AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kişiden kişiye değişir ama benim burcum koç benim burcuma göre en çekilmez burç başak burcu
İkizler
Kibirleri, her şeye alınmaları ve mıy mıy davranışları çileden çıkarıyor
Erkek olarak Başak kadın olarak kesinlikle akrep ✌🏻
Ben akrebim kova terazi aslan çekemiyorum valla uzak olalım
Aslan burcu cekilir dert degildir. Ben de aslanim
Herkesle anlaşabilirim
Akrep çekilmez
Ketum egoist ve kibirli
İkizler benim burç...
Ben yengeç burcuyum ve yengeç diyorum
Kova
nedenmis kova? oğrene bilirmiyim?
Egolu, sadık değil, bi bok bildiğini sanan ama bi bok bilmeyen
Daha sayıyım mi
sadik olmaya bilir dogru ozgur ruhlu insanalrdir kovalar bir kaliba siğdirmazsiniz. baska saysana prblem yok kovayim bende bakalim
daha ne olsun beyefendi sadık olmayabilir ne
amma iyi kalpli insanlar oluyorlar kovalar. sadik meselesine gelince ilk ve tek aski bulsalar sadik ola bilirler belki amma kovalar bu dunyanin insanalri degiller ozgur ruhlu cilgin ne yapacagi belli olmayan bazen agressiv bazen cok dugusal yarin yokmus gibi bazende bi kadina kole ola bilicekmis gibi secen amma skilinca ve ya problem olunca terk ede bilen samimi iyi kalpli iyilik seven bazen assosyal bazende sosyallesmeyi cok seven insanlar ola biliyolar.
kovalar kadar şerefsizi yok kusura bakmayın, zora gelince ayrılan, bi bol bilmeyen yüksek egolu, agresif insanlar. Koavalardan nefret ettim hayatımda görmek istemiyorum
terbiyeli olsaydin iyi olurdu. kufur yapmaya gerek yok uyumlu burcun insanini bulmalisin sen. gidipte kendine koca bulucak derken ozgur ruhlu bağimsiz bi burcun insanina denk gelmissin. kovalar bagimsiz hůr assosyal insanlar oluyorlar aile ortaminda onu alttan alan bi eş lazim yoksa aile olamazlar sen alttan almayi becerememissin. dik kafali olunca karsi taraf kendini ezdirmezler. bagimsizliklari kendini ezdirmemeli icin mucadele ederler.
kendini ezdirmemek dediğin şey kişiye karşı saygı duymamaksa evet ezdirmedim ezdirmem de. İnsanlara saygı nedir bilmeyen, kafasına göre davranan insanlar özgür ruhlu değil karakter yoksunudur
kovalarin istedikleri bu dunyada guzel hanim sadece ve sadece özgurluk özgur yasamak. onun yasama alanina mudahele edersen sert tepki alirsin. size hayatta basarilar hanimefendi umarim uyumlu burcun uyumlu beyefendisini bulirsunuz
kovalar ne istediklerini bilmiyor bundan eminim, İnşallah sizin karşınıza sabırlı birisi çıkar kovaysanız. Allah şimdiden sabır versin
tesekurler hanimefendi savirli olun ve iyice eşinizi taniyin sonra birlikte olun. evet kovayim cok karisik dugularda oluyorum assoyalik bagimsizlik ozgur yasmaak birleri tarafindan sık boğaz edilincede cildiran kendimi ezdieemyi sevmeyen ve cok karisik duygular icinde olanbiriyimdir. evli degilim bi kez okula gitmeden once birsine asik oldum bencede yazdim okuya bilirisiniz. simdilerde maddi durumum duzelince koydden bi kiz bulucam. sabirli biri olmali o kiz yoksa kapi disari ederim hic gozunun yasina bakmam boyle bi agressiv kotu yanimda var benle uyumlu samimi acik sozlu iyi kalpli biri olmali bana karsi. sagolun iyi gecelrr
İlk ve tek aşkım ↗
insan bi kere asik olur ve hic bizaman unutmaz o ilk askini sonrakilar faso fiso
haksızdı ve kendini haklı görerek gitti, pişmanlık da duymaz
hanimefendi uzuldum skmayin caninizi genc hanimsiniz hayatinizin askini bulursunuz anladigim kadariyla cocukta var.
Ne çocuğu ya yeğenim
profildeki cocuk. cocugunuz degilmi? az onceki resim
Yeğenim evlenecek kadar sıyırmadım
ehh be bende sandim ki evli oldunuz bide cocuk ve ayrildiniz peki ozaman burda niye ağliyorsunuz bi problem yok bee ay allah sizi guldursun😂😂😂
ağlamıyorum, karaktersizliğe gelemiyorum
illaki aşşağlayici laf ediyorsunuz. onunicin ayrildi sevgiliniz sizden eminim bi problem olunca saydiriyorsunuz ona da😂😂bu arada sizin burc neydi hanimefendi cok merak ettim?
hayır, net çizgileri olan biriyim ve kırmızı noktama girme dedim girdi ve saygısızlık yaptı, bende olduğu gibi söyledim bastım tekmeyi
başak
memnun oldun.
Ben olmadım kova sevmem
Hepsi
Yengeç ve boğa🙂
Balık.
ikizler dışında tüm burçlar
Aslan ikizler.
oğlak