- Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılTerazi kadar vefasız yoktur. Sebep yokken bile satar. Koç işi gücü höt zöt ve ben bilirimcilik. Aslan için en iyisi hep kendisi. Başak olmadık herşeyden kavga çıkarır. İkizleri anlatmama gerek bile yok. Akrep sevdiğine bile zarar vermeye programlı adıyla bu kadar münhasır bir burç yoktur sanırım. Yay sorumluluk nedir bilmez, yanında ölsen ancak "ben ölüyorum" dersen farkeder. Kova zaten lanet bir burç herkesle sidik yarıştırmaktan başka derdi yok. Oğlak korkak kendi nefsini düşünen bir burç. Gene ne warsa boğada war ama onunda kötüsü yukardakilerin hepsine kök söktürür. Ölün lan hepiniz :D
11 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi burçsun
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeyim yerindeyse "ıyyy hiç sevmem" denilen ve çoğunluğun tırsıp uzaklaştığı burç olan İkizler. Yani şu burca sahip olup kaç kadınla konuştuysam %95'i aynı şeyleri söyleyip durdu.
02 Yorumla- +1 yıl
@ehhhhh Çoğunluk öyle görmüyor işte.
+1 yılBalıkkkkk. hep iyikalpli oldukları söylenir ama tamamen pembe yalan. Şimdiye kadar çevremdeki balıklardan hep zarar gördüm. Hatta düşmanlarım genelde balık burcundandırlar.
00 Yorumla
+1 yılOğlak.
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😄
- +1 yıl
Sana katılıyorum ☝️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. En uysal, sevilesi burç boğadır.😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkes ikizleri gömecek. :)
Ben de ikizler diyorum bir de akrep. :)54 Yorumla- +1 yıl
Bu ikizlerden alip veremedigi ne insanlarin acaba 😔
- +1 yıl
@Sevdalı-can bende ikizlerim :/
- +1 yıl
Bence eglenceli bir burc insanlar bizi anlamiyor 😊
- +1 yıl
@Sevdalı-can kesinlikle katılıyorum. :)
Bir akrep olarak özellikle aslan ile anlaşamıyorum ve huylarını karakterini begenmiyorum çok zor ve yorucu bir burç. Balık ile güzel anlaşıyorum
30 YorumlaŞimdi fark ettim de genel olarak yay burcu ile insanların alıp veremediği bir şey yok. Gayet sevilesi insanlarız heralde.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Benim Burcum Bu Kimse benden nefret etmez :D
https://i.hizliresim.com/ODV1Z4.jpg02 Yorumla- +1 yıl
ben ederim.
- +1 yıl
@İki-Deli-Sen-ve-Ben İnsanına göre değişir genelleme yapmamak gerek.
Bilmem hiçbir kıza burcunu sormadım yani anlaşamadıklarıma.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIkizler ve kova burcu kadınını sevmiyorum. Başak burcuyum
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) soruya cevap veriyorum dislike atiyorsunuz. Ben hiçkimsenin görüşüne -1 vermedim sevmeyebilir beni sevmek zorunda da değil kimse. Bu yaptığınız çocukça davranış bile itici bilmem farkında mısınız
Cevap sahibi+1 yılKova burcusun galiba. Yorumsuz -1 atanlar da ikizler :D
Cevap sahibi+1 yılSanki seni sevmiyorum dedim bu ne kızgınlık 😁 teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBütün kadınları demedim. O burcun bazı özellikleri var sevmediğim herkes taşımıyor sonuçta. Senin şahsınla bir derdim yok adını bile kullanıcı adından görüyorum sadece doğru olup olmadığı belli değil. Nasıl sevip veya nefret edebilirim ki
+1 yılBence ikizler yani ikizler gerçekten herkes tarafından sevilmeyen burçlardan biri bir de aslanı sevmiyorum ama yengem aslan eşimde ikizler burcu 😂
10 Yorumla
+1 yılAa oğlak demişler çok şaşırdım. Oğlak erkeği tüm burçlar arasında en adam olanıdır benim gözümde. Soruya gelirsek koç erkeği olabilir.
26 Yorumla- +1 yıl
Sadıklar, dürüstler, netler tek kötü huyları kıskanc ve biraz sıkıcı olmaları onun dışında her huyları güzel.
- +1 yıl
Bende oğlagım 😇😇😇
- +1 yıl
+1 👍🏻👍🏻👍🏻
- +1 yıl
o ozelliklerin hepsi yengecde var yengec olmasa diyer burclarin adamliktan haberi olmiycak
+1 yılİkizler derdim ama mükemmel olan ikizler de var. Balık diyorum doğru düzgün şaka yapamıyorum her şeye kiriliyorlar
00 Yorumla
+1 yıl6 yillik evliligimde aslan burcu kadininin asiri egoist narsist davranislari beni tüketti ve sonuc bosanma
05 Yorumla- +1 yıl
Kensin diyorsun entrikalar falan ozaman sen hakediyorsun aslan abiyi :)
- +1 yıl
Yani bu aslanlarda disiside erkegide ayniymis :) simdi seni daha iyi anladim
- +1 yıl
aynen aslan kadinlari iyi degil
+1 yılSıkıntı yaratan her burç olabilir diyecektim de kızların çoğu boğa yazmış, bu boğalar netti size be :D
00 Yorumla
+1 yılTamamen burç yetmez... etki eden bir çok faktör var kişiliğe... birinden nefret etmem... hayatımda olmaz...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım ikizler burcusun :)
ama inan bana bunun tek cevabi var :)
ikizler.02 Yorumla- +1 yıl
:) hic bilmem burclari ama ikizler bunu biliyorum
+1 yılKesinlikle Aslan burcu erkeği. İkizler burcu olarak aslan erkekleriyle hiçbir şekilde anlaşamıyorum. Kendini beğenmiş halleri, dünyanın kendi etrafında dönüyor olduğunu düşünmeleri, bencillikleri beni sinir ediyor.
30 YorumlaHerkes ikizleri gömdüğüne göre bir anormallikleri var. d
20 Yorumla
+1 yılKoç burcuu. Nefret ediyorum koç burcu merhametsiz koç erkeklerinden. 🐑
10 YorumlaBence Aslan erkeği çok egoist olduklarını düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Klasik cevabımı yazayım söfkdd boğa balık başak akrep söfkdmd
13 YorumlaNefret ettiğim bir karşı cins burç yok ama aslan burcu ile pek anlaşamam
10 Yorumla
+1 yılBir ikizler öğrenmişsiniz neyi var ikizlerin burcun özellikleri ni bile bilmeyenler ikizler demiş
19 Yorumla- +1 yıl
Helal bacim valla tebrikler, ikizler kadar eglenceli burc mu var ya
- +1 yıl
ikizler kadar ikiyuzlu kadar bir burç var mı Allah aşkına?
- +1 yıl
Tamamen tanimlama hatasi, iki yuzlu degil, cok karakterliyi tercih ederim mesela.. hani kimi insanlarda bir tanesi bile zor bulunurken ikizler burcunda min. 2 karakter oluyo 😊
- +1 yıl
@Sevdalı-can minimum 2 tane olması bile hata zaten. Çiftkarakterli olmanın savunulacak bir yanı yok bence.
- +1 yıl
İkisi de karakterli olduktan sonra haklisin savunmaya gerek yok
- +1 yıl
Allah aşkına genelleme yapmayın ikizler burcu birinde iki yüzlülük bulduysanız o burçtan olan herkese iki yüzlü diyemrzsiniz
- +1 yıl
yani biz kendimizden mi uyduruyoruz? tüm astrologlar ikiyüzlü çiftkarakterli olduklarını söylüyor ona ne diyceksiniz? Ben de onlara katılıyorum çünkü real hayatta ikizler burcundan tanıştıklarım ikiyüzlü çıktı.
- +1 yıl
Burçlara ben de inanırım ama körü körüne bağlı olmayım biraz da karakter meselesi iki yüzlülük benim tanıdığım ikizler olan kişilerin bazıları iki yüzlü bazıları değil
Yani kısacası bütün ikizler burçlarına iki yüzlü diyemezsiniz
- +1 yıl
bütün ikizler burcu ikiyüzlü değil zaten. ama çoğunluk öyle gibi
+1 yılİyi ya başka az çıkmış herkes başak demiştir dedim bu iyi oldu sshsh kız burcu bilmiyorum kötü olan çok kız burcu tanımadım 😂
00 Yorumla
+1 yılInanmayin bence bu burçlara insanlari tanimadan burçlarla yargiliyolar
10 Yorumla
+1 yılKova. Memnuniyetsiz, dengesiz, bir anı bir anını tutmayan, umursamaz oluyolar 😒
10 Yorumla
+1 yılBoğa ve aslan... Ama ben insanları burçlarına göre yargılamam..
10 Yorumlaaslan burcu kesinlikle. bu kadar egoist kendini beğenmiş bir burç daha olamaz.
32 YorumlaBurclara gore insan yargilamadigim gibi kimseye burcunu da sormam.
10 YorumlaAkrep kadını
Arsızlık, şıp sevdilik, kincilik, şüphecilik
Ne kadar pislik varsa hepsi akrepte34 Yorumla- +1 yıl
@1başak ahhah. :D :D Burçların bir bilimsel açıklaması yok, gerçek değil (miş) onlar..
+1 yılNormalde burçlara takılmam ama başak burçları cinsiyet farketmeksizin başıma bela.
01 Yorumlaben koc burcuyum her burc benden nefret eder bende kendi burcumda dahil hepsinden 😏
00 Yorumla
+1 yılAslanım
Aktüellerden nefret ederim sinsi yilanlar🐍01 Yorumla- +1 yıl
Akrepler kinci ve sinsidir
Biz aslanların mertlik yalan soyleyememe huylarını iyi kullanırlar dikkat edin sinsilere🚫🚫
+1 yılkoç ile balık mükemmel anlaşıyor gerisini bilemem :)
00 Yorumlakova erkeği. gereksiz özgüven, gereksiz elitlik, gereksiz küçük dağları ben yarattım tripleri...
00 YorumlaBir aslannnn olaraktan akreppppten nefret ediyorum...
04 Yorumla- +1 yıl
Niye herkes akreplerden nefret ediyo bu kadar
- +1 yıl
@beyzanuriyiyol kavgacı çünkü.
- +1 yıl
Öyleyiz ki sebebi var durduk yere kimse kimseye saldırmaz
- +1 yıl
@beyzanuriyiyol her insanda sinir vardır. Ama her şeyede sinirlenip ortalık yakılıp yıkılmaz.
+1 yılburçlar sadece ihtimaldir. burçlara göre yaşama kendin için yaşa...
00 Yorumla
+1 yılbilmem balık burcuyum ben genelde tum ınsanlar uzdugu ıcın benı tum burclar :D
00 YorumlaKadınlarda ikizler erkeklerde akrep ve balık ığrencler
00 Yorumla
+1 yılYay burcuyum ama genel olarak tüm burçlarla iyi anlaşırım...
00 Yorumlaoğlak burcuna laf söylemeyin bence en mükemmel ve de sonuna kadar sevebilen bir burçtur. nefret edilesi varsa ikizler ve de akreptir.
10 YorumlaBurçlardan pek anlamam ama hoşlandığım kız şu an akrep ben ise oğlağım bakalım ne olacak :)
015 Yorumla- +1 yıl
Bende kolay kolay güvenmem , zaten direk sevgili olalım demeyeceğim kendisine gerekirse 1 yıl bile olsa konuşalım diyebilirim. Çünkü hislerimden eminim. şu an bile olsa başka kızlara bakmıyorum. Çok güzel bir kız görüyorum mesela ama aldatıyomuş gibi hissediyorum o sebeple direk kafamı çeviriyorum.
- +1 yıl
Garanticilik konusu kesinlikle doğru zaten 1 yıl görüşmemek benim işime gelir. Normalde 4 yıldıe sigara kullanan biriydim ama kız kullanmadığı için 3 haftadır 1 tek dal bile içmedim. Bir yıl konuşmak da işime gelir açıkcası :) aslında şu an bile açılmamayı düşünüyordum en iyi halimle çıkmak için ama başkası açılırsa diye aceleye getiriyorum. şu an kız için yaptıklarım , çalışıyorum mesela giyim kuşam için para lazım , 3 haftadır sigara kullanmıyorum , yarın spor aktivite olsun diye kickboks salonları ile görüşeceğim. Aynı zamanda para da biriktiriyorum. Aslında hepsi kız için olsa da işime yarayan şeyler :) Bir nevi hayatıma girmeden de bana iyi geldiğini söyleyebilirim :)
- +1 yıl
Pazartesi yapacağım sadece başlangıç olacak belki arada yine ufak sürpriz yapabilirim ama en önemlisi 25 ekim de olacak doğum gününe denk geliyor. Büyük bir demet gül (100adet) düşünüyorum. Yanında da sıfırdan başlayarak bu 4-5 ay da neler düşündüğümü ne olduğunu anlatan güzel bir mektup ve en sonunda da telefon numaramı bırakacağım. Hiçbir şekilde dönmez ise 1 veya 1,5 sene sonra en iyi halimle çalıştığı yere bedavaya da olsa çalışmaya gireceğim. Belli bir samimiyet olduktan sonra kendimi tanıtmayı düşünüyorum. Hayatım da ilk defa bu kadar uğraşıyorum daha da kabul etmez ise zaten defolsun gitsin :D
Aslanlar zor insanlar oluyolar.. ben pek geçinemiyorum.
10 YorumlaKova olarak kova diyen herkese hak veriyorum acinizi paylasiyorum ama iste elden ne gelir
10 Yorumla
+1 yılYok yaa biraz huysuz bir balık burcu var ama olsun o kadar da :)
00 Yorumla
+1 yılOğlaklar en sevilesi ve kendi burcum terazi🤗🤗gerisini bilmem
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcu terazi burcu kadın bende nefret otesidir
00 Yorumla ya hangi burctan nefret ediyorum bilmem ama oğlak severim. Sevgilim oğlak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemedim , burclar hakkinda bilgim yok
Nerelerdesin nemesis ya hic gorunmuyorsun bu aralar
Noldu siteden mi sıkildin01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlemlerime göre Oğlak erkeği candır 👍🏻
İkizler de yalan 👎🏻10 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmıyorum özelliklerini taşımayan oluyor çünkü.
00 YorumlaBalık burcu çok fazla hayalperest herşeyi abartan gereksiz triplere giren bir burç
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer burcu ayrı severim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aslan erkegi, bencillikte zirve yapan bir baska burc erkegi tanimadim, tanimam
- +1 yıl
@ahudiyebiri Bende aslan burcuyum tek kötü yanları bencilliktir zaten ve kibir tıpkı şeytanın melekler mekanından kovulması gibi tek ama güçlü bir kötü huydur lakin kontrol altında tutan aslanlar oldukça tatlı olurlar :)
+1 yılHer burcun ayrı tuhaflığı var alışıyo insan zamanla
00 Yorumla
+1 yılBurçlarla nefret etmem , tanıdıkça nefret ederim ya da severim.
00 YorumlaHay sokmusum burcunuza burca değilde insan karakterine bakmasını bilirsen daha mantıklı ;)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Burca bahane aramayın, siz anlaşmayı bilmiyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılBu ikizler sizde baya iz bırakmış anlaşılan hey yavrum hey
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurca göre kişiye nefret edilmez. Her insana da nefret edilmez
00 Yorumla
+1 yılAslan aslanlar cok zordur cok gururludur egolari cok yuksektir surekli pohpohlaman gerekir
10 Yorumla
+1 yılbir erkek akrep olarak tabıkıde bayan akrepler şeytan bence :)
10 YorumlaPimpirikli başaklar olabilir😊
41 Yorumla- +1 yıl
😒😒😒
- Devamını Gör (226)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım