun son günü icimde ses bisey olcak demisti
Beni benden alırsan seni sana bırakmak
Ne tutulması böyle şeylere hiç takilmam
Takılmam böyle şeylere
bunlar bana saçma geliyoo
İnanç yok
Hiçbir fikrim yok.
İnanmıyorum
Bu tarz seylerle pek işim olmaz