En az burcumuz kadar önemli olan yükselen burç, dışarıya karşı taktığımız bir maske, giyindiğimiz bir kıyafet gibidir. Burcumuz gerçekte kim olduğumuzu gösterirken, yükselen burç insanların bizi nasıl gördükleri ve tanıdıklarıyla ilgilidir. Yükselen burç kişinin yakın çevresini, fiziksel özelliklerini, imajını, kişinin diğer insanlar üzerinde bıraktığı ilk etkiyi, doğal savunma mekanizmalarını, çocukluk çağlarındaki yaşam koşullarını simgeler. Yükselen burcumuzu, insanları karşıladığımız evimizin giriş kapısına benzetebiliriz.
Yükselen burcun tespitinde doğduğunuz saat ve dakika önemlidir. Dolayısıyla bunlardan yola çıkarak yükselen burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😊
Aslında şahane bir potansiyeliniz var bu sitede. Diğer markalardan daha çok seçeneğiniz var. Neden sabit şekilde devam etmek yerine markanız için daha farklı projeleri buraya adapte etmiyorsunuz?
Aslan ya da basak olmali ama saati tam bilmiyorum ve kararsizim. Titiz, mantik yonu guclu biriyim, ayni zamanda icten ice saglam bir egom var, yukseklere tirmanma arzusuyla doluyum. Eee o zaman 😃
Yükselen burcun tespitinde doğduğunuz saat ve dakika önemlidir. Dolayısıyla bunlardan yola çıkarak yükselen burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😊
Yükselen burcun tespitinde doğduğunuz saat ve dakika önemlidir. Dolayısıyla bunlardan yola çıkarak yükselen burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilmiyorum, nasıl öğreneceğimizi de yazsaydınız keşke 😄
Teşekkürler @Falsepeti 🤗
Aslında şahane bir potansiyeliniz var bu sitede. Diğer markalardan daha çok seçeneğiniz var. Neden sabit şekilde devam etmek yerine markanız için daha farklı projeleri buraya adapte etmiyorsunuz?
@KızlarSoruyor ekibi size yardım eder bence? 🤔
Aslan ya da basak olmali ama saati tam bilmiyorum ve kararsizim. Titiz, mantik yonu guclu biriyim, ayni zamanda icten ice saglam bir egom var, yukseklere tirmanma arzusuyla doluyum. Eee o zaman 😃
Güneş burcum Oğlak.
Ay burcum Akrep.
Yükselen Yay.
Bu görüşüme katılmayan katıksız kim acaba ya😂😂
Evet biliyorum yükselen burcum oğlak. Güneş burcum aslan. Ay burcum yengeç :)
Evet biliyorum ama ne yukselen burcumun ozellikleri var nede normal burcumun. Sanirim dogum tarihim yanlis benim :))
Yükselenim kova ama söylediğin ilk izlenim gibi bir şey sanırım onunla bağdaşlaştıramadım.
Hiç bikmiyorum
10 Ocak. Sabaha karşı doğmuşum.
Yükselen burcunuzu bilmeniz için doğum saatiniz net olması önemlidir. 😊
Saat 5:30
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak yükselen burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😊
Bu kadar sorudan sonra, yanıt oldukça gülümsetti..
Boğa burcuyum ama yükselenim ne bilmiyorum
Bence Merkür burcu en önemlisi. Yükselenim Aslan ama Merkürum Başak 😏😂
Güneş burcum yengeç, yükselen akrep, ay burcum balık
Yarısını sallamışsın yükselenle alakası olmayan şeyleri de söylemişsin
Yay diye biliyorum emin değilim
Evet biliyorum, yükselenim akrep.
sanırım yay. ama yükselene pek bakmam.
Burcum koç yükselenim terazi
Evet, burcum boğa yükselenim yengeç.
Burcum kova. Yükselenim akrep.
Benimde😂
Pişti olduk 😂
Akrep yükselen akrebim.
yükselen burcum balık.
Bilmiyorum
Yükselen burcun tespitinde doğduğunuz saat ve dakika önemlidir. Dolayısıyla bunlardan yola çıkarak yükselen burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.
Bilmiyorum🤷🏻♀️
Kova
Burcum oğlak, yükselenim ikizler
Boğa
Evet biliyorum, Boğa
Evet yengeç
Biliyorum
Bilmiyorum
Kova
Evet yay
Akrepmiş
Evet , oğlak