Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edeyim mi cancıklar? Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu cancık lafını da ağzıma Fırat Albayram taktı dkdjdd siz de benimkini tahmin edin atış serbest. Güncellemeler+1 yıl Vazgeçtim ya uykum var Burcunuzu tahmin edeyim mi cancıklar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% Koç +1 yıl Tahmin et bakalım cancik 0 4 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Koç olabilir kfjf Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Bir bakışta güzel bir tahmin tebrikler kopya çekmedin değilmi 🤣🤣 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Yok valla aşırı koç vibeı aldım jdj Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Hadi yaaa İyimis gerçekten tebrikler bu sefer güzel bir tahmindi 🤣 Yorumla
Janti_bir_abiniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 76% Aslan +1 yıl Senin adın ne. Löb , rafadan , cıvık? 0 1 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Keskeskeskes Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cancıklar mı koptum:)) 0 2 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Jdhdjddj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% Oğlak +1 yıl Alalim tahminleri 0 4 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Boğa. Yorumla lckrmn Oğlak +1 yıl 😳😳 nasil tahmin ettin Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Bilmem aşırı benzettim fmfmf Yorumla lckrmn Oğlak +1 yıl 😂😂😂 valla helal olsun Yorumla
Balpıtırcığı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Bence sen yay sın 😁 0 2 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Yükselenim yay güneş burcum oğlak Yorumla Balpıtırcığı Boğa +1 yıl Sence benn Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 463 cevap paylaştı. Seninki kova 0 7 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Oğlak Yorumla Sormalarageldik Başak +1 yıl Seninki mi oğlak benimkini mi tahmin ettin 🤔 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Burcum oğlak Yorumla Sormalarageldik Başak +1 yıl Çok iyi de soru seninkiyle beraber bizimkini de tahmin etme sorusuydu yaaa hani 🤔 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl E pp yok kanki neye göre tatmin edeyim. Fotoğrafını gördüklerimi veya nickinden vs yola çıkarak tahmin ettiklerimi zaten cevapladım Yorumla Sormalarageldik Başak +1 yıl Bak benimde var bir tahmin sorum ve oraya alta "pp de kendi fotonuz olsun " diye bir şey eklenebiliyor. Senin sorunda yaziyor mu öyle bir şey 🤔 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Ne kastın bee Yorumla
Дария Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% Yay +1 yıl Sen bence yengeçsin. 0 2 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Yavru naptın ya öğ jfnfc oğlak burcuyum Yorumla Дария Yay +1 yıl Bir yerimden attım kanka jdkdjkdBurçlar ile alakam sıfır. Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 Terazi +1 yıl Senin ki kova 0 1 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Oğlak burcuyum Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 Terazi +1 yıl Tahmin et bebişş 0 2 Yorumla Sidinyavrusu Oğlak +1 yıl Yengeç mi balık mı Yorumla Romantikadam10 Terazi +1 yıl Hayırr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tahmin et bakalım cancik
Koç olabilir kfjf
Bir bakışta güzel bir tahmin tebrikler kopya çekmedin değilmi 🤣🤣
Yok valla aşırı koç vibeı aldım jdj
Hadi yaaa İyimis gerçekten tebrikler bu sefer güzel bir tahmindi 🤣
Senin adın ne. Löb , rafadan , cıvık?
Keskeskeskes
Cancıklar mı koptum:))
Jdhdjddj
😊😊
Alalim tahminleri
Boğa.
😳😳 nasil tahmin ettin
Bilmem aşırı benzettim fmfmf
😂😂😂 valla helal olsun
Bence sen yay sın 😁
Yükselenim yay güneş burcum oğlak
Sence benn
Seninki kova
Oğlak
Seninki mi oğlak benimkini mi tahmin ettin 🤔
Burcum oğlak
Çok iyi de soru seninkiyle beraber bizimkini de tahmin etme sorusuydu yaaa hani 🤔
E pp yok kanki neye göre tatmin edeyim. Fotoğrafını gördüklerimi veya nickinden vs yola çıkarak tahmin ettiklerimi zaten cevapladım
Bak benimde var bir tahmin sorum ve oraya alta "pp de kendi fotonuz olsun " diye bir şey eklenebiliyor. Senin sorunda yaziyor mu öyle bir şey 🤔
Ne kastın bee
Sen bence yengeçsin.
Yavru naptın ya öğ jfnfc oğlak burcuyum
Bir yerimden attım kanka jdkdjkd
Burçlar ile alakam sıfır.
Tamam
Evet cano?
Günaydın et bakalimm
Senin ki kova
Oğlak burcuyum
Tahmin et bebişş
Yengeç mi balık mı