Davranış vb. her şey olabilir, şikayetlerinizi sıralayın
Çok makyaj yapmaları
Egoları tavan olması
Sürekli ilgi istemeleri
Davranış vb. her şey olabilir, şikayetlerinizi sıralayın
Çok makyaj yapmaları
Egoları tavan olması
Sürekli ilgi istemeleri
Soğuk olması , sinirlenmesi, kriterleri olmaması, fazla kriteri olması, geçmiş sevgililerinin uçuk tipler olması, kabalık, hep siyah giymesi, spor yapmaması, spor diyince aklına sadece fitness gelmesi , kendi ağırlığını kaldırırken zorlanması, bakımsız olması, kıllı olması, yeniliklere kapalı olması, aşkını belli etmemesi , özel hissettirmesi, yemeği ortak ödemeyi kabul etmesi, evlenince kadın da çalışmalı diyip kendisinin yemek bile yapamaması, esnek olmaması, fazla sessiz olması...
Esmerlik, zayıflık, kilo, büyük burun, kıvırcık saç.
Yani 70 kiloysa 70 kiloyi rahatça taşıyabilmek ve kadına çalışmasını zorunlu kılması
Abartı değil bu
Neyse
Trip atmaları, sorun cozmek yerine sorun çıkarmaları, net olmamaları, aynı anda birden fala yedek kulübe oyuncusu gibi birden fazla kadınlarla konuşmaları, ilk mesaj da sanki yıllardır tanıyor gibi mesaj atmaları, bazıları parasına güveniyor bir ego var burdan Mars'a, sadık olmamaları, ilsikisi olupr bekar gibi davranmaları, ciddi ilsiki istiyorum diye gezip ciddi biri çıkınca ay ben hazır hissetmiyorum demeleri...
Hahaha ya siz iyi misiniz samimiyeti aşan ne ilk msjlar var ilk mesaj da insna bı çekinir yapmayın ağır geldi ise yorumu kaldırın beni yormayin
Hahaha
Buna sadece gülerim
Eleştiriye açık briiyom ama hiçbir adam da benle senle benli konuşmaz burdan yazamayacyim şekilde tanımadığı birine yazamaz ilk anda samimi olmak doğru değildir
Bence siz birwz öz eleştiriye açık olun siz niye bu kadar ustunuze alındınız ben genel komustum
Neyi inkar ediyoruz diyorum ben ilk yazdığım şeylerin arkadasindayim ya valla siz ne isterseniz onu düşünün sizinle uğraşmam ben iyi gunler
Bakın beyefendi erkekler ilk mesaj da o kadar hadsiz msjlar atıyor ki bu samimiyeti bırakın kırmızı cizgileri aşıyor o yüzden haklı degilsinjz şimdi ben +18 konuşma tarzları j buraya yazmak istemiyorum ama siz beni anlayın tamam siz sordunuz ben cevap verdim herkesin kendi görüşü tabikide saygım var iyi günler
Yani ilk mesaj dedim ama ben ilk mesaj belki ben konuşmak istemiyorum zamanla samimi illla ki olur siz beni anlamamk için baya üstün bir çaba harcadınız ben napiyim sizede iyi günler
Tirnaklari uzun olmasi. kenrinden once sigara kokusu gelmesin. (Burnum hassas her kokuyu aliyorum) . Asiri kufur ( yerinde edilen kufur siir gibidir orasi ayri.) Sevguli degil dimi genel olarak sokakta gorup iitici buldugumuz.
Cevap
7Cevap
ilgisiz, umursamaz/ gamsiz olmasi. yalan söylemesi ve her gördüğü karşı cinse yürümesi.
Ben egoya gelemem yukardan görmeler kendini falan bana göre değil
İnatlasarak flört etmeleri
İtici ama çekici
tırnak, sigara, makyaj ve küfür etmesi kişisel temizliğe de ônem vermeli
Küfür, kız düşkünü olmaları
Sinsi ve kontrolcü olmaları
sigara ve ağıza yakışmayan küfür.
Mesela tırnak ve sigara
herseyi senden beklemeleri net ilk sirada
Varolmaları
Babamı sevmiyorum ve beni annem doğurdu babam değil
İlla sevişmek gerekmiyor