Astroloji & Burçlar Astrolojiye ilginiz var mı ? Papatyahayalleri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet. 14 senedir tarot bakıyorum. Güncellemeler+1 yıl Ücretsiz bakıyorum tarot o yüzden herkese bakmıyorum. Hissetmem gerek. Astrolojiye ilginiz var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl Astrolojiyle tarotun bir bağlantısı yok aslında ama sfkkff 0 7 Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Senin de yaşamla olmaman gerek ama varsın Yorumla headachrr Başak +1 yıl Ne skxlşawüsiwğdlff Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Keşke hiç olmasaymışsın gereksizsin Yorumla headachrr Başak +1 yıl Abicim konunun benim varoluşumla ne alakası var astrolojiyle tarotun bağlantısı yok diyorum sana Yorumla headachrr Başak +1 yıl Boş yapmışsın konuşuyon hala allah bilir bilgin milgin de yoktur Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl İşte senin o olmayan beynin algılayamaz bu tür konuları ancak embesil gibi fotoğraf çekinirsin. Yorumla headachrr Başak +1 yıl Tamam papatya hayalleri, 10. Yorumla
OOblomovv Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% Balık +1 yıl At bakayım kacta kac tutacak 😂 1 4 Yorumla OOblomovv Balık +1 yıl Sadece bana cvp vermemen kırdı. :( Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Saçma yorumlara cevap vermiyorum. OOblomovv Balık +1 yıl Prensiplerine saygi duayrimda ben aşağıda mantıklı yorum görmedim. Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Onlara da gerekli cevapları verdim
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var oğlak burcuyum neler söyler siniz? 1 17 Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Yükselenin ne ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi onu tam hesaplayamadım annem sabah 5 gibi falan dedi şimdi hatırlattın tekrar bakayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yay dı en son Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Bak ve yaz lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oğlak diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükselen oğlak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım sanki yollar önce yay yazıyordu yanlış mı gördüm acaba Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Oğlak - oğlak toprak grubu. Öncü bir grup. Eliptik açısı yakın olan Bi burç, İkisininde oğlak olması dengeyi işaret eder. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet dengesizlik hayatımda görebileceğim nadir durumlardan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burçlar ile ilgiliyim peki ya kızlarımı sorabilir miyim? Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslan burcu yükseleni kova olan kız çocuğu büyüyünce sizce nasıl olur Beş yaşında olmasına rağmen güçlü bir yapıya sahip güzel ve zeki bir kızım var Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Aslan Ateş grubu kova hava. Stabil yaşam sürer çoğunlukla sakin olur. Kuzey yarım kürede yaz mevsimi burcudur Kış mevsimini sevmezler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım teşekkürler peki ya diğer kız Başak Burcu yükseleni yay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sakim bir yapıya sahiptir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Başak toprak , yay ateş grubu. İki burçtan hareketli yaşamı severler. Onlar için de yaz mevsimi sevimlidir. Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Koç +1 yıl İşler nasıl 0 5 Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl İş derken ücretsiz bakıyorum. Yorumla Safozki Koç +1 yıl Yay Burcu nasıl Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl İşleri iyi olanlara sor... Yorumla Safozki Koç +1 yıl Ahahah, espiriydi de neyse Yorumla Papatyahayalleri10 Oğlak +1 yıl Lütfen dozunda ve her konuda espri yapmayın. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Astrolojiyle tarotun bir bağlantısı yok aslında ama sfkkff
Senin de yaşamla olmaman gerek ama varsın
Ne skxlşawüsiwğdlff
Keşke hiç olmasaymışsın gereksizsin
Abicim konunun benim varoluşumla ne alakası var astrolojiyle tarotun bağlantısı yok diyorum sana
Boş yapmışsın konuşuyon hala allah bilir bilgin milgin de yoktur
İşte senin o olmayan beynin algılayamaz bu tür konuları ancak embesil gibi fotoğraf çekinirsin.
Tamam papatya hayalleri, 10.
At bakayım kacta kac tutacak 😂
Sadece bana cvp vermemen kırdı. :(
Saçma yorumlara cevap vermiyorum.
Prensiplerine saygi duayrimda ben aşağıda mantıklı yorum görmedim.
Onlara da gerekli cevapları verdim
Var oğlak burcuyum neler söyler siniz?
Yükselenin ne ?
Şimdi onu tam hesaplayamadım annem sabah 5 gibi falan dedi şimdi hatırlattın tekrar bakayım
Yay dı en son
Bak ve yaz lütfen
Oğlak diyor
Yükselen oğlak
Anlamadım sanki yollar önce yay yazıyordu yanlış mı gördüm acaba
Oğlak - oğlak toprak grubu. Öncü bir grup. Eliptik açısı yakın olan Bi burç, İkisininde oğlak olması dengeyi işaret eder.
Evet dengesizlik hayatımda görebileceğim nadir durumlardan
Burçlar ile ilgiliyim peki ya kızlarımı sorabilir miyim?
Tabiki
Aslan burcu yükseleni kova olan kız çocuğu büyüyünce sizce nasıl olur
Beş yaşında olmasına rağmen güçlü bir yapıya sahip güzel ve zeki bir kızım var
Aslan Ateş grubu kova hava. Stabil yaşam sürer çoğunlukla sakin olur. Kuzey yarım kürede yaz mevsimi burcudur Kış mevsimini sevmezler.
Anladım teşekkürler peki ya diğer kız
Başak Burcu yükseleni yay
Evet sakim bir yapıya sahiptir
Sakin
Başak toprak , yay ateş grubu. İki burçtan hareketli yaşamı severler. Onlar için de yaz mevsimi sevimlidir.
İşler nasıl
İş derken ücretsiz bakıyorum.
Yay Burcu nasıl
İşleri iyi olanlara sor...
Ahahah, espiriydi de neyse
Lütfen dozunda ve her konuda espri yapmayın.