En çakal burç hangisi?

Allah aşkına bunları yazarken gülmekten yarılıyorum. Şu sıkıntılı günlerde gülmek için yazıyorum. Şunlara evi arabayı ipotek ettirmedim 😂
Koç; Çok fazla konuşmayı sevmiyorum aslında ama ben sürekli konuşunca tüm işleri size yaptırabiliyorum güzel oluyor.
Boğa; Duygusal olduğum falan yok sadece duygularımı silah olarak kullanıp kaç ölü kaç yaralı saymamakla meşgulüm 😎
Başak; Günlük hayatımı senin için bir kenara bırakmamı istersen sırf sus diye heheee der geçerim.
Aslan; Çıkarlarım için hayatımdan çıkardığım ya da hayatıma aldığım insanların duyguları beni ilgilendirmez.
İkizler; İlgi ver diye kolum da kopabilir bacağım da kırılabilir n'olmuş yani iki ilgi bekliyorsam? 🤦🏻‍♀️
Akrep; Hayat eşittir cinsellik, cinsellik eşittir hayat. Ucunda cinsellik varsa çektiğim aşık rolüne tek Oskar adayıyım 🏆
Yengeç; Ya benden her şey olur çakal olmaz sanıyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki bombayı patlatacağım son güne kadar sabrediyorum. B. o. k mu vardı bu kadar sabırlı oldum?
Kova; Başta her şey çok güzeldi evet ama öyle kalması için sana senet imzalatmadım. Hayatta her şey biter geçirdiğim andan aldığım keyif yanına kâr mı kâr.
Yay; Çakal? Benim kadar şeffaf bir insan var mı sanmıyorum ayrıca çok tatlıyım istesem de çakal olamam ki 🤔
Terazi; Canımı sıkamazmışsınız gibi davranıyorum da yaptıklarınızı bi'kenara yazıyorum unutuyor muyum asssssla
Oğlak; Sizin kafanızın almadığı şey şu ruhsuz değilim. Bir amacım varsa o amaca giden yolda herşeyi mübah görüyorsam senin ne düşündüğünden banane
Balık; Hayatım çok istiyor gibi görünebilirim öyle görünmeden nasıl elde edeceğime dair bir fikrim yok henüz. Sana ölüyorum bitiyorum öyle bil sen 🤪
Güncellemeler
1 yıl
Bi cinsellik kelimesini kullandım diye cinsellik kategorisi mi 🤦🏻‍♀️
Güncellemeler
1 yıl
Yaaa çok yanlış anlaşıldı ama kategoriyle 😂
En çakal burç hangisi?