Akrep burçlarının en bilinen özellikleri, güçlü karakterleriyle girdikleri ortamda dikkati hemen üzerlerine çekmeleridir. Aslına bakılırsa çoğu Akrep burcu insanı, sessiz ve az konuşan insanlardır. Olayları iç dünyalarında yaşamayı tercih ederler. Bu sebeple düşüncelerini hiç bir zaman tam olarak anlayamazsınız.
"Akrep burcu" deyince aklınıza gelen ilk üç şey nedir?
İntikam geliyor aklıma ilk başta, intikam alamazlarsa kendine zarar veriyorlarmış, iğneleyerek heralde sokuyorlar, kendilerine nasıl zarar veriyorlar onu bilmiyorum ama hep duyduğum şey intikamçı bir burç deniliyor artık ne kadar doğru bilemem, Allah akrebin şerrinden korusun bizleri anacığım.😀 Birde benim anlamadığım şey neden su gurubuna giriyor bu burç suda yaşamıyor ki akrep?
Evet ilk gelen şey az konuşmaktır. Ama samimi oldukları arkadaşlarına karşı susmayı bilmezler çok güzel eğlenmesini bilirler.. İç dünyaların'da yaşamaları biraz da yengeç burcu ile benzerlikleri var. Bu kötü bir şey değil ama her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bunun da zararı olabilir 🙄 Samimi ve içten bakışları insanın aklını bulandırır gerçekten.. bu bakışlarda insan kendini kaybeder :)) 😊 🌸✨🌸
Akrep burcu diyince aklıma sadece kıskançlık geliyo kendimden biliyorum çünkü kıskanınca aşırı deliriyorum gözüm birşeyi görmüyo birde aşırı sinirliyim çok şüpheciyim küçücük bir şeyden şüphe duyarım ama sevince çok severim deli gibi sahiplenirim gözüm ondan başkasını görmez aşkta çok fedakar biriyim her hatasını görmezden gelirim sırf sevdiğim için çok kez bile olsun şans veririm