İsimlerin karakterle/kişilikle alakalı olduğunu düşünüyor musunuz? Yani tıpkı burçlara inanmayan insanlar var ama birbirlerine benzeyen özellikleri var. İkizler burcunun bi anı bi anına uymaması, Boğa burcunun inadı, Akrep burcunun ateşli olması gibi gibi. Ben bazen düşünüyorum. Bazı isimler var, misal Gülizar gibi 😃 çenebaz oluyorlar genelde, sonra Merveler adı çıkmış dokuza inmez sekize. sen bence günün Sözü ol:
'Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.' - A. Einstein ✌️
Sizce hangi isme sahip olan karşı cins genelde itici olur?
Dünya ve çevremiz canlı yetiştiren bir tarla gibidir. Bunlardan dolayı maruz kalınan tüm şartlar kişiliğin oluşmasına katlı sağlarlar. Maddi durum, çevrenin genel kimliği ve davranışları, doğal şartlar, yüzün ve bedenin aldığı şekil , beslenme , medya, okul, siyaset, konulan isim... her şey kişiliğe etki eder. Suça, geçimsizliğe ve şiddete meyilli tipler yüzlerine bakılarak bile tespit edilebilir. İsim deyip geçmeyin mutlaka kişiliğine ufak bile olsa bir katkısı olur.
Burclar konusunda sana katılıyorum insanların karakter özelliklerini yansıtıyorlar ve Akrep burcu kadını harbiden 100/100 Ateşli oluyor. İsminlerde öyle misal Hatiçe 😂 çok uyanık ve gözük açık oluyorlar genelde bu isime sahip olanlar isimlerde kişilerin karakter özelliğini yansıtıyor aynı şekilde
Hayir değil. Benim tanıdığım Merve'ler gül gibi insandı. Isim olarakta kulağa cok hos geliyor. Merve deyince aklima her zaman genc kadinlar geliyor. Merve isminde yasli insan yok gibi hissediyorum. Merve Teyzeee ordamisinnn. Bak kulaga ne kadar tuhaf geliyor degilmi. d
İsimleri kişilerle özdeşleştirdiğimiz için aynı burçlarda da olduğu gibi onları istediğimiz gibi görmeye meyilli oluyoruz.(Tepkisel Koşullanma) Burçlara inanıp inanmamak senin için kimsenin söyleyemeyeceği bir şey eğer inanıyorsan inanıyorsundur bu kadar.
İsim bana göre eşyalar ve hayvanlar da da var sahiplendiğimiz hayvanlarında isimi var çoğunlukla dış görünüşüne göre isim koyarlar ama yeni doğan birisine verilen isim sadece bana göre diğer bebeklerden ayıran bir özellik kadar bana göre tabi