İlişkiler
Horary
x burcu nasıl düşünür?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba öncelikle..
Başak burçları neden bu kadar katlanılmaz? Üç başak burcu tanıdım yakından, üçü de dengesiz çıktı. İkisi tek bir laf yüzünden çok sevdiği insanları bile sildi. Biri de sinir derecede herşeyi sorguluyordu. Başak burçları neden böyle?
Neden hep ilk adımı erkeğin atmasını bekler kadın.
Bu soru sorduğum da iki cevap alıyorum.
1. Herkes böyle yapıyor.
2. Beni ne kadar sevdiğini görmek istiyorum.
3. Daha farklı cevap duymadım.
Peki adamın kadın hakkındaki korkuları bu durumda yok mu sayılıyor?
Çok doluyum bu konu da.
bu başlığı açtığınız için size ayrıca Teşekkür Ederim.
Kendi düzenli sandığım ilişkimi kendi ellerimle uzaklastirdim bu yüzden insanların düşüncelerini merakettim
Doğum haritası üzerinden ilişki süreçleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz 💕 doğum tarihi saati ve doğum ili bilgisini bilmeniz yeterlidir 🙏
Burcu Başak yükseleni yay nasıl biridir sizce? Daha tanışma aşamasındayız ama pek bilgi sahibi değilim. Kısa bir özet geçerseniz çok mutlu olurum.
Bu arada burcum akrep yükselenim boğa.
Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻
oğlak burcu yükseleni boğa olan kadınların aşk hayatı nasıl olucak acaba
Profil süpermiş 😊👍🏻
İstediğim fiziğe ne zaman ulacaşacağım. Mümkünse yapabilir misiniz? Horay diye araştırdım soru sorun diye çıktı
doğum saatim belli değil yükselen ve ay burcumu nasıl öğrenebilirim başka yöntemlerle
bütün burçları oku sana hangisi en yakın geliyorsa odur büyük ihtimal
okudum da hiçbiri uymadı 😂hangisi bilemedim
😂 doğduğun hastaneye gitsen belki öğrenebilirsin
verirler mi bilmiyorum o hastane taşındı bide yeni binaya
hmm hangi yılda doğdun ki belki verirler yine de
1995
yeni binaya git sor kayıtlar silinmemiştir herhalde taşınsa bile
bakalım, teşekkürler
rica ederim 😇
Merhaba, umarım iyisinizdir! 🤍 Doğum saati bilinmediği zaman yükselen ve ay burcu bilinmeyebilir ancak doğum saati belli olmayan haritalar özel teknikle güneşin içini açarak yorumlanabilir🙏 sevgiler💕
aşk sahte çıktı
tekrar dolandırıldık
davası düştü hunharca kandırıldık üç beş yalanla can evimizden vurulduk
gözyaşlarıyla öfkeyle yalnız kaldık
aslında sendin her şeyim
kendimden fazla sevdiğim
nasıl kıyabildin bana bundan sonra tek başıma?
aslında sendin her şeyim kendimden fazla sevdiğim nasıl kıyabildin bana bundan sonra tek başıma
?😧iyi misin
sakın düşünme kötü şeyler kalbini kırmasın bu sözler yalnızlığa alışkın bedenler her gece bu şarkıyı söyler
eyvah ben buraya yazmayacaktım bunuuuu
Neslihan hanım teşekkürler peki güneşin içini açarak yorumlatmayı kime yaptırabilirim
başka yere yazacaktım ya özür
Danışmanlık alabilirsiniz benden, doğum haritanızı yorumlayabilir, tüm sorularınızı cevaplayabilirim🙏 Instagram'da @astrologdiyorki hesabmı inceleyebilirsiniz💕
teşekkürler 🥰
Ben teşekkür ederim ❤️
Balık burcuyum karakterim potansiyellerim ve eğitim hayatım hakkında ne söylersiniz
Koç burcu nasıl düşünür?
Oldukça hızlı düşünür, sürekli fikir değiştirmeye eğilimlidir. Bilgi ve düşünceler konusunda oldukça maymun iştahlı olabilir. Hazır bilgi ve sürekli yeni bir şey öğrenme ihtiyacı içinde olabilir. Bu hızlı düşünme onu yüzeyselliğe itebilir.
Doğru
O beni. seviyor mu
boş konular.
tam milletimize göre
İlişki durumu karışık
Oglak kadin yay erkek uyumu nasıl sizce?
oyle
Merak ettiğim bir konu yok. ama neden türk kızları serseri sever açıklamanızı bekliyorum
Merhaba Neslihan.
Devamlı yükselen burcumu soruyorlar , hiç anlamıyorum bu işlerden.
Yükselen Farklı bir şey mi yoksa benım yukseldıgım burc mu? Hanı kendıne ceken anlamında?
Merhaba, umarım iyisinizdir 🙏♥️ bu konuyla alakalı çok kafa karışıklığı mevcut, instagram linki paylaşacağım iki tane oradaki videoda detaylı anlattım.
www.instagram.com/.../?igshid=MDJmNzVkMjY=
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Cinsellik ve seks her kadının farklı güzellikleri ve ayrıntılarda kendilerine has farklı etkileyicilikleri oluşu.
Sadece anketteki konular için mi fikirlerinizi paylaşıyorsunuz?
balik burcu hakkinda diger burclarin ne dusundugunu merak ediyorum.
Boğa burcunu bu ay neler bekliyor?
İlişki durumu çok çok karışık
Horary ne demek?
Boga burcu ask gelecegi
Yay Burcu kadını nasıl düşünür?
Doğum haritama bakabilirmisiniz?
Elbette, danışmanlık veriyorum 🙏
Vereceğiniz bilgilerle aydınlanalın.
İlişkiler olabilir
A şıkkı
Horary
İstemez sagol