Terazi - Koç - İkizler
Aslan - Yay - Kova
Boğa - Akrep - Oğlak
Yengeç - Balık - Başak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çapkınlık insanın içinden gelen karakterin olan bir şey elbetteki çu burç diyip susmak var ama bu karakter meselesi tamamen anlamadığım boğa burcunda akrep var diyemi bu kadar uçtu o yüzde =) orasıda mesele ama dediğim gibi çapkınlık tamamiyle insanın içinden gelen değişik bir tarz.
Terazi erkekleri yüzde bin beş yüz çapkın. Aksini iddia eden terazi burcu erkeğidir. 😆Zaten astrolog insanlar bile flörtöz derler.
İkinci sıraya akrep erkeğini koyuyorum. Buram buram seks kokan erkekler cinsel hayatı iyi gitmezse aldatır.
Cevap
11Cevap
Yay demeyen ya yay Burcu tanıdığı olmamıştır ya da yay Burcu’nun dikkatini çekmemiştir.
Derdi burçlardan anlayan bır arkadasım
Üniversitenin ilk yılı yay burcu bir sevgilim olmuştu. Benden ayrılıp akşamına birini bulmuştu. 😂Yıllar sonra ağzıyla itiraf etti. Benden önce de sınıfından bir kızla sevgili olmuştu. O kızla da benimle sevgiliyken mektuplaşmış.
Dikkatini çekemediğimi sanmıyorum. Ara ara hep konuştuk. Hatta askerdeyken beni aramıştı (aradan 5 sene geçmiş. "Ben, askerden sonra evlilik düşünüyorum. Sen, de düşünüyor musun?" demişti. Yani 5 sene az bir zaman değil. Ki zaten benden önceki sınıfından olan sevgilisiyle ayrılmadan önce de neredeyse dersten her çıktığında bizim yurdun önüne damlardı. Benden ayrılıp akşamına birini bulduğunda da her karşılaştığımızda selamlaşır konuşurduk. Ağız tadıyla bir ayrılık da yaşayamazdık. 😂😂
En çapkın burç yay ve terazi birincilikte yarışır onlarin ardından da ikizler ve kova takip eder
Terazi ikizler ve yay bence 😂 koç un terazi ve ikizlerle ne işi var yahuuuu😂😂
Kesinlikle terazi ve ikizler diyebilirim çok çapkın çok flörtözler
Yengecin liste de olmasını doğru bulmadım. Bizim neremiz çapkın 🥳
Ya şimdi yayın yaptığı sev kadar akrebin yaptığı sev sayısı kat be kat artar çarparsın sonra bölenlerine ayirirsin vs. Yani ben ikiside derim çünkü ikiside aşk olmadan yaşayamayan burçlar.
Şüphesiz terazi burcu çünkü flört sembolü zaten
burca bağlı oldugunu düşünmüyorum :D
yay herkesle konuşuyor
Akrep ve aslan olabilir
Kova ve Boğalar fena gibi
yaylar kalbi konya ovasından geniş.
yayların yazamamak bi miktar üzdü
erkek olarak terazi, balık, ikizler
Aslan ve koç gibi geliyor nedensiz
koçkoçkoçkoçkoçkoçkoç Allahın cezaları
Öyle deme ya sevgilim snskskkska
Kesinlikle akrep