Ben eskiye göre her iki tarafta da ciddi bir düşmanlık artışı olduğunu düşünüyorum.
Kadınlarda erkek düşmanlığı daha fazla
Erkeklerde kadın düşmanlığı daha fazla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben eskiye göre her iki tarafta da ciddi bir düşmanlık artışı olduğunu düşünüyorum.
Hiçbir kadın, benim düşmanım olmadığı gibi hiçbir kadın da müttefikim değildir. Bir kadın olsa olsa ya sevgilim ya eşim olur ya da hiçbir şeyim olur.
Kadınlara düşmanlık etmek bir cahiliyye geleneğidir ve kadınlara düşmanlık eden eden erkekler aciz ve aptaldır. Nasıl mı?
Siz kadınlar, kendinizi ne olarak görüyorsunuz. Dünyayı yöneten Neoconlar olduğunuzu falan mı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz. Nedir sizin reel politikteki karşılığınız?
4 milyar kadın biraraya gelseniz bırakın bir imparatorluk ya da devlet olmayı bir şehir bile inşa edecek gücünüz yok. 4 milyar kadın biraraya gelseniz dünya ticaretine hükmedecek bir dehanız yok.
Hiçbir kadın melek değildir, hiçbir kadın şeytan da değildir. Bu tür uç kavramlarla kadınlarla idealize etmek, eril enerjisi düşük ve yetişkin olamamış oğlanların işidir.
Kadınlar, erkeklerin emeğiyle, yeteneğiyle, hırsıyla, zekasıyla var ettiği dünyada hazıra konmuş konfor bağımlısı varlıklardır.
Kadınlar erkekleri bozamaz ya da kötü yola çekemez. Kadınlar para gibidir. Kadınlar sadece toksik erkeklerin potansiyelinde baskıladığı kötülüğü ortaya çıkaran bir turnusol kağıdından ibarettir.
İlkel içgüdülerini eğitebilmiş, hormonlarının esiri olmaktan kurtulmuş, kavramı, çerçevesi, duruşu ve vizyonu olan bir erkeğe dünyada hiçbir kadın zarar verip kötülüğe çekemez.
Konuyla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Kadınsız yapamıyoruz işte erkekte olsak bize sahip çıkıp bakıcak birisi lazım.
Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok, kendi adıma konuşayım yalnız yaşayabilsemde hayatımda bir kadının olmaması beni üzüyor. Hormondan mıdır fıtrat mıdır bilmiyorum ama kadınlara bayılıyorum ve çokta sadık birisiyimdir. Eşim olmasını ve ona en iyi şekilde bakmayı, en iyi hayatı verebilmeyi çok isterim. Şu anda saat 02.00 ye geliyor ve bı kadına sarılıp yumuşak teninde huzur bulmayı ve bana güvenmesini, onu sahiplenmeyi çok istiyorum
Çok uzun oldu ama eşim olsa bebek gibi bakarım, ağır başlı, zeki, ben olmasam da ortamı domine edebilen kızlara bayılıyorum
Gerçekten çok güzel canlılarsınız, birbirinizin kıymetini bilmiyorsunuz
Şu zamanda erkeklerde kadın düşmanlığının kadınlarda erkek düşmanlığından daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bunu, sosyal medya ve gündelik hayatta fazlasıyla gözlemliyorum. Kadınlar genellikle savunmaya geçiyor; erkekler ise daha açık bir şekilde öfke veya küçümseme gösteriyor. Ama maalesef bu kutuplaşmanın kimseye faydası yok, sadece iletişimi zorlaştırıyor. 😕
Cevap
3Cevap
Erkeklerde kadın düşmanlığı olmaz. Olsa olsa küçümseme olur.
Kadınlardaki erkek düşmanlığı saf düşmanlıktır.
kadınlar erkeklerden nefret ediyo nett
Hepsinin farkı yok
Nettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?