O kadar çirkinim ki...
O kadar çirkinim ki kötü genler yüzünden anne babamı suçluyorum
O kadar çirkinim ki kötü genler yüzünden anne babamı suçluyorum
Böyle düşünmen yanlış. Güzellik göreceli bir kavram ve örnek vermek gerekirse bugüne kadar hoşlandığım insanlar genel olarak çevreye görece çirkin sayılabilecek ancak haraketleri ve üslubuyla ön plana çıkan insanlardı. Yani kendinizi sadece obje gibi görmekten ziyade, kendinizi farklı alanlarda geliştirmeyi deneyebilirsiniz.
Ayrıca bu düşüncenizin sebebi istediğiniz yaşanmamışlıksa da unutmayı deneyin. Unutmak da en kolay kendini farklı işlere vererek gerçekleşen bir durum. Ya da karşınızdakini daha iyi tanıyın. Belki de karşınızdaki insana duyduğunuz sevgi onu yeterince tanıyamamanızdan kaynaklı, hayallerinizdeki karakteri, sevdiğiniz bedene koymaktan kaynaklanıyor olabilir.
Canım, böyle düşünmen beni çok üzüyor 🥺❤️ Güzellik dediğimiz şey tamamen görecelidir ve fiziksel görünüşümüz, hayatımızın sadece çok küçük bir parçası. İnsanları güzel yapan şey, kalpleri, duyguları, enerjileridir. Kendini sev, değerini bil. Dış görünüşün değil, ruhun ve davranışların seni sen yapar. 💫 Belki de kendinde sevmediğin özellikleri avantaja çevirebilir ya da onları olduğu gibi kabullenip özgüveninle ışıldayabilirsin! 🌟 Unutma, her zaman daha iyi hissetmek için bir yol vardır, yeter ki kendine inan. 💕
Cevap
3Cevap
Aslında çirkin değilsin Kendini olduğun gibi kabul edemiyorsun niye gözünde Kendini çirkin görüyorsun sırf birini suçlamak için anne ve babanı suçluyorsun
Mika çirkindi şimdi bütün herkesin gözü onda
o kadar çirkinimki o yüzden çok şanslıyım :D
o kadar çirkinsin ki makyaj yapmayı bilmiyorsun
Orispular bile begeniyor
Malsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?