+1 yılBen ülkenin gidişatını beğenmiyorum. Üniversite eğitimi sistemi ve yapilan haksızlıkları beğenmiyorum 17 bin tl alan bir babanin ev kirasi verip çocuk okutmasindaki çektiği sıkıntıyı beğenmiyorum. Kızlarımızın ve gençlerimizin geleceği teminat altinda olmasi gereken kararlarin uygulanmamasıni ve aksine bunun tarikatkara verilme fikrini begenmiyorum. deprem vergisi ozel egitim vergisi ödeyen 1 günlük bebegin dahi mamasi doğumundan kesilen patanin ne egitime nede depreme gitmediğini görmeyi beğenmiyorum. Gençlerin hayat mucadelesi vermesi gerkirken haydar dümen kılığına soyunmasini ahlakini yitirmesini beğenmiyorum. Çok var yazsam herhalde aylar yillar alir. ben bu ülkedeki kendi vatanında yapilan haksızlıkların unutulamsini ve yerine getirilmesi gereken şartların yerine getirilmemesini beğenmiyorum. mulakat yapmak yerine amcaoglu alinmasini torpilin olmasini beğenmiyorum. Tarim bakani tarimdan ankamaz ken bakan olan var, tarim muhendisi kuryelik yapinca bu gidişatı beğenmiyorum. Maliye uzmanlari varken okumus iktisat mezunları varken. tarikat tan gelen zibidilerin yönetmesini beğenmiyorum. Fakülte dekanlarinin geclik kollarindan seçilmesini begenmiyorum. ilk okul diplomasi ile savcı atamasini beğenmiyorum. Geecek asker ler varken komutanlar varken tarikatlar dan gelen zibidinin o mevkide olmasini beğenmiyorum...
35 Yorumla- +1 yıl
Kısacası sığmadı alta geldim bunu merak ediyorum neden bunlar bu sekilde davranıyor
Soran+1 yılHepsine katılıyorum eline sağlık baya da yazmışsın ya uzun uzun ama o kadar çok ki tabi bitmez yazmakla maalesef
- +1 yıl
Senin sorun gündem lik soruydu ve güzeldi seninde yüreğine sağlık. Evt maalesef öyle 🌹🙏
Soran+1 yılAma nedeni şu büyüdükçe daha fazlasını istemek o gücün yenilmezliğin verdiği egoyu kaybetmeme hırsı kibir ve çok daha fazlası daha karmaşık konular sarmalı bir gün hepsinin biteceğini bile bile
- +1 yıl
Evt haklisin ama burada en büyük korku yargilanmak.. bunun için anayasa değişikliği yapiliyor.. tabiki hersey düzelecek böyle gitmez. bunlarin olma sebebi zaten devletin bütün kurumlarinin satılması. Devlet Şu an ne yapiyor? sadece yabanci yatirimciya sattigi malin bekçiliğini yapiyor. elinde kalan tarikatlar. asker. polis. yargi. bekci ve hapishaneler. bugun istail ürünü alma diyorlar ama 1 turk markasi yok.. israil firmasi 3.5 milyon turk e ekmek veriyor. sebebi yanlis politika. israilin sattigi tüm ürünler turk mali.. daha geçen gün de magnum da plastik var trolleri uredi ama saglik bakanligi onay vermis satiliyor. avrupa dahi tüketiyor bu saglikli ürünü. Bizde karalama kampanyasi reklamları yapilir ki aldo baldi marka alsin millet. bizim toplumun çoğu aldatilmaya musait ablam🌹🙏
En İyi Cevaplar
Güneş sistemi dışındaki karasal gezegenlerin jeolojik yapıları.
Sümerlilerin, Etrüsklerin dillerinin kökeni, Atilla' ve Hunların konuştukları dil vs. O kadar çok var ki merak ettiğim. Ve araştırıp öğrenebileceğimiz şeyler de değil, ama belki ömrümün sonuna kadar bu konularda insanlığın bilgi birikimini artıracak bulgular ortaya çıkar umarım00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde ben ne olucam. Hep merak ediyorum. Bi de evlenecek miyim bunu da hep merak etmişimdir. Aldığım maaş ile neler yaptığımı qz çok biliyorum ama gelecekteki beni çok merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAnı yaşa gerisi zaman içinde zamanı geldiğinde kendiliğinden gelişecek ve olacak 😊
- +1 yıl
O karar işlemleri yalnız. Olur diye beklemek benlik değildir. Ben olsun diye hep uğraşırım. Doğrusu da budur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMerak ettiğim bir konu yok, sadece cevabını alamadığım sorular vardı. Artık onlarında cevabını kendim verdim ve kafam rahat.
31 Yorumla
Soran+1 yılBazen kendin çözünce en doğrusu tebrikler👍🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılmerak ettiğim konu kalmadı
32 Yorumla
Soran+1 yılO derece 😅
- +1 yıl
Maalesef :D
+1 yılAklıma bir şey gelirse buradan soruyorum zaten. Cevabını gerçekten merak ettiğim ve muhtemelen öğrenemeyeceğim şeyler de var.
Örneğin karadeliklerin içinde ne var, başka bir yere açılan portal mı yoksa maddeyi evrenden silebilen bir güç mü? Evrende yalnız mıyız, uzaylılar gerçekten var mı ve filmlerdeki gibiler mi? Yaşayabileceğimiz başka gezegenler var mı? Uzayda kaskını çıkaran birine ne olur, nasıl ölür izlemek isterdim. Yecüc ve mecüc neye benziyor, yeraltını büyük bir sondajla kazsak onların yanına ulaşabilir miyiz? gibi gibi.11 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarının biçoğu bilinmezlik ama işte merak edilen ve belki de hayatımız boyunca cevabını öğrenemeyeceğimiz şeyler keşke bilebilsek☺️
Van Allen kuşaği gerçekten geçildi mi? Galileo' nün yaptiği gözlemler gerçeği yansıtıyor mu? Yani çok gelişmiş bir araçla gözlem yapmadı. Dunyanin şekliyle alakalı söylenenler tam anlamıyla doğru mu? Nicola Teslanin pensilvanyada sanırım kocaman gemiyi yok etmişti başarısız olduktan sonra çalismalarina ara verildi. Basarili oldu da üstünü mu kapatmak istediler yoksa başarısız olan bir işin üzerini mi kapattılar?
12 Yorumla
Soran+1 yılBazı konular tarihin içinde gizlenip hatta tarihe gömülüp bırakılyor..
+1 yılSüte neden süt kaleme neden kalem denildiği ahahhaha :D
Başka gezegenlerdeki yaşamın nasıl oldugunu (Bilmediğimiz bir sürü dünya oldugunu dusunuyorum koca evrende tek bizim olucak halımız yok)12 Yorumla
Soran+1 yılHahahah ilk sorunu herkes merak etmiştir illa ki😂diğeri hala bilinmezlik içinde ama bir gün belki de her şey ortaya çıkacak bilinmez ki
- +1 yıl
Ne zaman baba mezara gırıcen mı ahaga
islam tarihini cok merak ediyorum asiri detayli bir sekilde , gerci bunu her din icin cok merak ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke okuduğumuz her dini bilginin kesinlikle doğruyu yansıttığını bilseydik. Bence her şey gerçek değil
Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Acaba şu bir kere geldiğim ömrümde sevdiğim birisini bulup onunla ewlenip çok mutlu olabilecek miyim?
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım istediğin gibi olur neden olmasın ki hem
+1 yılEvren
Uzay
Uzaylılar
Okyanusun keşfedilemeyen derinlikleri
Tarihin karanlık çağları
Diğer dünya
Gelecek12 Yorumla
Soran+1 yılHepsi de çok zor ulaşılacak konular ama mutlaka bir gün belli olur bazıları
- +1 yıl
Evet zor olduğu için merak ediyorum 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok hayatımla ilgili oluyor ya çünki ne nasıl olucak hayatımda bir şey değişicek mi iyi mi olucak sonuçları kötü mü olucak kestiremiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen hatta çoğu zaman bu bizim de elimizde sadece iyi düşünmek iyi davranmak gerekiyor ve bunun olması için çalışmak
+1 yılSevdiğim bir fantastik romanın 3. serisi ne zaman çıkacak çok merak ediyorum kaç yıl oldu hala yok. 🥲
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi roman merak ettim
- +1 yıl
Kral Katili.
+1 yılTavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sjsjdkxlcl
- yumurtadan civciv çıkar arkadaşlar.01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevabı olmayan varoluşsal konular ve muhtemelen öğrenmeye ömrümün yetmeyeceği astronimik, fiziksel konular.
01 Yorumla
Soran+1 yılEveet çokkk çok konu var ama belirgin enn merak ettiğin
+1 yılCinsel hayatım nasıl olcak?
bir gün evlenebilecek miyim?11 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatın olur ve doğru kişiyi bulursan evlenirsin neden olmasın ki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten nereye kadar devam edecek bu hayat böyle onu merak ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılÖlünceye kadar devam ediyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomi ne zaman düzelir savaş ne zaman çıkacak, derin devlet neden var milletin temsilcisi neden milletten daha kıymetli halk kendini nasıl bu kadar degersizleştirdi bla bla bla
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzell sorular ama iyi yönde gitmeyen bi dünya içinde olduğumuz da gerçek maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. bazen merak ettiğim konular var ama söylemek istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden söyleyebilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba gerçektende istediğim gibi birisini bulacak mıyım
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ve istersen neden olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim kızın hayatında biri var mı yok mu onu merak ediyorum kendisine soramam çünkü amirim oluyor. Bi de ona aşık olduğumu öğrendiği için beni yanından kovdurdu başka birime geçirtti
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni istemeyen birisini merak etme bence
+1 yılİslamı tam anlamıyla merak ediyor ve öğrenmek istiyorum, bu yüzden araştırma ve okumalara devam
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi okudukların doğruysa yani doğru kaynaklara bakmak lazım
+1 yılİnsanlar neden güzel düşünmüyor, neden art niyetli bunu anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çağımız insanların karakterlerini her geçen gün kötüye meyillenmesine yol açıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi hemen aklıma gelmedi , ama vardır tabiki. Senin aklını kurcalayan neler var?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok kurcalattırmıyorum aklımı ama merak ettiğim şeyleri araştırıyorum ve öğreniyorum
- +1 yıl
Çok güzel bu verimli durumunuza sevindim sizin adınıza. En son olarak neler vardı araştırma ve öğrenme konularınızda
+1 yılFazla merak iyi değildir İnsanın başına ne gelirse ya Meraktan ya yapraktan gelirmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılFazlası iyi değil de hiç bişeyi araştırmamak da yanlış😂
- +1 yıl
Ya tabii ki araştır zor Öğren yani Öğrenmenin yaşı yoktur şu güzeldir öğrenmek
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Evren uzay canlılar... Din olgusu, 2 milyon yıl sonrası..
02 Yorumla
Soran+1 yılOo onları ben de çok ediyorum
Çok derin düşünüyorum kara deliğin içinde neler var..
04 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅girince anlarsın ya da girdiysen
Soran+1 yılHahah doğruu girilmez zaten
Aynı anda iki memeyi nasıl bakarım diye düşünmekten geceleri uyuyamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha nasıl yani
+1 yılSürekli kafamı kurcalayan konu, evli çiftlerin nasıl seks yaptıklarını izlemeyi istemek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaradılış ile alakalı
insanın beyni kodlanmis mi kader var mi
Matrix filminin gerçekliği var mi
Evrende baska varlıklar02 Yorumla
Soran+1 yılUlaşılması zor bilgiler belki de hiç öğrenemicez
Cevap sahibi+1 yılHiçbir sır sonsuzluğa gidemez. Bi gun öğreneceğiz şahsi olarak degil ama insanoğlu ogrenecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an için en çok merak ettiğim ve kafamı kurcalayan cinsel şeyler. Henüz hiç cinsellik yaşamadığım için merak ettiğim çok şey var
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşamadıysan normal ama kimse yaşamadan bilmiyor zaten😄
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- 1- parayı ne zaman bulacağım
- 2 ne zaman spora başlayacağım
- 3 kızlarla olan iliskimi nasıl düzelteceğim
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarısı cinsellik vermediği zaman boşanan erkek nafaka öder mi çok merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAraştırmak gerek burada avukat varsa soru açıp sorabilirsin:) ama nasıl kanıtlayacaksın ki bunu
Cevap sahibi+1 yılBen evli değilim zaten avukata sordum bana saçma sapan soru sorma dedi
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Gelecekte ne olacağı?
02 Yorumla
Soran+1 yılGelecek gelince biliniyor o anca
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki hoşunuza giden başka şeylermiş
Güzel sattınız beni hepiniz.00 Yorumla
+1 yılGaliba bugünlerde acaba kiminle evleneceğim diye düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Ben :)
Soran+1 yılBence en doğrusunu bulunca evlen:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenginlerin hayatları nasıl oluyor bi kerecik onların oturduğu evde ya da calışma ortamlarında bulunmak isterdim
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sen de bi gün olursun
Genelde hep cinsel.. bbc, grup vs.
tecrüben varsa bile bu konuda bence merak bitmiyor.02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik hep daha başka meraklar yaratıyor özellikle yaşaması zor tarafları varsa
- +1 yıl
Obje
+1 yılEvrenin gerçeği ne nasıl oluştu başka yerlerde neler kimler var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok karmaşık dimi gerçekten
- +1 yıl
Evet araştırınca kafam yanıyor düşünmekten bende vazgeçtim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba benim kocam kim olacak
Cinsellik nasıl yaşayacağım32 Yorumla- +1 yıl
Cinselliği yaşamaya başlıyorsun sonra diorsun ki acaba lezbiyen, açık alan, araba fantezisi yapabilecek miyim diye yine doymayacaksın😊
Soran+1 yılKocan olunca yaşarsın ama kim olur onu bilemeyiz:)
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük patlamadan önce ne vardı.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlmanya Bizi gerçekten kıskanıyor mu
22 Yorumla
Soran+1 yılAhahaahah 🤣🤣🤣nasıl çatlıyolardır kesin!
- +1 yıl
,, 💐💐💐💐
+1 yılMerak etsem nolacak ki cvblsri olmadıktan sonra
21 Yorumla
Soran+1 yılCevabı kimde
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvrende yalnız olup olmadıgımız?
18 Yorumla- +1 yıl
Koca evrende sadece bizim yasadigimizi ileri sürmek ap. tlca geliyor bana. Eminim çok daha gelişmiş medeniyetler vardır ya da çok daha geri kalmış
Soran+1 yılDiyelim ki değiliz ne değişir?
- +1 yıl
Çok şey...
Soran+1 yılAma değişmiyor işte çünkü henüz kimse yok
- +1 yıl
Bunu kanıtlayan bir şey yok. Belki de var sen evrende senin gezegenin toz zerresi bile degil dolayısıyla senin ekipmanların yeterli degil diye yok demen saçma olur.
Soran+1 yılYok demiyorum ama henüz yok diyorum çünkü değişen bişey ya da somut bir kanıt yok ya hani
- +1 yıl
İşte belki bizden çok sonraki nesiller onlarla karşilaşacak belki onlarda bizim var olabildigimizi düşünüyordur ama ulaşabilecegimiz kadar yakınlık yoktur ya da çok farkli tiplerde canlilardır. Zaten eger yoksa bu bana göre tanrının varlıgını kanıtlar.
Soran+1 yılÇok değişik varsayımlar var bu konuda ve bi o kadar da kafa karıştırıcı araştırdıkca işin içinden çıkamıyoruz o yüzden umarım yakın gelecekte somut şeyler çıkar bilemiyoruz yani
+1 yılNeden olmadı? Beni neden sevmedi?
13 Yorumla- +1 yıl
Herşeye tamam dediğin için
Soran+1 yılBazen olmayınca olmaz sebep aramamak lazım ama sevmediyse de üzülmemek lazım çünkü cidden boş bu işler
- +1 yıl
Bazende herşeyi önüne sunduğun için olmaz çünkü alacağımı alıyorum düşüncesi
Gurup olarak seks bir bayan iki erkek 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılOooo hayaller hayaller😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu söyleyemiyoruz maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettiğin şeyleri söylemek kötü mü
+1 yılGençliğim heba mı olacak böyle diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmaz öyle düşünme
- +1 yıl
İnşallah diyelim. 🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımız hep böyle devam mı edecek?
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bee değişecek illa
Gelecekte olacak her şey
01 Yorumla
Soran+1 yılGelecek gelince bilebiliriz anca
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Serdar ortaç hala kumar oynuyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah parası bitmiş zor oynar artık😂
+1 yılMerak eden geçer araştırır ve öğrenir.
01 Yorumla
Soran+1 yılE illa ki öğrenmek için araştırmak lazım
Okyanusların dibini merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmaları takip edebilirsin sürekli yapılıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğim nasıl olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşayıp beklemek lazım umarım iyi olur
- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılDolar ne olur altin nereye tirmanir
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de tırmanışı sürdürür
+1 yılKızların mesajlara 10saat sonra cevap vermesi 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Gerçekten neden öylesiniz
Soran+1 yılBen öyle değilim
- +1 yıl
Hangi kızla konuşsam hepsi aynı çıktı
Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Geleceği merak ediyorum kendım dünya hayat...
01 Yorumla
Soran+1 yılYön ver yani biraz da bizim elimizde
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak mı ediyosun
- +1 yıl
Merak ediyorum ve hoşuma gidiyor konuşmak
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu gizli üyeler kim acaba 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah gizli üyeler işte sen ben onlar
- +1 yıl
Ben hariç diğerleri 🙈
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten uzaylılar var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki var ama belki de masal
- +1 yıl
O kesin senin meral ettiğin ne var
+1 yılNeden yaşamak zorunda olduğumu merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz yaşamak zorundayız yani yaşıyoruz zorunda değil isteyerek yaşamalısın
Niye bana bakıyo merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSor :)
Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı. Evrende yanliz miyiz konusu acayip kurcalıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilsek bile ne değişir
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler