Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edeyim mi? ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 12 hakkım var tamam mı eğer 12 hakkımda da tutturamazsam düzeltin beni🤪 Burcunuzu tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 3 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) yengeç Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Teşekkürler zaten biliyor muydun yoksa tahmin mi ettin? Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Biliyordum Yorumla
SaygımSonlu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% Yay +1 yıl Bekliyorum yalnız profilde bir şey yok hahajdh 0 10 Yorumla SaygımSonlu Yay +1 yıl Kanka niye ifşa ediyorsun Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hkjkjk Yarın sınavım var birazcık işim bitince sallarım senin burcunu da😅 Yorumla SaygımSonlu Yay +1 yıl Tamam laödjlahs Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Terazi Yorumla SaygımSonlu Yay +1 yıl Nö Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Koç Yorumla SaygımSonlu Yay +1 yıl Yay Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Ya sussana sen benim daha 10 hakkım vardı Yorumla SaygımSonlu Yay +1 yıl Kıyamadım Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Jskfls Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl 13 hakkın var yine çıkaramazsın 0 6 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) ikizler Yorumla Dördüncümurat4 İkizler +1 yıl Nerden bildin lan 🙄 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Bilirim ben Yorumla Dördüncümurat4 İkizler +1 yıl İyi salliyorsun ama tuttu Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Sallamıyorum çünkü Yorumla Dördüncümurat4 İkizler +1 yıl Hı hı Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% Balık +1 yıl Sana 7 hak 😂Senin ki kaplumbağa bence 😬😬 0 9 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hayır 12Hayır değil Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Kova Yorumla okuyankim Balık +1 yıl YuhÇok hızlı oldu zjkz Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hızlı stalkerım xmxlls Yorumla okuyankim Balık +1 yıl Gizli hesaba stalk 😬🙄😂😂 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Evet Yorumla okuyankim Balık +1 yıl Yengeç? Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Bu arada kaplumbağa olmadığımı kanıtlamış bulundum:) Yorumla okuyankim Balık +1 yıl XdxdEvet Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% İkizler +1 yıl Et ama bilemezsen döverim seni :D 0 11 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Yio dövemezsin skxlşs 1-) ikizler Yorumla Catutigernos İkizler +1 yıl hahahaha yooo döverim :D unutmamış uyanık seni :D Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Unutmamış mıyım gjhjg Daha önce söyledin mi 😅 Yorumla Catutigernos İkizler +1 yıl sus ayak yapma bana :D sahtekar :D Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Vhgjg ayıp bee Yorumla Catutigernos İkizler +1 yıl ne ne zaman dedin ilk kez duyuyorum ayaklarını ben yer miyim sence :D Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Ya hatırlamıyorum gjgjfj Gittim profilinden buldum gjhg Yükselenin de akrepmiş blhkh Yorumla Catutigernos İkizler +1 yıl sahtekar seni :D boşuna demedim sahtekar diye :P Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Mckclsl Dayak mı yiyeydim dmxlşs Yorumla Catutigernos İkizler +1 yıl hahhaha gerekirse yiyeceksin :P Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Gerekemezz Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% Balık +1 yıl Et ama iki hakkın var jdjdjjd 0 7 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hayır 12 mxlxşz Yorumla florasann Balık +1 yıl Jsjjsjs beşte anlaşalım Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hayır 12 mxlls 1-) Balık Yorumla florasann Balık +1 yıl Doğru bildin nsnsnsnHile yapmadın değil mi jdjdjsj Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Bu oyunda her şey mübah smdlsş Yorumla florasann Balık +1 yıl Hadi öyle olsun jdjdjjd Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 😂😂 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Terazi +1 yıl 12 gayet adil bir sayı 0 17 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Bence de öyle😺 1-) Akrep mi Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl maalesef Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 2-) Koç Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl akrepten çok uzaklaşma Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 3-) Terazi Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl evvet Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Zaten üçüncü ya da ikinci tahmin hakkımda terazi ya da başaktan birini sallamayı düşünüyordum klxls Burcumuz aynıymış Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl desene aynı cephedeyiz Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Ahakdş doğum gününü de söyler misin dkxls Belki aynı gündür🤪 Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl 21 ekim Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hayır bunu da tahmin et deseydin 23 derdim dkcls Üff ilklerde tutturmam lazım sklxa Aynı değilmiş Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl diğer herkesi tek seferde bilmişsin : D senin ne zaman? Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Şşt çaktırma onları zaten biliyordum dmclls 13 Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl her şey mübah diyorsun : D Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Dedim bile gjgjg Yorumla benyarımkaldım Terazi +1 yıl iyi günler : D Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl İyi günlerr Yorumla
mkccc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 79% Yay +1 yıl Evet tahmin? 0 1 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Balık Yorumla
Koşanlibido Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% Terazi +1 yıl Alayım bir tahmin 🤔 0 5 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-Terazi Yorumla Koşanlibido Terazi +1 yıl Yok artık hahahTekde nasıl bildin yahu Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Soruna baktım Aslında nicki görünce de şey oldu biraz Yorumla Koşanlibido Terazi +1 yıl Peki peki. Tahmin için teşekkürler 😂❤️ Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Rica ederim 😅 Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% Oğlak +1 yıl Tamm 0 7 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) akrep Yorumla bahtsizjokeer Oğlak +1 yıl Vayy yanlis 🙄 Yorumla bahtsizjokeer Oğlak +1 yıl Sen 23 ekim misin knk Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hayır 13 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 2-) Boğa Yorumla bahtsizjokeer Oğlak +1 yıl Saka saka akrebim bildin :d Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Vjvjg Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% Yay +1 yıl Et len 0 4 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Sen yaysınn seni biliyorum dmckşx Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl İnş doğru biliyorumfur dnxmsç Yorumla Mitroglu Yay +1 yıl Doğru tabii Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 😂😂 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% Yengeç +1 yıl Olur şeker 0 7 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Yengeç Yorumla NudeRuj_ Yengeç +1 yıl Vilmswn ayıp olurdu 🤣 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Mxkxls sen benimkini biliyor musun Yorumla NudeRuj_ Yengeç +1 yıl İm şey şey hatırlamıyorum dhdbbd Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Cbvnv o zaman bilemesem bana ayıp olmazdııı😺 Yorumla NudeRuj_ Yengeç +1 yıl Tamam ayıp etmişim 😭😭😭 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Ndkcls Yorumla
delirmedimhala Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% Oğlak +1 yıl tm et 0 4 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) oğlak Yorumla delirmedimhala Oğlak +1 yıl profilime bakılmış Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Eheh gjhjh Yorumla delirmedimhala Oğlak +1 yıl öpşlm mi Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% Kova +1 yıl Çok zor değil 0 2 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Kova Yorumla Ramiiramiiii Kova +1 yıl Doğru Yorumla
Kalpyanlışhissetmez Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% Boğa +1 yıl Edebilirsiniz 0 5 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Oğlak Yorumla Kalpyanlışhissetmez Boğa +1 yıl Doğru😀 Nasıl bildin? Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Meslek sırrı🤪 Yorumla Kalpyanlışhissetmez Boğa +1 yıl Güzel😊😊 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl :)) Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Yay +1 yıl Et bakalım 0 18 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Başak Yorumla oozzx Yay +1 yıl maalesef Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 2-) Oğlak Yorumla oozzx Yay +1 yıl Yine tutmadı😂 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Dur daha 10 hakkım var 3-) Balık Yorumla oozzx Yay +1 yıl Değil 😂 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 4-) yengeç bmbmb Yorumla oozzx Yay +1 yıl Yine tutmadı jsjsjk Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Ah bee xnxlz 5-) jova Yorumla oozzx Yay +1 yıl Bu kezde olmadı jdjhd Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 6-) koç Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Seninkini 12. de bulacağım. Zira o da büyük başarı bence gjhjh Yorumla oozzx Yay +1 yıl jszj Koç da değil Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 7-) terazi Yorumla oozzx Yay +1 yıl Değil🤷♀️ Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 8-) yay Yorumla oozzx Yay +1 yıl Sonunda jsjsj Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Ya 12. de bulacaktım ben:( Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl dene bakalım. 0 5 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 1-) Oğlak Yorumla wildmoongirl Oğlak +1 yıl nerden bildin hemen? akjndsjkfd Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Nasıl tutturdum ama dimi zöxşa Hayır hayır kesinlikle profiline bakmadım smxlla Yorumla wildmoongirl Oğlak +1 yıl hile yapmışsın ama yaa sdjknkjdfş Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Kim? Ben mi? Tövbe de😳😳 Ben hiç stalk yapmam nskdşdlcşd Yorumla
F4H_Sixth Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Akrep +1 yıl ? Tahminleri alalım 0 34 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Yay Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Bilemedin Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Akrep Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl 11den vurdun. Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Tuttu yani skxls Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Kahinlik var gibi sizfe sanki hanımefendi Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Wauw wauw beyefendi Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Wauw slskfks Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl 😂😂 Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Yükselenimi de bilirsen sana yönelip eğilirim saygıyla Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Terazi Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl 😶😶😶 saygıyla eğiliyorum. Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Cidden mi😅 Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Manen diyelim. Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Cıkcıkcık Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Şapkamı önüme aldım ve ceket düğmemi ilikledim ama Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl He tamam o zaman 😺 Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Ben de senin burcunu 3 tahminde bileceğimi iddiaa ediyorum. Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Hodri meydan Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Benim burcum yazıyor görüşlerde Okumadıysan dene Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Boğa terazi aslan. Hangisi? Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Terazi. Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Bu sporda iyiyim ya. Hocam olarak teşekkür edelim sana Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Yükselen bilirsen inanıcam Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Oğlak, Kova, Yay hangisi Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hiçbiri Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Tüh bu kadar öğretmişsin Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hdvdb Biribinkini 8. de buldum Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Bende devam edeyim o zaman 8e kadar Akrep, Koç, ikizlerHangisi Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hiçbiri.. Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Terazi, Başak Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Terazi.. Yorumla F4H_Sixth Akrep +1 yıl Bilerek sona saklamıştım Yorumla ɯǝๅɐๅǝ Terazi +1 yıl Hjhjh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Söyleyebilirsin
1-) yengeç
Teşekkürler zaten biliyor muydun yoksa tahmin mi ettin?
Biliyordum
Bekliyorum yalnız profilde bir şey yok hahajdh
Kanka niye ifşa ediyorsun
Hkjkjk
Yarın sınavım var birazcık işim bitince sallarım senin burcunu da😅
Tamam laödjlahs
Terazi
Nö
Koç
Yay
Ya sussana sen benim daha 10 hakkım vardı
Kıyamadım
Jskfls
13 hakkın var yine çıkaramazsın
1-) ikizler
Nerden bildin lan 🙄
Bilirim ben
İyi salliyorsun ama tuttu
Sallamıyorum çünkü
Hı hı
Sana 7 hak 😂
Senin ki kaplumbağa bence 😬😬
Hayır 12
Hayır değil
1-) Kova
Yuh
Çok hızlı oldu zjkz
Hızlı stalkerım xmxlls
Gizli hesaba stalk 😬🙄😂😂
Evet
Yengeç?
Bu arada kaplumbağa olmadığımı kanıtlamış bulundum:)
Xdxd
Evet
Et ama bilemezsen döverim seni :D
Yio dövemezsin skxlşs
1-) ikizler
hahahaha yooo döverim :D unutmamış uyanık seni :D
Unutmamış mıyım gjhjg
Daha önce söyledin mi 😅
sus ayak yapma bana :D sahtekar :D
Vhgjg ayıp bee
ne ne zaman dedin ilk kez duyuyorum ayaklarını ben yer miyim sence :D
Ya hatırlamıyorum gjgjfj
Gittim profilinden buldum gjhg
Yükselenin de akrepmiş blhkh
sahtekar seni :D boşuna demedim sahtekar diye :P
Mckclsl
Dayak mı yiyeydim dmxlşs
hahhaha gerekirse yiyeceksin :P
Gerekemezz
Et ama iki hakkın var jdjdjjd
Hayır 12 mxlxşz
Jsjjsjs beşte anlaşalım
Hayır 12 mxlls
1-) Balık
Doğru bildin nsnsnsn
Hile yapmadın değil mi jdjdjsj
Bu oyunda her şey mübah smdlsş
Hadi öyle olsun jdjdjjd
😂😂
12 gayet adil bir sayı
Bence de öyle😺
1-) Akrep mi
maalesef
2-) Koç
akrepten çok uzaklaşma
3-) Terazi
evvet
Zaten üçüncü ya da ikinci tahmin hakkımda terazi ya da başaktan birini sallamayı düşünüyordum klxls
Burcumuz aynıymış
desene aynı cephedeyiz
Ahakdş doğum gününü de söyler misin dkxls
Belki aynı gündür🤪
21 ekim
Hayır bunu da tahmin et deseydin 23 derdim dkcls
Üff ilklerde tutturmam lazım sklxa
Aynı değilmiş
diğer herkesi tek seferde bilmişsin : D
senin ne zaman?
Şşt çaktırma onları zaten biliyordum dmclls
13
her şey mübah diyorsun : D
Dedim bile gjgjg
iyi günler : D
İyi günlerr
Evet tahmin?
1-) Balık
Alayım bir tahmin 🤔
1-Terazi
Yok artık hahah
Tekde nasıl bildin yahu
Soruna baktım
Aslında nicki görünce de şey oldu biraz
Peki peki. Tahmin için teşekkürler 😂❤️
Rica ederim 😅
Tamm
1-) akrep
Vayy yanlis 🙄
Sen 23 ekim misin knk
Hayır 13
2-) Boğa
Saka saka akrebim bildin :d
Vjvjg
Et len
Sen yaysınn seni biliyorum dmckşx
İnş doğru biliyorumfur dnxmsç
Doğru tabii
😂😂
Olur şeker
1-) Yengeç
Vilmswn ayıp olurdu 🤣
Mxkxls sen benimkini biliyor musun
İm şey şey hatırlamıyorum dhdbbd
Cbvnv o zaman bilemesem bana ayıp olmazdııı😺
Tamam ayıp etmişim 😭😭😭
Ndkcls
tm et
1-) oğlak
profilime bakılmış
Eheh gjhjh
öpşlm mi
Çok zor değil
1-) Kova
Doğru
Edebilirsiniz
1-) Oğlak
Doğru😀 Nasıl bildin?
Meslek sırrı🤪
Güzel😊😊
:))
Et bakalım
1-) Başak
maalesef
2-) Oğlak
Yine tutmadı😂
Dur daha 10 hakkım var
3-) Balık
Değil 😂
4-) yengeç bmbmb
Yine tutmadı jsjsjk
Ah bee xnxlz
5-) jova
Bu kezde olmadı jdjhd
6-) koç
Seninkini 12. de bulacağım. Zira o da büyük başarı bence gjhjh
jszj Koç da değil
7-) terazi
Değil🤷♀️
8-) yay
Sonunda jsjsj
Ya 12. de bulacaktım ben:(
dene bakalım.
1-) Oğlak
nerden bildin hemen? akjndsjkfd
Nasıl tutturdum ama dimi zöxşa
Hayır hayır kesinlikle profiline bakmadım smxlla
hile yapmışsın ama yaa sdjknkjdfş
Kim? Ben mi? Tövbe de😳😳
Ben hiç stalk yapmam nskdşdlcşd
Olur
1-) boğa
? Tahminleri alalım
Yay
Bilemedin
Akrep
11den vurdun.
Tuttu yani skxls
Kahinlik var gibi sizfe sanki hanımefendi
Wauw wauw beyefendi
Wauw slskfks
😂😂
Yükselenimi de bilirsen sana yönelip eğilirim saygıyla
Terazi
😶😶😶 saygıyla eğiliyorum.
Cidden mi😅
Manen diyelim.
Cıkcıkcık
Şapkamı önüme aldım ve ceket düğmemi ilikledim ama
He tamam o zaman 😺
Ben de senin burcunu 3 tahminde bileceğimi iddiaa ediyorum.
Hodri meydan
Benim burcum yazıyor görüşlerde
Okumadıysan dene
Boğa terazi aslan. Hangisi?
Terazi.
Bu sporda iyiyim ya. Hocam olarak teşekkür edelim sana
Yükselen bilirsen inanıcam
Oğlak, Kova, Yay hangisi
Hiçbiri
Tüh bu kadar öğretmişsin
Hdvdb
Biribinkini 8. de buldum