Astroloji & Burçlar En titiz ve düzenli burç hangisidir? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Başak Koç Balık Yay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En titiz ve düzenli burç hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Balıktır net. Babam dünyaya bu felsefe ile gelmiş. Düzen ve titizlik. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% Başak +1 yıl Bizim burcun adı çıkmış dokuza... inmez sekize ama bende o kadar yüksek düzeyde yok o titizlik ve düzenli olmak. Tam tersi paspallik var. 1 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% İkizler +1 yıl İkizler diyeni dövebilirim... 2 7 Yorumla eylmmgfömufö Terazi +1 yıl ikizlerrrrrrrrrrrrr Yorumla SeninİcinGeriGeldim İkizler +1 yıl @eylmmgfömufö Kendimden biliyorum hiçte değilim bazı konularda Yorumla eylmmgfömufö Terazi +1 yıl benim kardeşim ikizler burcu makineleri parçalara ayırmayı çok seviyor sende öylemisin Yorumla SeninİcinGeriGeldim İkizler +1 yıl @eylmmgfömufö Mesleklerim Fizikçi, makineci ve metalurji mühendisi yani işim parçalamak :) Yorumla eylmmgfömufö Terazi +1 yıl hmm Yorumla eylmmgfömufö Terazi +1 yıl gerçektenmi şaka yapıyorsun Yorumla SeninİcinGeriGeldim İkizler +1 yıl @eylmmgfömufö Diplomaları mı göstereyim mesleğim işte Yorumla
suskungeveze93 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Boğa +1 yıl bence yengeç 2 6 Yorumla İɴfᴇʀɴᴏ Yengeç +1 yıl Yengeç misin 😂 Yorumla suskungeveze93 Boğa +1 yıl Evett 😂 Yorumla İɴfᴇʀɴᴏ Yengeç +1 yıl Nolcak bizim bu duygusalligimiz Yorumla suskungeveze93 Boğa +1 yıl He ya hiç sorma😂 Yorumla İɴfᴇʀɴᴏ Yengeç +1 yıl Valla ya ama bizden zarar gelmez biliyon mu biz iyi insanlarız 😂 Yorumla suskungeveze93 Boğa +1 yıl Aynen ya katılıyorum 😄 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başak 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yengeç
Balıktır net. Babam dünyaya bu felsefe ile gelmiş. Düzen ve titizlik.
Bizim burcun adı çıkmış dokuza... inmez sekize ama bende o kadar yüksek düzeyde yok o titizlik ve düzenli olmak.
Tam tersi paspallik var.
Koç olmadigi kesin hddhhd
İkizler diyeni dövebilirim...
ikizlerrrrrrrrrrrrr
@eylmmgfömufö Kendimden biliyorum hiçte değilim bazı konularda
benim kardeşim ikizler burcu makineleri parçalara ayırmayı çok seviyor sende öylemisin
@eylmmgfömufö Mesleklerim Fizikçi, makineci ve metalurji mühendisi yani işim parçalamak :)
hmm
gerçektenmi şaka yapıyorsun
@eylmmgfömufö Diplomaları mı göstereyim mesleğim işte
Benim burcum tabiki. Başak♍
Soru mu bu? Tabiki de Başak burcu.
bence yengeç
Yengeç misin 😂
Evett 😂
Nolcak bizim bu duygusalligimiz
He ya hiç sorma😂
Valla ya ama bizden zarar gelmez biliyon mu biz iyi insanlarız 😂
Aynen ya katılıyorum 😄