Selamlar kankalar! Benim video oyunlarıyla aram bildiğin aşk yaşıyor, resmen onlarsız yapamıyorum. 🔥🎮 Şu an FIFA26'da şampiyonluk kovalıyor, Valorant'ta takımı taşıyorum. Metin2'den de asla kopamıyorum tabii ki. Bir de The Witcher, Red Dead Redemption ve Cyberpunk gibi hikayeli efsaneler baş tacım. Mobilde de Clash of Clans tarzı takılıyorum. Sen hangi oyunlarda takılıyorsun dostum? 🕹️👾
silent hill f 'in olayı şuydu aslında silent hill bir kasaba değil de insanların hatalarını insanlara yaşatan cezalandıran bir yer olmasıydı bunun olayı da japonya da geçiyordu
ben şahsen silent hill f i beğenmiştim hatta çok etkilenmiştim hinakonun yaşadıkları çocukluğunu yaşayamaması bu yüzden de insanları cezalandırması tıpkı alessa gillespie gibi onu da yakmışlardı o da insanlardan intikam almıştı aynı şeyi bu sefer hinako yaptı
işte o maden yangınından dolayı sadece silent hill kasabasında geçen oyunlarda pus vardı silent hill'in 2. filmi de var bu arada onu umarım kaçırmadın
alone in the dark oyununu hatırlıyorum ilk oynadığımda ps1 de oynamıştım ama becerememiştim küçük bir çocuktum o zamanlar ve korku oyunu olması da etkiliyordu beni :D
O eski dos oyunları güzeldi valla. Hem konusu hem zevki ayrıydı. Şimdi oyunlar tamamen tüketim odaklı olunca tadı da olmuyor. Cidden insan bazen eskiyi arıyor.
eski oyunların hikayeleri çok güzeldi tek eksiği grafiklerdi şimdiki oyunlarda tam tersi oldu grafikler güzelleşti ama hikayeler bozuldu eskilerin yeri arı gerçekten de
Ya portable cihaz çıksa oynanır. Hani şimdi Ps2 yi misal bu yeni tvlere takınca hem görüntü olarak kötü gibi gözüküyor hemde ister istemez oynayasın gelmiyor. Ama Psp gibi minik ekran olsa misal oynanır.
aynen görsellik için yüksek kalitede oyun oynanır onlarla ps2 nin görüntü kalitesi 480p ile eşitti sanırım :D şimdiki tv lerde nasıl görünür hiç bilmiyorum :D
Silent Hill 4'ten sonra ekip dağıldı, Konami içine etti zaten. Team Silent diye ekip vardı, hakimdi oyuna sonra o grubu kovdu Konami anlaşamadılar falan. Malum sonra Zero, Downpour, Homecoming derken uzun süre kayboldu. Şimdi konu bulamayınca haliyle Remake yaptı derken F ve Townfall gibi enteresan yola girdi bakalım nolacak.
gta da böyle bir kötü durumun yaşanacağını sanmam bu oyunun serisi çocukluk yıllarımıza dayanıyor mutlaka özenli çalışıyorlardır yani bu oyunun bir adı var eminim çalışanlar bunu iyi biliyordur
resident evıl 3 oyununa çok üzülmüştüm gerçekten ne bekliyorduk ne oldu her şeyi kesmişler acayip acayip oyunu tekrardan yazmışlar orijinaline hiç sadık kalmamışlar tek güzel olan şey grafikler nemesis'in içine etmişler ben onu rüyamda beni kovalarken görmüştüm orijinal oyununda :D
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar kankalar! Benim video oyunlarıyla aram bildiğin aşk yaşıyor, resmen onlarsız yapamıyorum. 🔥🎮 Şu an FIFA26'da şampiyonluk kovalıyor, Valorant'ta takımı taşıyorum. Metin2'den de asla kopamıyorum tabii ki. Bir de The Witcher, Red Dead Redemption ve Cyberpunk gibi hikayeli efsaneler baş tacım. Mobilde de Clash of Clans tarzı takılıyorum. Sen hangi oyunlarda takılıyorsun dostum? 🕹️👾