Astroloji & Burçlar Daha önce yıldızname baktırdın mı? Tüm doğum haritanı çıkarıp kader yolculuğuna eşlik edebiliriz? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Baktırdım Baktırmadım Hem de Fal Sepeti'nde baktırdım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Daha önce yıldızname baktırdın mı? Tüm doğum haritanı çıkarıp kader yolculuğuna eşlik edebiliriz? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Baktırmadım maalesef ama tüm doğum haritamı çıkartabilirsiniz bu güzel olurdu gerçekten. 1 0 Yorumla
Lisbeth_salander Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 86% Akrep +1 yıl Baktırmadım ve merak ediyorum, nasıl bakılıyor 1 0 Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% Yay +1 yıl Bu işin daha başında olan birisine baktırmıştım 1 0 Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% Aslan +1 yıl Kendim bakıyorum kendi falıma ☺️ sık sık bakarım 1 1 Yorumla Lisbeth_salander Akrep +1 yıl Nasıl bakıyorsunuz Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Baktırdım 1 0 Yorumla
SAWAGE_ANGEL Takip Et Xper 5 Yaş: 36 İkizler +1 yıl Gereksiz yaa böyle şeyler hayatta inanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Baktırmadım maalesef ama tüm doğum haritamı çıkartabilirsiniz bu güzel olurdu gerçekten.
Baktırmadım ve merak ediyorum, nasıl bakılıyor
Bu işin daha başında olan birisine baktırmıştım
Çok pahalı batıracaktım da
bana baksana merak ettim ne o
Kendim bakıyorum kendi falıma ☺️ sık sık bakarım
Nasıl bakıyorsunuz
Bakan var nı
Baktırmadım
Baktırdım
Baktırmadım ve merak ediyorum
Baktormadım
Baktırmadım. Gereksiz buluyorum.