Çok değişken ve çekilmez bir ruh hali var
Son derece uyumlu
Çok kıskanç
Dürüst ve güvenilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkizler burcu erkeği ile belli bir süre flört etme dönemim oldu deneyimlediğim tek şey şuydu aşırı derecede bir istek var olmuyor yani sürekli konu hep bir yerlere gidiyor normal iki insan gibi konuşamamıştık hiçbir zaman ben de ikizlerim karşı tarafla ikizlerdi olmadı
Bir ikizler burcu olarak söylüyorum çok değişkenim en mutlu anımda bile birden bir üzüntü çökebiliyor ve en çok başa bela olanıda en mutsuz anda birden gülesim geliyor cenazede bile birden gülme krizine girdiğim olmuştur ölen kişi yakınım olmasına rağmen kısacası fazla duygu değişimlerinin yaşandığı bir burç
Ve çok yalan söyleriz
İkili ilişkilerde iğrenç karaktere bürünüyorlar. Aldatma potansiyeline sahipler, kendileri her b**u yapıp suçu sana atarlar, çok manipülasyoncular... kesinlikle sevgili olarak uzak durmak lazım. Arkadaş olarak iyiler bak.
Entellektüel kibar çok düşünceli , sosyal
Duyguları bir anda değişebiliyor ve eskisi gibi olmuyor artık
Bir anda karar verip hemen uygulayabiliyor
Genelde pek yakışıklı değiller sempatikler
Cevap
3Cevap
Çok kıskanç
Uzak dur pislik dengesiz kuralcı iki yüzlü gülerken ısıran sonrasında ne yaptım diyen havalı egolu kıskanç ama ona gelince övme bekleyen pinti
arkadaşlığı iyidir ama sevgililiği berbat olan bi burç dengesiz bi anı bi anını tutmaz çözmeye çalışırken yorulursun kıskançlı ve yalanları bitmez
Dostluğu gayet güzel, ilişki için tercih edeceğim bir erkek tipi değil. :))
Ne dürüstü? Yıllar önce en büyük kazığı yediğim burç erkeği. Ömrüm boyu unutmadım, unutmayacağım. Asla!
Ruh hali birbirini tutmuyor.
Kendini beğenmiş ukala insanlar onlar. Ama aşırı şeytanlar ya yeminlen
Şu yorumları okuyorum da hepsi birer komedi. Hâlâ burçlara göre mi insanları değerlendiriyorsunuz? Yazık size.
@Dreamy171 Aferin sana öyle devam et o zaman.
Sinirden deli ediyorlar
allahın nalet kullarıyız uzak durun bizden
Kesin aldatır
aldatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?