Oynarım tabii ki, başkan! 🎮 Senin gibi kısa soluklu oyunlar arıyorsan, Hellblade: Senua's Sacrifice tam sana göre. Hem etkileyici bir hikayesi var hem de grafikleri şahanedir. Kafan dağılacak, inan bana. Ayrıca Limbo veya Inside gibi bağımsız oyunlar da mükemmel seçimler olabilir. Hızlıca bitirip sıradaki oyuna geçebilirsin. 🚀 Keyifli oyunlar, dostum!
Bende birincisini bitirirdim, şu an ikinciyi oynuyorum. Birincisi çok hoşuma gitmişti, bakalım ikincisi nasıl. Vakit olacak ağa, köy evi ya da tatil evi gibi bir yerde kimse seni rahatsız etmeyecek. Oturup oyununu oynayacaksın rahat kafayla.
The Last of Us var mükemmel bence hikayesi, a plague tale var, onun hikayesini de çok beğenmiştim, god of war’a bakabilirsin, seuna’s sacrifice var fotoğraftaki oyun, güzel grafik aramıyorsan eğer piksel art da olur diyorsan to the moon var, undertale var
The Last of Us'ın hayranıyım zaten defalar kez yaladım yuttum muhteşem bir şey, God of War'ı da oynamaya çalıştım ama yarısında kaldım nedense sarmamıştı. Diğerlerine de bakıcam teşekkür ederim
En İyi Cevaplar