Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edeyim mii? Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ya tutarsa? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar uygulamadan giriyorum yani burçlarınızı bilmiyorummm Burcunuzu tahmin edeyim mii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin zaten çok kolay. Duygusalım çok :D 1 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl Et bakalım ipucu da vereyim de şansın artsın 😀 Çoğu kimsenin gıcık oldugu burçlardan biri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Herkesin burcunun görünmesi dışında sorun yok 😂😂 2 1 Yorumla XxEsma_47 Boğa +1 yıl evet hjsdhjklsdhjlsd Yorumla
TakoDayı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 İkizler +1 yıl Et Bakalım Tahminlerin Kuvvetli mi? ya da Etme ya da Et Veya Den Bilirsin Fark Etmez Etsen Olur Etmesende Olur ya da Merak Ettim Et Ya 🤫😝😹🔥 0 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Akrep +1 yıl Et bakalım, şeytan ayrıntıda gizli. :D 0 5 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Aslan Yorumla KılıçArslan08 Akrep +1 yıl Herkesin burcu gözüküyor simge olarak, nasıl tahmininde yanılabilirsin ki? Yorumla KılıçArslan08 Akrep +1 yıl Senin ki yengeç mesela, isminin yanında gözüküyor. Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Uygulama kullanıyorum ben Yorumla KılıçArslan08 Akrep +1 yıl Ben de tarayıcıdan giriyorum da, herkesin burcu gözüküyor isminin yanında burç adı altında sorulan sorular da oluyor sadece. Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok zorlanmayacağınızı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Edin bakalım bol şans 😃✌️ 0 1 Yorumla isimsizdiss Boğa +1 yıl Sitedeki doğum günüm doğru değil bu arada Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Burucumu tahmin et .. Hemen gidip uyuyacağım. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı. Tahmin etme. Akrebim. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% Akrep +1 yıl Kolayca anlarsın ne olduğunu da neyse et bakalım 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Belli zaten ama et bakalım 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet bekliyorum tahminini 😃 1 2 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl İkizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tutmadı 😃 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 719 cevap paylaştı. Tutmaz tutarsa ödülün var 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Aslan Yorumla khaixx Akrep +1 yıl Konu etiketini sonradan fark ettim 😂 herkesin burcu gözüküyor zaten 😒 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Gözükmüyor ben de diyorum neden kimse anlamıyor ağlıyorum hshsjshsj Yorumla khaixx Akrep +1 yıl Kusura bakma uygulamadan giren az kişi var diye tarayıcıdan giriyorsun sandım 😄 akrep Yorumla
Dessertsbaby Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% Yay +1 yıl Okey bebişkom 0 2 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Akrep Yorumla Dessertsbaby Yay +1 yıl Hiç sevmem akrep burcu, ben yay burcuyum. Yorumla
susucaniiim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Boğa +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Balık Yorumla susucaniiim Boğa +1 yıl Koç Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Terazi +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Terazi Yorumla Carlosroberto Terazi +1 yıl Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı. Et bakalım 😎 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla serseriibeyy Oğlak +1 yıl Anlamadım sağda bi burç görünüyor o sallama mı 😂 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Koc Yorumla windman107 Balık +1 yıl Balık yar Yorumla windman107 Balık +1 yıl Balık ya Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 Başak +1 yıl edenezsin 😁 0 1 Yorumla Egekarayılan Başak +1 yıl lan ben borcunuzu diyon sandim 😁😁😁😁😁 Yorumla
yasomina1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 İkizler +1 yıl Et bakim 😂 1 2 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Oğlak Yorumla yasomina1 İkizler +1 yıl Akrep maalesef 😢 Yorumla
Chelios34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 İkizler +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Gecekusu98 Yengeç +1 yıl Akrep Yorumla Chelios34 İkizler +1 yıl Teraziyim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Tahmin edebilirsin zaten çok kolay. Duygusalım çok :D
Et bakalım ipucu da vereyim de şansın artsın 😀 Çoğu kimsenin gıcık oldugu burçlardan biri
Herkesin burcunun görünmesi dışında sorun yok 😂😂
evet hjsdhjklsdhjlsd
Et Bakalım Tahminlerin Kuvvetli mi? ya da Etme ya da Et Veya Den Bilirsin Fark Etmez Etsen Olur Etmesende Olur ya da Merak Ettim Et Ya 🤫😝😹🔥
Et bakalım, şeytan ayrıntıda gizli. :D
Aslan
Herkesin burcu gözüküyor simge olarak, nasıl tahmininde yanılabilirsin ki?
Senin ki yengeç mesela, isminin yanında gözüküyor.
Uygulama kullanıyorum ben
Ben de tarayıcıdan giriyorum da, herkesin burcu gözüküyor isminin yanında burç adı altında sorulan sorular da oluyor sadece.
Çok zorlanmayacağınızı düşünüyorum.
Edin bakalım bol şans 😃✌️
Sitedeki doğum günüm doğru değil bu arada
Burucumu tahmin et .. Hemen gidip uyuyacağım.
Yanda yaziyor ya
Tahmin etme. Akrebim.
Tabii ki, tahmin alalım.
Kolayca anlarsın ne olduğunu da neyse et bakalım
bakalım bulabilecek misin 🤗
Belli zaten ama et bakalım 😅
Tutarsa ne istiyor sun
Edersen bira alicam sana
Tahmin et bakalim.
evet bekliyorum tahminini 😃
İkizler
tutmadı 😃
Evet deneyebilirsin bence 😊
Tutmaz tutarsa ödülün var
Olur
Aslan
Konu etiketini sonradan fark ettim 😂 herkesin burcu gözüküyor zaten 😒
Gözükmüyor ben de diyorum neden kimse anlamıyor ağlıyorum hshsjshsj
Kusura bakma uygulamadan giren az kişi var diye tarayıcıdan giriyorsun sandım 😄 akrep
Okey bebişkom
Akrep
Hiç sevmem akrep burcu, ben yay burcuyum.
Olur
Balık
Koç
Et bakalım
Terazi
oglak
Hadi tahmin et🙃
Et..
Et bakalım
Et bakalım 😎
Et bakalım
Et bakalım