Astroloji & Burçlar Burçlar arasında en sinirli olan hangisidir? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Koç Yengeç Balık Yay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Burçlar arasında en sinirli olan hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç sakindir ta ki en çok sevdiği şeyi elinden alana kadar 1 0 Yorumla
lilüzyonist Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% Aslan +1 yıl koç uranyum yemin ederim patron olun hızını alamayıp ofise girip elinizdeki işinizi sizi yapıyorken hiçbir şey söylemeden alır 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Yengeç +1 yıl 1. Koç 2 . Yengeç diyorumBen yengeç olduğum için ve tanıdığım biri koç olduyu için biliyorum. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Koç +1 yıl Yine benim burcumu diyecekler. Ben de koç diyeyim madem.😂 2 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl koç kadar çabuk sinirlenen başka bir burç görmedim. 1 0 Yorumla
LeydiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% Başak +1 yıl Koç zaten burçlar arasında sinirli olarak bilinir. Koç diyorum ben. 1 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% Koç +1 yıl Bence en sinirli YengeçBıktım ya bu yengeçlerden 😂 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% Terazi +1 yıl Kızdırılınca Terazi en sinirli kinli intikamcı kişi olur 0 0 Yorumla
Kısa_ve_öz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Boğa +1 yıl Borç murç bilmrm ama annem sinirliydi o da koç burcuydu 1 0 Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl hiçbiri çünkü aslan başı çekiyor :D 1 0 Yorumla
1terazikadınıı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% Terazi +1 yıl Bence bu seçenekler değilCevap terazi 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Koç bence. Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Koç burcu başı çekiyor 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Koç sinirli 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şüphesiz yengeç 1 0 Yorumla
güzgüzelieli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Boğa +1 yıl kova 1 1 Yorumla djhfjgvnbb Kova +1 yıl Bende kova burcuyum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yengeç sakindir ta ki en çok sevdiği şeyi elinden alana kadar
koç uranyum yemin ederim patron olun hızını alamayıp ofise girip elinizdeki işinizi sizi yapıyorken hiçbir şey söylemeden alır
1. Koç
2 . Yengeç diyorum
Ben yengeç olduğum için ve tanıdığım biri koç olduyu için biliyorum.
Yine benim burcumu diyecekler. Ben de koç diyeyim madem.😂
koç kadar çabuk sinirlenen başka bir burç görmedim.
Koç zaten burçlar arasında sinirli olarak bilinir. Koç diyorum ben.
Bence en sinirli Yengeç
Bıktım ya bu yengeçlerden 😂
oğlak burcu niye yok o kadar inada karşı bi o kadarda sinirli
Kızdırılınca Terazi en sinirli kinli intikamcı kişi olur
Borç murç bilmrm ama annem sinirliydi o da koç burcuydu
Koç, boğa, akrep, yay
hiçbiri çünkü aslan başı çekiyor :D
Koç akrep nefret ederim
Bence bu seçenekler değil
Cevap terazi
Balik ve Yay olabilir
Koç bence. Keyifli akşamlar..
Koç burcu en sinirli burç
Sabaha karşı doğanlar
ikizler sinir hastasi
sinirli burc yoktur sinr eden burç vardır.
Koç burcu başı çekiyor
Koç sinirli
açık ara koç burcu önde götürür
Başak yok çok güzel :)
Şüphesiz yengeç
Bence boğa kendimden biliyorum
Koç zirveyi oynar.
Akrep, Koç
akrep ve ikizler
Hayda koç burcuyum
Koç 😅
kova