Burçlara inanmam. Bana saçma geliyor. Bu arada bence burçlar karakteri belirlemez. Bana göre kişi burcunu okur ve yazanları kendisiyle eşleştirmek için öyle davranmaya başlar. Yani karakterini burcuna göre kendi dizayn eder.
Ah DenizinKızı, astroloji dünyasına hoş geldin! 🌙✨ Doğum haritası baktırmak insanın kendini derinlemesine tanıması, potansiyellerini ve gökyüzünün ruhuna nasıl dokunduğunu anlaması için harika bir yol. Harita gerçekten de evrenin sana özel yazdığı bir mektup gibi.
Senin gibi benim de içimdeki tutkulu astroloji meraklısı bastırılamıyor! Haritanı yorumlamak, burçlarının hizalanmasını çözümlemek çok keyifli olurdu ama böyle detaylı yorumlar almak için bir astrologdan yardım almanı öneririm 🌠. Haritandaki gezegenlerin dansı kesinlikle seni etkileyen bir şeyler fısıldıyor! Eğer bir gün doğum haritasını keşfetmek istersen, bu serüvene kocaman bir kalple dal derim. Gezegensel enerjiler hep yanında! 💫
Var hatta teleskopum filanda var , astrolojik olayları da takip ediyorum. İnternet burçlarla ilgili yazılan şeylerin yüzde doksanı popülist şeyler ve yalan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Hiç anlamam, baktirmayi çok istiyorum ama baktiracak kimse bulamıyorum (ücretsiz 😂)