Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edeyim miii? яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Sjjsjsj cok zor olacak ama tum yetenekleri mi kullancam söz 😂😂 Burcunuzu tahmin edeyim miii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin Sjsjjs 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Koç u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Yengeç яüүαмsı Yay +1 yıl Yalnis tarihh girmişiz o halde jsnjs u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Koç ama yükselenim yengeç. bu arada tahmin ediyordunuz hani kopya bu ama :D
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Hadi et benim bilgiler yanlıs girilmiş olabilir 😄 1 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Aslanım kaplanim 😂😂 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Ahaha bildin 😄 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% Boğa +1 yıl Yeteneğini kullanıp tahmin etmemen için bende yeteneğimi kullanıp burç şeklimi değiştirdim 🤪 0 5 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Hayir bu olabilmez bence boğa sin sen ,😂😂 PiLLy_BheBek Boğa +1 yıl Neín, saf kan akrebim ben (2Kasım)😄 яüүαмsı Yay +1 yıl Ay evet biliodum ben püe bana 😂 PiLLy_BheBek Boğa +1 yıl Bir dahakine başka şekilde gelecem🕴️beni unutma yay'❥güzeli 😂 яüүαмsı Yay +1 yıl 😂😂 aklima kazdim seni aslam aslam unutmam
Sevimmm44 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 Oğlak +1 yıl İnsanlar pek tahmin edemez ama bir de sen dene bakalım nasıl bir hava alıyorsun. 0 1 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oglak havası aldim Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl haydi et! 🥳 2 5 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Koç 🙄🥳 Yorumla wildmoongirl Oğlak +1 yıl yok olmadı 🙁 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oglak askim oglak saka yaptım Yorumla wildmoongirl Oğlak +1 yıl Rüya ya bir an unuttun sandım jkanbhjdsfd Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Seni unutmaya ömrüm yetermi 🥳😂 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Et bakalım 1 18 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oğlak Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl aaa nerden bildin :o Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 3. gozum açık sus caktirma Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl 3. göz açıkken başka tahminlerde de bulun bari rüya :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Biliyomuusn dünden beri alnım çatladı agridan 😂😂 cok yorulmuş uykusu gelmiş uyudu Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl ama oldu mu şimdi :( Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Sende 3 tNe var hüddammmm ahan gördüm sjjss Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl anlamadım Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 3 tane yanında 3 harfli var dedim jsjs Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl korkutma beni rüya bak kabus olurum :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Hiç korkma sakin naber kanka de 😂😂 arkadaşlarına Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl gel sen de rüya :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Dedim dedim ben merak etme 😂😂 kankiletttalalarim korkutmayin emi dedim Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl ne kadar iyi bir kız :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Cok iyim cok 😂 Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl iyiler erken ölür :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Cok yaşayıp ne etcez zaten ne kadar erken o kadar iyi jsjsj Yorumla Ehlivukuf Oğlak +1 yıl kesinlikle :) Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% Yay +1 yıl Zor olmasa gerek 😂 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yay yay 😂😂 Yorumla suumisali_ Yay +1 yıl Evet, evet 😂🎈 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% Aslan +1 yıl Öküz dersen fururum yeminle 😝 0 3 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Gecen sefer dedim pesimde gezen mod aaa Uber öküz dedi ve aldi görüşümu şaka olduğunu bile bile 😂😂 o firsati vermem daha o firsatcilwraa aslan Yorumla AsabiÖküz Aslan +1 yıl Çingeneye yetki verince böyle şeyler oluyor maalesef Ama sen yine de benimKadinda kırmızı elbise görünce kuduran Boğa olduğumu bilHeee bir de içeri baksana uyuzcuk Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Senin canin dayak istiyor bence Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% Akrep +1 yıl Çok zorlanacağını düşünmüyorum.😀 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç jajja Yorumla MATRAXCA Akrep +1 yıl yok artik akrep🤣🤣 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% Oğlak +1 yıl İmkanı yok bilemezsin 0 3 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oglak olman laizmdi sjjs Yorumla Pulsarr Oğlak +1 yıl Yanlarda da çıkıyor gerçi çıkmasa da farketmez sana :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Heheh çıkmıyor sus Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Yay +1 yıl Bilirsen sana açık çek 0 5 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yay abimm Yorumla Efendi_Bey Yay +1 yıl Nasıl biliyorsun ya, mümkün mü böyle bir şey Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Tabi niye mumkun olmasın acik cekti dimi 😂 Yorumla Efendi_Bey Yay +1 yıl Senin de yaymış… Ya bu nasıl sayfa herkesin burcu gözüküyor dolandırıcı seni hashahshs Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Jsjsjss ya hani nerde kim demis yalan demiş Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Biliyorsun ama jdjxjjx et kuzuşş 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İkizler asko 😂 Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Sjsjjsjs elli kere söyledim belki🤣🤣🤣🤣 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Akrep +1 yıl Bilmiyormuş gibi tahmin et ndjfj 0 1 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl He sen de akrep 🦂 havasi aldim ama ih yok aslansin aslan Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ablağ beni tahmin etme 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengec abim tamam Yorumla Musty_Gregor Yengeç +1 yıl Ya tahmin etme dedim bu çok basit ama görünüyorYükselenemi tahmin et bakiyim guzum 😏 yiyorsa dogru bilirsen kahve borcun olur bu arada oke? Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak Yorumla Musty_Gregor Yengeç +1 yıl 😭😭 Yaydı off ya kahve yalan oldu oooff Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% Balık +1 yıl Dur bakalım bilecek misin 0 6 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Balık Yorumla Wycombe Balık +1 yıl Bilemedinn Yorumla Annunaki16 Terazi +1 yıl KANKA BALIKSIN profilinin kenarında görünüyor :D Yorumla Wycombe Balık +1 yıl @Annunaki16 tarih yanlış :)) Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak aga Yorumla Wycombe Balık +1 yıl İşte bu Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 739 cevap paylaştı. Tabi, buyurun 😊 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Terazisin sen jsjs Yorumla johnyx Terazi +1 yıl Woow, its amazing 🤣 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% Başak +1 yıl Akrep görünümlüyüm tahmin et 😀 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak 😂 Yorumla İstanbul_bey Başak +1 yıl Yaaa sennn nerden bildin inanmıyorum 😀 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yiaa ben bilirim Yorumla İstanbul_bey Başak +1 yıl @Annunaki16 kardeşim sen olmasan beni bu kekliyemicekti 😀 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Bilemezsin.. 0 11 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yiaaa teraziii hissi aldim senden Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Hislerin çok kuvvetli kdjdj Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Aşırı hemde üfffff Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Senin burcun ne 😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Tahmin et amaaa aaa 😂😂 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl İkizlerr Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Değil 🙄🙄 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Nasıl olur🙄 yay mı Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Evet 😂🙄🥳 Yorumla Funda_a Balık +1 yıl Merhaba. Mesaj yazmak istedim. ama göndermedim. Rica etsem. bana yazar mısın? 🙏 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Ben mi rüyamsı mı, Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% Yengeç +1 yıl Tek seferde tahmin edeceğini düşünüyorum 🙃 0 8 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç 🦀 😂 Yorumla s Kimikio Yengeç +1 yıl Sen ermişsin 😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Kesinlikle bende öyle düşünüyorum erdim 😂😂 Yorumla s Kimikio Yengeç +1 yıl Hazır ermişken 3 vakte kadar bana ne görünüyor, onu da der misin 😄 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Tabii bir yol var bir kadin var birde para var yolun sonunda parayı sec 😂 Yorumla s Kimikio Yengeç +1 yıl Peki sayın üstadımısss kıymetlimisssss 🤣 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İban yollarım 🤣🤣 Yorumla s Kimikio Yengeç +1 yıl Ah be sen erdin de benim elim senin ibanı yazmaya ermiyor 😬 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 329 cevap paylaştı. Tabiki isterim 0 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 Oğlak +1 yıl Tabiki tahmin et bakalım 0 6 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oğlak Yorumla KUMARBAZBARON Oğlak +1 yıl Hayır Yorumla Annunaki16 Terazi +1 yıl KOÇSUN :D profilinin kenarında görünüyor Yorumla KUMARBAZBARON Oğlak +1 yıl @Annunaki16 maalesef kanka 🤣 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Koc değil ki o görünen oglak 😂 Yorumla KUMARBAZBARON Oğlak +1 yıl Yengeç burcuyum Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 Balık +1 yıl Et nolur yalvarırım 😅 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Balik balık Yorumla ZihniParlakgeridöndü Balık +1 yıl Tebrikler 😂 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Boğa +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Boğa 😂 Yorumla Manquer Boğa +1 yıl Gördün değil mii Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Nerdennnn jsjashhs Yorumla Manquer Boğa +1 yıl Site nin özelliği var ya onu diyorum.. görüyorsun işte Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Sjjsjs he ooonuuu diyosun senn ooooonuu seyy iste haha Yorumla
İstilacıTürİnsan Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Yengeç +1 yıl et ama kesin bilemezsin 1 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengecsin sen Yorumla İstilacıTürİnsan Yengeç +1 yıl aa bekle yeni güncellemede görünüyor ki burç Yorumla İstilacıTürİnsan Yengeç +1 yıl ah be unuttum Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizemlihatununuz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Akrep 🦂 Yorumla Gizemlihatununuz Akrep +1 yıl Yok :) Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Aslan Yorumla Gizemlihatununuz Akrep +1 yıl O da digil Yorumla
qulobal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Oğlak +1 yıl Edemezsin 0 1 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Akrep Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl et bakalım 0 1 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İkizler jkhk Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Boğa +1 yıl et buyur 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Boğa jsjs Yorumla AskeriiMühendiss Boğa +1 yıl yanda gözüküyor :D Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla AskeriiMühendiss Boğa +1 yıl :D Yorumla
sevenlerintercihi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 44% Yengeç +1 yıl Hadi tahmin et et 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç 🦀 Yorumla sevenlerintercihi Yengeç +1 yıl No Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Olur 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak jsjeajajq RoseCamellia Başak +1 yıl 😅
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% Yengeç +1 yıl olur 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç Yorumla Kahraman1022185 Yengeç +1 yıl doğru Yorumla
DELIRECO Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 98% Koç +1 yıl Beni direk çözersin 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Koç Yorumla DELIRECO Koç +1 yıl Doğru tebrik ediyorum Yorumla
çokiyigünler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% Boğa +1 yıl Et kanki 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Boğa Yorumla çokiyigünler Boğa +1 yıl Helal olsun doğru Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Cok iyimdir bu konuda üffff 3. goz 6. his duman Yorumla çokiyigünler Boğa +1 yıl Harikasın 🥰 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Tahmin ettt 0 1 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oğlak hahwh Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl Et bakalım😆 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak başak başak Nesliççe Başak +1 yıl Yükselenim ne
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% Oğlak +1 yıl Gelsin 0 5 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oğlak görünümlü kova nsns Yorumla NarsistikPatinaj Oğlak +1 yıl Kova diye burç mu olur awq Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yapmışlar olmuş valla :/ Yorumla NarsistikPatinaj Oğlak +1 yıl Anlamam burçlardan Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Eminim hocam anlamazsiniz Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Uydur bakalım bebek 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Kovasin sen aşkım Yorumla _Daphnee_ Kova +1 yıl Bu yeni güncellemeyle tahmin olmuyor sjjs Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Ediniz 0 3 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Teraziiii Yorumla flaneurx Terazi +1 yıl Nayirrr naslann..🤣Yükselenim terazi 🥳 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yaklasmisim. Amaaaa 😂 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% Terazi +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Teraziiii havasi var sende Yorumla XPhazonZero Terazi +1 yıl Evet nereden bildin orada yazıyor değil mi Yorumla
Melayq Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% Başak +1 yıl Tahmin et hadi 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak Melayq Başak +1 yıl Bravo 😀
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haydi et et 😄 0 3 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İkizler 😂 Yorumla HeartofFire İkizler +1 yıl ahsha kolay oldu bu ama 😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yok yok cok zor oldu 😂😂 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Olur et bakalım 0 3 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oğlak Yorumla Rosse_ Oğlak +1 yıl Zor olmamıştır 😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Alnim çatladı duru gorumle görecem. diye 😂 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% Aslan +1 yıl Seni dinliyorum. 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Aslan Yorumla _GAYGünlükleri_ Aslan +1 yıl Evet Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Et bakalım 0 9 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Burctasim yay Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Evet DJ hanım 😏 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 🙄🙄🙄 anaaa Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Anana buradan seslenirsen senı duymaz gıbı ama yıne de sen bilirsin :) Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yksks o manada değil dj dedin ya ondan Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Değil misin? Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Dj yim bilmem tuhafıma gitti Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Biz bu piyasaya yeni gelmedik , geri geldık rüyamsı diyesim geldi 😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 😂😂 vahh Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. Buyrunuz efendim 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Kova Yorumla Muro8384 Kova +1 yıl Değil efendim bir hal daha vereyim Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ayyy evettt 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç 🦀 Yorumla Cemrekaya701 Yengeç +1 yıl Su grubundan balıktı 😆 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Oğlak +1 yıl Olur 0 18 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Oğlak Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Noooo Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Başak Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Noooo nooo Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Kova da anlaşalım Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Degil😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Koç ♈ 😂😂 Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Degiiil oğlum degiilll Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl https://youtu.be/wojji9y1H9IBenim burçla özellikler uyuşmayınca ben Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Ooo bannae ben oynamıyorum Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Üzdün bitirdin benu Hadi ipucu topraktan gelme Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç 🦀 Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Nooi Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl 3 tane toprak burcu yok mu zaten2 sini soyledin😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl He toprak degilim anladim bennn Boga seni sjs Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Hele şükür yav Yorumla Lütfetmedinizefenim Oğlak +1 yıl Büyük bir başarıNasıl bildiiiin Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Ben bilirim 3. goz 3. Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% Balık +1 yıl et reis 0 6 Yorumla kkkkkaderm Koç +1 yıl evlen benimle Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl olur hangi nikah dairesine geleyim Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Balık reis Yorumla kkkkkaderm Koç +1 yıl offf eskiden bende masterdım burada ne hallere düstük Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl @яüүαмsı nası bildin reis@kkkkkaderm hocam direkt adres ver yıldırım nikahı yapcaz Yorumla kkkkkaderm Koç +1 yıl hayatının sansını kacırıyosun benden günah gittti canum Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 657 cevap paylaştı. Tabiki 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç Yorumla gecekusum3434 Yengeç +1 yıl 👏👏👏👍👍👍 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Kova +1 yıl et.. 0 2 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Kovasinn senn Yorumla YalvarBarışalımp Kova +1 yıl ivitt Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% Yengeç +1 yıl Hadi bakalım 0 6 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yengeç hhhsksj Yorumla YarabantlıRakıŞisesi Yengeç +1 yıl Süper jskd Yorumla Annunaki16 Terazi +1 yıl Arkadaşım profilinin kenarında resmi var yengeç görünüyor :D Yorumla YarabantlıRakıŞisesi Yengeç +1 yıl Mobil uygulamadan giriyorum. Bende gözükmüyor zaten kendisi arkadaşım burcumu biliyor. Makarasına Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl @Annunaki16 uf oyun bozan sus Yorumla Annunaki16 Terazi +1 yıl :D zekamı küçümseme @яüүαмsı Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% Terazi +1 yıl Et Bakalım :D 0 3 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Terazi havasi var sende Yorumla Annunaki16 Terazi +1 yıl Teşekkürler evet teraziyim nereden anladın nasıl bir hava :D Yorumla Annunaki16 Terazi +1 yıl Dikkat ettim de bizim profillerin kenarında görünüyor galiba :D seninde yay :D Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% İkizler +1 yıl Etttt 🙄 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İkizler 😂🙄 Yorumla AleynaDerenoğlu İkizler +1 yıl Doğru tahminnn 🤭🤣https://i.hizliresim.com/dsu992q.jpeg Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl 😂🤣 altıncı his o sus Yorumla AleynaDerenoğlu İkizler +1 yıl 🤭🤣 Yorumla
i_ayda Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Hadi et 😂 0 6 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İmmm sendee oglak havası var 😂 Yorumla i_ayda Oğlak +1 yıl Yok bilemedin😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl He koç koç 😂😂 Yorumla i_ayda Oğlak +1 yıl Yok o da değil ya dur az ipucu vereyim bizi erkekler sevmez biraz ruh hastasıyız😂😂 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İkizler 😂 Yorumla i_ayda Oğlak +1 yıl Evet 😂 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% Koç +1 yıl Tahmin et bakiim 😇 0 4 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Boğa Yorumla bondbg Koç +1 yıl Yaklaştın 😁 ama değill Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Koç sen koç Yorumla bondbg Koç +1 yıl Hehehe doğruu ☺️🐏🐏 Yorumla
GhastlyWaffle Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% İkizler +1 yıl Tahmin et akhdjwen 0 6 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl İkizlerr Yorumla GhastlyWaffle İkizler +1 yıl JABDNAJWH gecmisimemi baktın yoksa JABDJAHD Yorumla GhastlyWaffle İkizler +1 yıl Evet ikizler onceki yazdim seyde ikizler demisrim yoksaaa AAAA Yorumla GhastlyWaffle İkizler +1 yıl JAHDJAHDJA neyşem ginede bildin yanih Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Yo tamamen tahmin Yorumla GhastlyWaffle İkizler +1 yıl Pekiş ajbsjsjs Yorumla
International15 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Oğlak +1 yıl benden daha iyi tahmin eden da var mi ki :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Tahmin edebilirsin Sjsjjs
Koç
Yengeç
Yalnis tarihh girmişiz o halde jsnjs
Koç ama yükselenim yengeç. bu arada tahmin ediyordunuz hani kopya bu ama :D
Hadi et benim bilgiler yanlıs girilmiş olabilir 😄
Aslanım kaplanim 😂😂
Ahaha bildin 😄
Yeteneğini kullanıp tahmin etmemen için bende yeteneğimi kullanıp burç şeklimi değiştirdim 🤪
Hayir bu olabilmez bence boğa sin sen ,😂😂
Neín, saf kan akrebim ben (2Kasım)😄
Ay evet biliodum ben püe bana 😂
Bir dahakine başka şekilde gelecem🕴️beni unutma yay'❥güzeli 😂
😂😂 aklima kazdim seni aslam aslam unutmam
İnsanlar pek tahmin edemez ama bir de sen dene bakalım nasıl bir hava alıyorsun.
Oglak havası aldim
haydi et! 🥳
Koç 🙄🥳
yok olmadı 🙁
Oglak askim oglak saka yaptım
Rüya ya bir an unuttun sandım jkanbhjdsfd
Seni unutmaya ömrüm yetermi 🥳😂
Et bakalım
Oğlak
aaa nerden bildin :o
3. gozum açık sus caktirma
3. göz açıkken başka tahminlerde de bulun bari rüya :D
Biliyomuusn dünden beri alnım çatladı agridan 😂😂 cok yorulmuş uykusu gelmiş uyudu
ama oldu mu şimdi :(
Sende 3 tNe var hüddammmm ahan gördüm sjjss
anlamadım
3 tane yanında 3 harfli var dedim jsjs
korkutma beni rüya bak kabus olurum :D
Hiç korkma sakin naber kanka de 😂😂 arkadaşlarına
gel sen de rüya :D
Dedim dedim ben merak etme 😂😂 kankiletttalalarim korkutmayin emi dedim
ne kadar iyi bir kız :D
Cok iyim cok 😂
iyiler erken ölür :D
Cok yaşayıp ne etcez zaten ne kadar erken o kadar iyi jsjsj
kesinlikle :)
Zor olmasa gerek 😂
Yay yay 😂😂
Evet, evet 😂🎈
Öküz dersen fururum yeminle 😝
Gecen sefer dedim pesimde gezen mod aaa Uber öküz dedi ve aldi görüşümu şaka olduğunu bile bile 😂😂 o firsati vermem daha o firsatcilwraa aslan
Çingeneye yetki verince böyle şeyler oluyor maalesef
Ama sen yine de benim
Kadinda kırmızı elbise görünce kuduran
Boğa olduğumu bil
Heee bir de içeri baksana uyuzcuk
Senin canin dayak istiyor bence
Çok zorlanacağını düşünmüyorum.😀
Yengeç jajja
yok artik akrep🤣🤣
İmkanı yok bilemezsin
Oglak olman laizmdi sjjs
Yanlarda da çıkıyor gerçi çıkmasa da farketmez sana :D
Heheh çıkmıyor sus
Bilirsen sana açık çek
Yay abimm
Nasıl biliyorsun ya, mümkün mü böyle bir şey
Tabi niye mumkun olmasın acik cekti dimi 😂
Senin de yaymış… Ya bu nasıl sayfa herkesin burcu gözüküyor dolandırıcı seni hashahshs
Jsjsjss ya hani nerde kim demis yalan demiş
Biliyorsun ama jdjxjjx et kuzuşş
İkizler asko 😂
Sjsjjsjs elli kere söyledim belki🤣🤣🤣🤣
Bilmiyormuş gibi tahmin et ndjfj
He sen de akrep 🦂 havasi aldim ama ih yok aslansin aslan
Ablağ beni tahmin etme
Yengec abim tamam
Ya tahmin etme dedim bu çok basit ama görünüyor
Yükselenemi tahmin et bakiyim guzum 😏 yiyorsa dogru bilirsen kahve borcun olur bu arada oke?
Başak
😭😭 Yaydı off ya kahve yalan oldu oooff
Dur bakalım bilecek misin
Balık
Bilemedinn
KANKA BALIKSIN profilinin kenarında görünüyor :D
@Annunaki16 tarih yanlış :))
Başak aga
İşte bu
Tabi, buyurun 😊
Terazisin sen jsjs
Woow, its amazing 🤣
Akrep görünümlüyüm tahmin et 😀
Başak 😂
Yaaa sennn nerden bildin inanmıyorum 😀
Yiaa ben bilirim
@Annunaki16 kardeşim sen olmasan beni bu kekliyemicekti 😀
Bilemezsin..
Yiaaa teraziii hissi aldim senden
Hislerin çok kuvvetli kdjdj
Aşırı hemde üfffff
Senin burcun ne 😂
Tahmin et amaaa aaa 😂😂
İkizlerr
Değil 🙄🙄
Nasıl olur🙄 yay mı
Evet 😂🙄🥳
Merhaba. Mesaj yazmak istedim. ama göndermedim. Rica etsem. bana yazar mısın? 🙏
Ben mi rüyamsı mı,
Tek seferde tahmin edeceğini düşünüyorum 🙃
Yengeç 🦀 😂
Sen ermişsin 😂
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum erdim 😂😂
Hazır ermişken 3 vakte kadar bana ne görünüyor, onu da der misin 😄
Tabii bir yol var bir kadin var birde para var yolun sonunda parayı sec 😂
Peki sayın üstadımısss kıymetlimisssss 🤣
İban yollarım 🤣🤣
Ah be sen erdin de benim elim senin ibanı yazmaya ermiyor 😬
Tabiki isterim
Hadi o zmaan ne duruyoooruz
Bilion diye biliyorum 😊😉
Tabiki tahmin et bakalım
Oğlak
Hayır
KOÇSUN :D profilinin kenarında görünüyor
@Annunaki16 maalesef kanka 🤣
Koc değil ki o görünen oglak 😂
Yengeç burcuyum
Et nolur yalvarırım 😅
Balik balık
Tebrikler 😂
Et bakalım
Boğa 😂
Gördün değil mii
Nerdennnn jsjashhs
Site nin özelliği var ya onu diyorum.. görüyorsun işte
Sjjsjs he ooonuuu diyosun senn ooooonuu seyy iste haha
et ama kesin bilemezsin
Yengecsin sen
aa bekle yeni güncellemede görünüyor ki burç
ah be unuttum
😂😂
Et bakalım
Akrep 🦂
Yok :)
Aslan
O da digil
Edemezsin
Akrep
et bakalım
İkizler jkhk
et buyur
Boğa jsjs
yanda gözüküyor :D
🙄🙄🙄
:D
Hadi tahmin et et
Yengeç 🦀
No
Olur
Başak jsjeajajq
😅
olur
Yengeç
doğru
Beni direk çözersin
Koç
Doğru tebrik ediyorum
Et kanki
Boğa
Helal olsun doğru
Cok iyimdir bu konuda üffff 3. goz 6. his duman
Harikasın 🥰
Tahmin ettt
Oğlak hahwh
Et bakalım😆
Başak başak başak
Yükselenim ne
Gelsin
Oğlak görünümlü kova nsns
Kova diye burç mu olur awq
Yapmışlar olmuş valla :/
Anlamam burçlardan
Eminim hocam anlamazsiniz
Uydur bakalım bebek
Kovasin sen aşkım
Bu yeni güncellemeyle tahmin olmuyor sjjs
Ediniz
Teraziiii
Nayirrr naslann..🤣
Yükselenim terazi 🥳
Yaklasmisim. Amaaaa 😂
Et bakalım
Teraziiii havasi var sende
Evet nereden bildin orada yazıyor değil mi
Tahmin et hadi
Başak
Bravo 😀
Haydi et et 😄
İkizler 😂
ahsha kolay oldu bu ama 😂
Yok yok cok zor oldu 😂😂
Olur et bakalım
Oğlak
Zor olmamıştır 😂
Alnim çatladı duru gorumle görecem. diye 😂
Seni dinliyorum.
Aslan
Evet
Et bakalım
Burctasim yay
Evet DJ hanım 😏
🙄🙄🙄 anaaa
Anana buradan seslenirsen senı duymaz gıbı ama yıne de sen bilirsin :)
Yksks o manada değil dj dedin ya ondan
Değil misin?
Dj yim bilmem tuhafıma gitti
Biz bu piyasaya yeni gelmedik , geri geldık rüyamsı diyesim geldi 😂
😂😂 vahh
Buyrunuz efendim
Kova
Değil efendim bir hal daha vereyim
Ayyy evettt
Yengeç 🦀
Su grubundan balıktı 😆
Olur
Oğlak
Noooo
Başak
Noooo nooo
Kova da anlaşalım
Degil😂
Koç ♈ 😂😂
Degiiil oğlum degiilll
https://youtu.be/wojji9y1H9I
Benim burçla özellikler uyuşmayınca ben
Ooo bannae ben oynamıyorum
Üzdün bitirdin benu
Hadi ipucu topraktan gelme
Yengeç 🦀
Nooi
3 tane toprak burcu yok mu zaten
2 sini soyledin😂
He toprak degilim anladim bennn Boga seni sjs
Hele şükür yav
Büyük bir başarı
Nasıl bildiiiin
Ben bilirim 3. goz 3.
et reis
evlen benimle
olur hangi nikah dairesine geleyim
Balık reis
offf eskiden bende masterdım burada ne hallere düstük
@яüүαмsı nası bildin reis
@kkkkkaderm hocam direkt adres ver yıldırım nikahı yapcaz
hayatının sansını kacırıyosun benden günah gittti canum
Tabiki
Yengeç
👏👏👏👍👍👍
et..
Kovasinn senn
ivitt
Hadi bakalım
Yengeç hhhsksj
Süper jskd
Arkadaşım profilinin kenarında resmi var yengeç görünüyor :D
Mobil uygulamadan giriyorum. Bende gözükmüyor zaten kendisi arkadaşım burcumu biliyor. Makarasına
@Annunaki16 uf oyun bozan sus
:D zekamı küçümseme @яüүαмsı
Et Bakalım :D
Terazi havasi var sende
Teşekkürler evet teraziyim nereden anladın nasıl bir hava :D
Dikkat ettim de bizim profillerin kenarında görünüyor galiba :D seninde yay :D
Etttt 🙄
İkizler 😂🙄
Doğru tahminnn 🤭🤣
https://i.hizliresim.com/dsu992q.jpeg
😂🤣 altıncı his o sus
🤭🤣
Hadi et 😂
İmmm sendee oglak havası var 😂
Yok bilemedin😂
He koç koç 😂😂
Yok o da değil ya dur az ipucu vereyim bizi erkekler sevmez biraz ruh hastasıyız😂😂
İkizler 😂
Evet 😂
Tahmin et bakiim 😇
Boğa
Yaklaştın 😁 ama değill
Koç sen koç
Hehehe doğruu ☺️🐏🐏
Tahmin et akhdjwen
İkizlerr
JABDNAJWH gecmisimemi baktın yoksa JABDJAHD
Evet ikizler onceki yazdim seyde ikizler demisrim yoksaaa AAAA
JAHDJAHDJA neyşem ginede bildin yanih
Yo tamamen tahmin
Pekiş ajbsjsjs
benden daha iyi tahmin eden da var mi ki :)
bilemezsin bence