Astroloji & Burçlar En nefret edilesi karşı cins burcu hangisi? beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor En nefret edilesi karşı cins burcu hangisi?- Oğlak, Balık ve Yengeç burcu erkeği seçimim. Burcunu öğrendiğim an bye bye diyorum. Koç erkeğini severim, Akrep severim, Boğa candır, Terazi iyidir. 👍🏻Dipnot: Terazi burcuyum. Yükselen burcum Kova, Ay burcum Aslan. 😎#beyazorkidem😘 En nefret edilesi karşı cins burcu hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 977 cevap paylaştı. Burçların tam içeriğini bilmediğim için birşey diyemem gadası. Bana göre insanın kalbinin güzel olması gerekiyor 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% Kova +1 yıl Yürektir insanı yaştan ve gizleridir yürekteki yaşamı anlatan ben burca değil gizlerden okuduğum yüreğe bakarım.. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. Başak erkeği olarak, Terazi kızlarından nefret ederim. 2 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% Başak +1 yıl İkizler, hem çok uyumlu hissettiğim aynı zamanda da dövülesi bir burç. 2 1 Yorumla drzola İkizler +1 yıl Merhaba ben ikizler kskslakfjlda Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% İkizler +1 yıl Burçlara göre nefret etmiyorum, edeni de ne bileyim. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% Balık +1 yıl balık erkegine ayıp etmeyin :)))hic burclara baglamam insan davranislarını ama ikizler hatunlarinin hakikaten nerde nasil davranacagini kimse bilemez :) 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% Boğa +1 yıl Başaklar -İkiziler gördüğüm an 0 1 Yorumla Zehratsr1 İkizler +1 yıl İkizler burda kaçabilirsin 😂😂 Yorumla
FizyoterapistBey35 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Akrep +1 yıl Boğa ve kovaları hiç sevmiyorum.. İkizleri de eh işte, bazen dengesizlikleri tutunca hayat enerjimi sömürüyorlar.. Diğer burçlarla bir sorunum yok. 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% Başak +1 yıl İkizlerden, terazi erkeklerinden, balik kadınlarından nefret ederim. 1 0 Yorumla
CaNRaS Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 37% Akrep +1 yıl Ben akrebim nefret ettiğim ikizler ve oğlak. sevdiğim terazi aslan balık koç 0 0 Yorumla
şükran2323 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% Başak +1 yıl Boğa boğa ve boğa ve boğa ve boğa (hisler karşılıklıdır boğacım:;) 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Burçlarla ilgilenmiyorum pek 1 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% Boğa +1 yıl Hiçbir burçtan nefret etmiyorum.😊 1 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% Akrep +1 yıl Akrebim kovalar ile pek anlaşamıyorum sanırım 1 0 Yorumla
Gizlikız123sfcgb Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Terazi +1 yıl Bence kesinlikle akrep ve başak allah benden uzak tutsun yani 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Hepsini sevebilirim hepsinden nefret edebilirim 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Terazi +1 yıl Akrep ve başak allaha yakın olsunlar. 1 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% Aslan +1 yıl nefret demiyelim de cins olarak BAŞAK diyim 0 0 Yorumla
Olamamasla Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Oğlak +1 yıl Ben koçlarla ve akreplerle anlaşamaıyorum kovayım 1 0 Yorumla
seymaaadlsd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Aslan +1 yıl Bence oğlak erkeği ve akrep kadını duygusuzdur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yay diyorm 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. ikizler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Burçların tam içeriğini bilmediğim için birşey diyemem gadası. Bana göre insanın kalbinin güzel olması gerekiyor
Yürektir insanı yaştan ve gizleridir yürekteki yaşamı anlatan ben burca değil gizlerden okuduğum yüreğe bakarım..
Başak erkeği olarak, Terazi kızlarından nefret ederim.
İkizler, hem çok uyumlu hissettiğim aynı zamanda da dövülesi bir burç.
Merhaba ben ikizler kskslakfjlda
Burçlara göre nefret etmiyorum, edeni de ne bileyim.
balık erkegine ayıp etmeyin :)))
hic burclara baglamam insan davranislarını ama ikizler hatunlarinin hakikaten nerde nasil davranacagini kimse bilemez :)
Başaklar -İkiziler gördüğüm an
İkizler burda kaçabilirsin 😂😂
Boğa ve kovaları hiç sevmiyorum.. İkizleri de eh işte, bazen dengesizlikleri tutunca hayat enerjimi sömürüyorlar.. Diğer burçlarla bir sorunum yok.
İkizlerden, terazi erkeklerinden, balik kadınlarından nefret ederim.
Ben akrebim nefret ettiğim ikizler ve oğlak. sevdiğim terazi aslan balık koç
Boğa boğa ve boğa ve boğa ve boğa (hisler karşılıklıdır boğacım:;)
Burçlarla ilgilenmiyorum pek
Hiçbir burçtan nefret etmiyorum.😊
Akrebim
kovalar ile pek anlaşamıyorum sanırım
Bence kesinlikle akrep ve başak allah benden uzak tutsun yani
Hepsini sevebilirim hepsinden nefret edebilirim
Akrep ve başak allaha yakın olsunlar.
Oğlaklar la aram iyi değil
nefret demiyelim de cins olarak BAŞAK diyim
oğlak burcu sahibi dilek karaer
Ben koçlarla ve akreplerle anlaşamaıyorum kovayım
Ikizler