Astrolojiyle ilgili bir türlü işin içinden çıkamıyorum doğru bilgiye ulaşamıyorum dediklerini yorumlara yaz!💜

Astrolojiyle ilgili bir türlü işin içinden çıkamıyorum doğru bilgiye ulaşamıyorum dediklerini yorumlara yaz!💜
Ben 9 ekim doğumluyum. 9 Ekim de bir dolunay var sanırım çok sevindim😊 peki gerçekten sevinmeli miyim, terazi burcu için iyileşme gibi bir dönem var mı özellikle aşkta ve kariyer de?
Dolunay Zamanı!: Burçlara Etkisi ↗
dolunay etkilerini buradan okuyabilirsin🍀
Selamlar iyi çalışmalar kolay gelsin..
Sorum şöyle olacak;
Boğa burcu erkeği hangi burcun kadını ile evlilikte mutluluğu yakalayabilir?
hangi burcun kadını ile ilişki de Boğa erkeğini mutlu edebilir? Uzun soluklu bir ilişki olması için hangi burcun kadını ile olmamız gerekiyor?
Cevap
7Cevap
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐21 Temmuz doğumlu ve yükseleni terazi olan biriyim. Tek bir an bile yengeç tavrı ve kafası yok bende. Herkese "ben yengeç burcu değilim" diye izah vermekten bıktım. Olanca tavrım, düşünme tarzım, tepkilerim Aslan kadını. Bunu bütün dünyaya söylemek istiyorum:Burç başlangıç tarihleri yeniden 21'inden başlasa şahane olur !!⭐😃😃😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Aşk hayatımı çık merak ediyorum 23 eylülüm, bir kadın olarak aşk hayatım bugüne kadar hiç olmadı. Ne zaman yüzüm gülecek? ya da hiç şansım yoktur ne zaman şansım olacak? Lütfen söyler misiniz?
Bende 23 Eylül doğumluyum:) Bu soruda tabikide haritanın bütünü önemli; fakat Satürn Balık burcuna geçtiğinde ve tutulma aksları burç değiştirdiğinde eski düzen değişebilir. Mayıs ayları gibi🍀
Yaaa hocam bilsem kutlardım kusura bakmayın lütfen 🙏 ama iyi insanlar bir güne özellik değil her gün onlara özeldir, sizin iyi birisi olduğunuzu düşünüyorum, sizi takip ediyorum hep zaten, umarım bundan sonra ki her gününüz sevdiklerinizle ve ne istiyorsanız onları doya doya yaşayarak mutlu olarak geçsin... 🌼🌼🌼🌼🌼
İnstagramdan bana ulaşabilirsiniz 🌼
Olur, oradanda mesaj atabilirsin
Terazi burcunun aşk hayatında yüzü ne zaman gülecek?
9 Ekimdeki Dolunay tam karşı noktanızda oluyor. Venüste şu an burcunuzda ilerliyor. İlişkilerde tamamlanmalar, sis perdesinin aralanması gibi durumlar söz konusu🍀
Kova burcuyum. Aşktan yana yüzüm hiç gülmüyor. Garibanın yüzü güler mi hocam?
Ah, Satürn 2020'nin sonundan beri burcunuzda seyahat ediyor. Mart ayında artık burcunuzu bırakmış olacak o zaman rahatlamaya başlar :)
terazi yükselen yay gerçekten de özgürlüğüne duskun mu oluyor yayın tüm özellikleri mi gidiyor? Kendimi hiç yay burcu gibi görmüyorum.
ay burcunun karakteri ne kadar etkiledigini? mesela ay burcu aslan olan biri o burcu ne kadar yansitir?
Doğum saati bilinmiyorsa nasıl hesaplanıyor?
Rektifikasyon hizmeti ile tespit edilebilir. Ön görü tekniklerinde haritayı ileri hareket ettiriyoruz. Rektifikasyonda ise sizden hayatınızdaki önemli bilgileri (askerlik, evlilik, boşanma, anne-baba olma zamanlarıvb..) alarak haritayı geriye doğru ilerletiyoruz🍀
Yay burclari nasildir cocuk ruhlumudur
Çocuk ruhlu olan Koç'tur:) Yay burcu daha çok maceracı, dışa dönük ve açık fikirlidir. Bir de hayalperestlikte görülebilir
Bn yayim pek. oyle digilim fikrim aciktir ama cok tesekkur ederim yorumladiginiz icin emeginize saglik 😊👍
İkizler burçları olarak dedikleri kadar şeerefsiz miyiz gerçekten? :/ asdddjdk
Yok hiç öyle bir derdim yok, benden bir yaş küçüksün bu arada, kolay gelsin ;)
Bir yengeç olarak ne yapayım ben yüzüm gülmedi bir türlü özellikle aşktan yana ne yapsın bu yengec kizi
ikizler burcunun özelikleri
Instagram da meshur olan @burceros veya @twitburc ne tur astroloji kullaniyor sizce?
Bu boğa burcunun hali ne olacak 😁
Oğlak ın simgesi neden şeytan
Boğa burcu hepmi inatçı gururlu olur be
İkizler burcu neden bu kadar mükemmel?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?