Astroloji & Burçlar Burcuna göre cümlenin devamını getirir misin? aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Dünyanın en...🧚🌸 Güncellemeler+1 yıl Oğlak : Dünyanın en sevimli insanı 🤗 Burcuna göre cümlenin devamını getirir misin? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç tatlı insan 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% Kova +1 yıl Dünyanın en Temiz kalpli insanı :D ben bu görüşe pek katılmıyorum temiz kalplilik, iyilik kavramına bakış açım farklı biraz :D 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rahat insanı tanimlamak isterseniz uzun uzun anlatmaya gerek yok. Dört harf yazmanız kâfidir.Boğa. 1 0 Yorumla
wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% Kova +1 yıl Evet tamda yorumdaki gibiyim ama kalbim çok temiz ve bu demek oluyor ki kadın kova benim biricik aşkım olsun 😊😊 0 0 Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Hepsinin sonunu aynı şekilde tamamlarm ama neyyseee hsjshshdgdgd 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% Yay +1 yıl Dünyanın en sevilesi insanıdır.Dır diyerek cümlenin sonunu getirdim☺ 0 0 Yorumla
Dağlı9316 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% Oğlak +1 yıl Oğlak, sevimli insana daima yakın, çirkef insanada ilelebet uzak durur😉😆 yaşasın oğlak🤗 0 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl dünyanın en hayat dolu insanı olmaya şu an çok ihtiyacım var ama koca bir yalan bu püü 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% Başak +1 yıl Neşeli insanıymış..(bir kahkaha patlattım okuyunca bu kadarmi zıt olur ) 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% Aslan +1 yıl Oğlak kadınını hiç sevmem 1 6 Yorumla aleeyynaa_ Oğlak +1 yıl Sev diye yalvarıyodum zaten Yorumla AsabiÖküz Aslan +1 yıl Yalvar yavrumAma yüzüne bakmamBen Akrep seviyom Yorumla aleeyynaa_ Oğlak +1 yıl Napim Yorumla AsabiÖküz Aslan +1 yıl 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom Yorumla aleeyynaa_ Oğlak +1 yıl Eeee banane Yorumla AsabiÖküz Aslan +1 yıl Uyuyorsan bul beni Değilse çekil tezgahını önünden Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% Balık +1 yıl Tatlı insanı öyleyimdir dkndjdnsjdn 1 1 Yorumla aleeyynaa_ Oğlak +1 yıl Tatlısınnn bal kız ❤️ Yorumla
lonelywolf168931 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Boğa +1 yıl Burçlara göre yürümüyor bu işler her insan karakterinin gereğini sergiler daima. 1 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Yengeç +1 yıl Tatlı insanının tadını kaçırmayınız 1 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et Master Yaş: 39 , eic 60% Terazi +1 yıl Teraziyim Evet bana uyuyor gerçekten de 😀😀😀 1 0 Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% Oğlak +1 yıl Evet katılıyorum. Dünyanın en sevimli insanıyım 🤗 1 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% İkizler +1 yıl En ciddi ortamda gülmek için yaratılmışım :))) 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Yengeç +1 yıl Tatlı insanı sever , hayatıma alır ve çıkarmam 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevilesi insanı olan burç 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dünyanın en rahat insanı :) 1 0 Yorumla
selinaaaygny_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% Terazi +1 yıl Temiz kalpli insanı xjdnxjnsnd 1 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Tatlı insanı temsil ediyorum jsjsj 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Sevgi dolu insanı tikerler 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Koç +1 yıl Umursamaz insanı, mutlu sanıyorlar 🤷♀️🧚♀️ 0 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% Oğlak +1 yıl temiz kalpli insanıyım ya dsdfdf 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% Koç +1 yıl Umursamaz değilim vallahi o kadar. Yanlış olmuş.. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% Boğa +1 yıl Doğrucu insanı 9 köyden kovarlar 0 0 Yorumla
HayalettBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% Balık +1 yıl Dünyanın en merhametli insanı 0 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% Terazi +1 yıl sevgi insanı mı nefret insanı mı bilemedim ajs 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Oğlak :herkesten nefret ediyorum, 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yengeç tatlı insan
Dünyanın en Temiz kalpli insanı :D ben bu görüşe pek katılmıyorum temiz kalplilik, iyilik kavramına bakış açım farklı biraz :D
Rahat insanı tanimlamak isterseniz uzun uzun anlatmaya gerek yok. Dört harf yazmanız kâfidir.
Boğa.
Evet tamda yorumdaki gibiyim ama kalbim çok temiz ve bu demek oluyor ki kadın kova benim biricik aşkım olsun 😊😊
Hepsinin sonunu aynı şekilde tamamlarm ama neyyseee hsjshshdgdgd
Dünyanın en sevilesi insanıdır.
Dır diyerek cümlenin sonunu getirdim☺
Oğlak, sevimli insana daima yakın, çirkef insanada ilelebet uzak durur😉😆 yaşasın oğlak🤗
dünyanın en hayat dolu insanı olmaya şu an çok ihtiyacım var ama koca bir yalan bu püü
Neşeli insanıymış..(bir kahkaha patlattım okuyunca bu kadarmi zıt olur )
Oğlak kadınını hiç sevmem
Sev diye yalvarıyodum zaten
Yalvar yavrum
Ama yüzüne bakmam
Ben Akrep seviyom
Napim
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom
Eeee banane
Uyuyorsan bul beni
Değilse çekil tezgahını önünden
Tatlı insanı öyleyimdir dkndjdnsjdn
Tatlısınnn bal kız ❤️
Burçlara göre yürümüyor bu işler her insan karakterinin gereğini sergiler daima.
Cidden çok sevgi doluyum.
Tatlı insanının tadını kaçırmayınız
Teraziyim Evet bana uyuyor gerçekten de 😀😀😀
Evet katılıyorum. Dünyanın en sevimli insanıyım 🤗
En ciddi ortamda gülmek için yaratılmışım :)))
dünyanın en umursamaz insanı
Dünyanın en neşeli insanı 👸🌸
Merhamet abidesi yim 🙄
Tatlı insanı sever , hayatıma alır ve çıkarmam
Sevilesi insanı olan burç
Dünyanın en rahat insanı :)
Temiz kalpli insanı xjdnxjnsnd
Gururlu insanı çok severim :D
Tatlı insanı temsil ediyorum jsjsj
Sevgi dolu insanı tikerler
Evet rahatlık seviyorum
Umursamaz insanı, mutlu sanıyorlar 🤷♀️🧚♀️
Dünyanın en gururlu insani
Umursamaz insanı.
Doğru. 😂
temiz kalpli insanıyım ya dsdfdf
Umursamaz değilim vallahi o kadar. Yanlış olmuş..
Dünyanın en umursamaz insanı
Doğrucu insanı 9 köyden kovarlar
Dünyanın en merhametli insanı
sevgi insanı mı nefret insanı mı bilemedim ajs
Oğlak :herkesten nefret ediyorum,
Sevilesi insanı sevmeden ölemem
Rahat insanı demiş ilgim yok
Temiz kalpli insanı severim
Temiz kalbim
üşendim koçum
Dünyanın en sevimli insanı Oğlak 😂😂
Rahat insanıyım.