Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edeyim miiiii? alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor astrolojiye tasisa da ben göremem uygulamadayim rahat olun tamamen kicimdan sallicam Güncellemeler+1 yıl profilinizi acik birakin bi de mümkünse iki güne bir astroloji kisminda görüş paylaşın teşekkürlr Burcunuzu tahmin edeyim miiiii? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl Tutma olasılığı 1/12 hadi bakalım salla 0 12 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl Akrep full cinsellikte takılmışsın Yorumla Canlımumya Oğlak +1 yıl Bu sallamak olmuyor ama neyse 😀 Yükselenim Akrep, burcum koç Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl nasi sallamak olmuyo tahmin ettim nerden bileyim Yorumla Canlımumya Oğlak +1 yıl Sallamak elde veri olmadan olur duvarı inceledikten sonra elinde bazı befiler olduğu için tahmin olur. Senin burcunu da ben tahmin edeyim. Aslan mısın? Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl bak seninki tutmadi mesela degilim Yorumla Canlımumya Oğlak +1 yıl Seninki de tutmamıştı, zaten ihtimal düşük tutması şaşırtıcı olurdu Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl anaaaaa ben tuttu sanmıştım pardon ya gidip uyuyayim Yorumla Canlımumya Oğlak +1 yıl O kadar yorumu okurken acele etmiş olabilirsin sorun değil 😀 Burcun ne? Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl oglak hsnsnsnms Yorumla Canlımumya Oğlak +1 yıl Hımm.. inatçı, düzenli, işkolik, kimine göre de sıkıcı 😀 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl Pek uymuyo maalesf Yorumla Canlımumya Oğlak +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% Başak +1 yıl İmkansız ama sen yine de şansını dene. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı. Hadi bilip. Şaşırt beni 0 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% Koç +1 yıl Dene bakalım pek sanmıyorum ama 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% Oğlak +1 yıl Salla bakalım. 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl Oğlak az önce konuştuk dhdbsbsh Yorumla Lucky-Luke Oğlak +1 yıl Dikkat testi 😅 Yorumla Lucky-Luke Oğlak +1 yıl Takip attım. Sohbeti saracak birine benziyorsun. Hem oğlaksın da. Sararım ben sana... Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% Yengeç +1 yıl Et.. 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl terazi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. et bakalim 0 2 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl oglaj Yorumla Asya_2275 Yay +1 yıl doğru :d Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% İkizler +1 yıl et bakalım 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl akreo Yorumla 97Kerim97 İkizler +1 yıl İkizler Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl farknyok Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% Yay +1 yıl bill bakalım 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 Oğlak +1 yıl et aşko 0 5 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl seninki yaydi sanki uydurmuyosam Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl biliyomuşsun ama aşkım sallama olmadı bu Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl xjxjdndkjdjd napim ama uyduruyor taklidi mi yapsaydım seni biliyom Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl 💕💋 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl 😙😙 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. tabi buyrun 0 0 Yorumla
bunicktamonbirharf Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Terazi +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl aslan Yorumla bunicktamonbirharf Terazi +1 yıl Terazi Yorumla alicabbaringirnatasi Oğlak +1 yıl aynisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Olur edebilirsin
Tutma olasılığı 1/12 hadi bakalım salla
Akrep full cinsellikte takılmışsın
Bu sallamak olmuyor ama neyse 😀 Yükselenim Akrep, burcum koç
nasi sallamak olmuyo tahmin ettim nerden bileyim
Sallamak elde veri olmadan olur duvarı inceledikten sonra elinde bazı befiler olduğu için tahmin olur. Senin burcunu da ben tahmin edeyim. Aslan mısın?
bak seninki tutmadi mesela degilim
Seninki de tutmamıştı, zaten ihtimal düşük tutması şaşırtıcı olurdu
anaaaaa ben tuttu sanmıştım pardon ya gidip uyuyayim
O kadar yorumu okurken acele etmiş olabilirsin sorun değil 😀 Burcun ne?
oglak hsnsnsnms
Hımm.. inatçı, düzenli, işkolik, kimine göre de sıkıcı 😀
Pek uymuyo maalesf
Sağlık olsun
Et hadi bilemezsen tanışırız
Benşm burcum yok yok ki
Hadi tahmin et
İmkansız ama sen yine de şansını dene.
Hadi bilip. Şaşırt beni
Dene bakalım pek sanmıyorum ama
Salla bakalım.
Oğlak az önce konuştuk dhdbsbsh
Dikkat testi 😅
Takip attım. Sohbeti saracak birine benziyorsun. Hem oğlaksın da. Sararım ben sana...
Et..
terazi
et bakalim
oglaj
doğru :d
et bakalım
akreo
İkizler
farknyok
bill bakalım
Yengeç
et aşko