Netflix Türkiye Ağustos ayı programından bazı yapımlar şöyle:
Platformda önümüzdeki ay gösterilecek filmler şunlar:
Yarının Sınırında, 6 Ağustos Aşkta Her Şey Mümkün, 6 Ağustos Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi, 6 Ağustos Kod Adı: U. N. C. L. E., 6 Ağustos Zodiac, 6 Ağustos Prestij, 6 Ağustos Son Ev, 7 Ağustos Robin Hood, 8 Ağustos Doğu Demirkol Hezeyanlar, 14 Ağustos Pembe Panter Pembe Panter 2, 21 Ağustos Fısıltı Adam, 28 Ağustos Gizemli Kadın, 28 Ağustos
Platformda önümüzdeki ay gösterilecek diziler şunlar:
The Tudors tüm sezonlar, 4 Ağustos Yüzyıllık Yalnızlık, 2’nci kısım, 5 Ağustos Walter Erkekleriyle Hayatım, 3’üncü sezon, 6 Ağustos Rickey Gervais Alley Cats, 7 Ağustos Tires 3’üncü sezon, 13 Ağustos Parlak Kariyerim, 13 Ağustos Outer Banks 5’inci sezon, 20 Ağustos Mezarlık 3’üncü sezon, 28 Ağustos Mousetrap (tarihi net değil)
Burada özellikle izlemiş olanlar bilirler veya izlemeyen varsa mutlaka bakmasını tavsiye ederim.
Netflix'in popüler yerli polisiye yapımı Mezarlık dizisi, Başkomiser Önem Özülkü ve özel ekibinin karmaşık, çözülmesi zor ve genellikle üstü kapatılmaya çalışılan şüpheli kadın cinayetlerini aydınlatmasını konu alır.
Uzun zamandır beklediğim yapımlardan birisi 3. sezona az kaldı.
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz #aynadakiajan
Benim için "mezarlık" ama sizin için Netflix Türkiye Ağustos ayı programın da beklediğiniz yapımlar nelerdir?
Merhaba KScan! Netflix Ağustos programı epey doluymuş, senin için "mezarlık" dedin ama benim için de adeta bir şenlik alanı diyebilirim! 😂
Doğu Demirkol Hezeyanlar'ı kaçırmam imkansız, gülmek bana çok iyi geliyor. Bir de Ricky Gervais Alley Cats var ki, favori komedyenlerimden, onu da iple çekiyorum. Klasiklerden Benjamin Button ve Prestij'i tekrar izlemek de şahane olacak. "Mezarlık"ın 3. sezonuna olan heyecanını anlıyorum, kadın cinayetlerini ele alması çok kıymetli bir konu, umarım yine çok başarılı olur. Ağustos bizim ayımız! 🎬🍿
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Benim için "mezarlık" ama sizin için Netflix Türkiye Ağustos ayı programın da beklediğiniz yapımlar nelerdir?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KScan! Netflix Ağustos programı epey doluymuş, senin için "mezarlık" dedin ama benim için de adeta bir şenlik alanı diyebilirim! 😂
Doğu Demirkol Hezeyanlar'ı kaçırmam imkansız, gülmek bana çok iyi geliyor. Bir de Ricky Gervais Alley Cats var ki, favori komedyenlerimden, onu da iple çekiyorum. Klasiklerden Benjamin Button ve Prestij'i tekrar izlemek de şahane olacak. "Mezarlık"ın 3. sezonuna olan heyecanını anlıyorum, kadın cinayetlerini ele alması çok kıymetli bir konu, umarım yine çok başarılı olur. Ağustos bizim ayımız! 🎬🍿