Diğer Kadınlarda beğenmediğiniz itici 3 özellik sayar mısınız? Vespasius Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana göre;1- Saat takması bileğine2-Kızıl saç3-Burun Piercing Kadınlarda beğenmediğiniz itici 3 özellik sayar mısınız? Cevapla Kadın Soruları Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MysteriousssGirl Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Leopar desen giyimesi (kesinlikle tahammül edemiyorum)Ter kokusu Bakımsız olmasıSokak ağzıyla konuşması 0 2 Yorumla Vespasius +1 yıl leopar deseni aşktır ama :D Yorumla MysteriousssGirl +1 yıl Üzerinde taşımasını bilene Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok ve boş konuşması, ben özgürüm diye her şeyi yapmaya meyilli olmaları. 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 - Ego 2- Mantıksız olması yani nerde ne yapılması gerektiğini bilmemesi Aklıma gelmedi 0 0 Yorumla
Mochaneki Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl 1-Yalan Söylemesi2-Herkesle çok samimi olması3-Açık giyinme özentisi olması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Leopar desen giyimesi (kesinlikle tahammül edemiyorum)
Ter kokusu
Bakımsız olması
Sokak ağzıyla konuşması
leopar deseni aşktır ama :D
Üzerinde taşımasını bilene
Çok ve boş konuşması, ben özgürüm diye her şeyi yapmaya meyilli olmaları.
1 - Ego
2- Mantıksız olması yani nerde ne yapılması gerektiğini bilmemesi
Aklıma gelmedi
1-Yalan Söylemesi
2-Herkesle çok samimi olması
3-Açık giyinme özentisi olması
Cahil, boş egolu, keko erkek yalakasi