Astroloji & Burçlar Kadınların karşı cinste en sevmediği 3 burç hangisidir? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Terazi Koç İkizler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınların karşı cinste en sevmediği 3 burç hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu en güzel burç 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Toprak grubuyum hava ve su benden uzak kime yakın olursa olsun 😂 3 1 Yorumla dikenliyıl Akrep +1 yıl Hayhay🙂 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% Başak +1 yıl Koç diyorum. Aslan, yay da olsaydı keşke bir şıkta hepsini seçmiş olurdum. Sevmedim sevmeyeceğim bu burçta insanları. Ateş grubunu sevmiyorum ben. 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Oğlak +1 yıl Çizgileri olduğunu bildiği haldeÇizgileri aşmaya çalışan haddini aşanHangi burç ise sevilmez 2 0 Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% Yengeç +1 yıl Kova, koç, ikizler 1 1 Yorumla scorpion026 Koç +1 yıl :/ Yorumla
EresUnBebé Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl Koç ve İkizler ya gerçekten kavgacı 1 0 Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Yay +1 yıl Balik en sevmedigimm. gerisini bilemicem 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bence oğlak sevmezler 1 1 Yorumla SakarIQ Oğlak +1 yıl Bak seven yok bende oğlağım ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yengeç burcu en güzel burç
Toprak grubuyum hava ve su benden uzak kime yakın olursa olsun 😂
Hayhay🙂
Koç diyorum. Aslan, yay da olsaydı keşke bir şıkta hepsini seçmiş olurdum. Sevmedim sevmeyeceğim bu burçta insanları. Ateş grubunu sevmiyorum ben.
Çizgileri olduğunu bildiği halde
Çizgileri aşmaya çalışan haddini aşan
Hangi burç ise sevilmez
Kova, koç, ikizler
:/
ikizler
aslan
-
Balık akrep koç olabilir
Koç ve İkizler ya gerçekten kavgacı
Balik en sevmedigimm. gerisini bilemicem
Bence oğlak sevmezler